Arama sonuçlarınız

1. V

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi Yankı Bey,Kadir Bey Salomon kesinlkle çok rahat bir model , forumdaki yorumlar beni biraz soğutmuştu salomona karşı ama Kadir Beyin açıklaması benim için yeterli oldu :). Vasque nin modelleri yoktu gerçekten bu gidişimde bahsettiğiniz modelide deneyip ona göre kararımı...

2. V

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi Yankı Bey ve Kadir Bey, 200-350 arası sehiriçi+H.sonu günübirlik hafif treking bot alınabileceğini belirtmişsiniz. ben genelde şehirde kullanacağım bir model arıyorum bu maksatla 2 hafta önce adrenalin ankara da Salomon Mission GTX denedim fiyatı 306 tl çok rahat ve hafif...
  3. V

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi Columbia ve Salomon gibi markaların trekking bot/ayakkabıları nasıl forumda bu markalardan bahseden pek olmamış.

4. V

Gezenbilir; Ankara - Meşeler Yaylası Yürüyüşü Duyurusu (28 Kasım 2010)

Ynt: Gezenbilir; Ankara - Meşeler Yaylası Yürüyüşü Duyurusu (28 Kasım 2010) Zerrin Hanım, Teşekkkürler h.içi kısa yürüyüşler yapıyorum 5 km civarı columbia kaibab treking aykkabım ve adidas gore tex botum var hangisi uygun olur sizce
  5. V

Gezenbilir; Ankara - Meşeler Yaylası Yürüyüşü Duyurusu (28 Kasım 2010)

Ynt: Gezenbilir; Ankara - Meşeler Yaylası Yürüyüşü Duyurusu (28 Kasım 2010) Zerrin hanım selamlar, Ben daha önce hiç bir doğa yürüyüşüne katılmadım bu forumada bugün üye oldum internet üzerinden organize olup mu etkinlik düzenliyorsunuz

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,946
Kayıtlı Üye Sayımız
166,714
Kaydolan Son Üyemiz
rsl54

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR