Arama sonuçlarınız

1. ergun funda

2011 mod HONDA CRV için kış lastiği olarak hangisini tavsiye edersiniz .

2011 mod HONDA CRV için kış lastiği olarak hangisini tavsiye edersiniz .

2. ergun funda

Honda Hr-v Şanzıman Ve Motor Ustası Tavsiye

ANKARA ŞAŞMAZ DA BAR HONDA Hüseyin Özdemir tavsiye ederim 10 yıldır tüm bakımları orada yaptırıyorum çok memnunum
  3. ergun funda

2000-2001 Crv Arıyorum

Ynt: 2000-2001 Crv Arıyorum Karar verebildiniz mi ?

4. ergun funda

Cr-v 2,2 İ-ctdi Dizel

Ynt: Cr-v 2,2 İ-ctdi Dizel Oto show dergilerinin birinde okumuştum araştırırsanız bulabilirsiniz diye düşünüyorum. 4 jiip karşılaştırması vardı BMV x5 audi honda crv 2.2 dizel 5 kişi ile ve bavullarıyla yolculuklarında gösterdiği performansı, kullanışlılığı firen mesafesi yakıtı ve bu...
  5. ergun funda

2005 Honda Cr-v Direksiyonunu Kapladım.

Ynt: 2005 Honda Cr-v Direksiyonunu Kapladım. Güzel olmuş bu fiyat da iyi aslında hakiki deri olsa çok güzel olur . Ben tenis raketine sarılan grip sarmıştım 4 yıldır öyle kullanıyorum daha kullanışlı oluyor .İyi kullanımlar

6. ergun funda

1 saat önce alınan crv'nin arıza ışığının yanması ?

Ynt: 1 saat önce alınan crv'nin arıza ışığının yanması ? ara ara yanabilir lpg den kaynaklanıyordur sıtres yapmanıza gerek yok bence crv den çok memnun kalırsınız . Size tavsiyem devamlı aynı marka lpg kullanmanız her markanın kendine has değişiklikleri oluyor ve arıza ışığının yanmasına neden...

7. ergun funda

2004 honda crv kış lastiği

Ynt: 2004 honda crv kış lastiği Tavsiyenize uydum dediğiniz lastiği aldım tarıf ettiğiniz bayinin elinde kalmamıştı iskitlerde başka bir bayiden tanesi 230 tl bulabildim 10 takside böldüler onlarda çok övdüler kış lastiği olarak bu modeli bende 1 2 gündür kullanıyorum şimdilik memnunum hava...
  8. ergun funda

Ynt: 2004 honda crv kış lastiği Fiat ları hakkında bilginiz varmı ANKARA da tavsiye edebileceğiniz bir bayı söyliye bilirmisiniz . İnternetten biraz bilgi edinmeye çalıştım ama fiatlar çok değişik . Şimdiden çok teşekkürler.
  9. ergun funda

2004 model honda crv kullanıyorum kış lastiği almayı düşünüyorum malum ANKARA da kış şartları . Bunun hakkında tavsiyenizi istiyorum . düşündüğüm ölçüler 215 . 65 .16 siz ne düşünürsünüz .

10. ergun funda

Honda HR-V

Ynt: Honda HR-V Bülent bey ANKARA da honda nızın bakımını yaptırabileceğiniz şaşmazda BARHÜSEYİN honda servisi var memnun kalırsınız isterseniz adresini ve telefonunu verebilirim. Ben devamlı oraya gidiyorum ve çok memnunum

11. ergun funda

2004 Honda CRV Almayı Düşünüyorum, Yorumlarınız ?..

Ynt: 2004 Honda CRV Almayı Düşünüyorum, Yorumlarınız ?.. ÇOK memnun kalırsınız hiç düşünmeden alınıcak bir araba 3 senedir kullanıyorum iyikide almışım diye herzaman söylüyorum hele ANKARA da karda kışta çok kullanışlı yakıt tüketimide lpg ile uygun
  12. ergun funda

Honda HR-V

Ynt: Honda HR-V Honda hr v yada crv kullanıpta şikayerci kimseye raslamadın artık arabalar murat 124 gibi 100 000 km de bitmiyor 70 . 80 bin km yeni arabalar için birşeydeğil sıfırına 6o bin ila 9o bin tl veripte 80 binde otomatık şanzimanları biticekse yazık olur zamanında ve orijinal yağını...

13. ergun funda

97/01 arası Honda CRV ' LER İÇİN AKSESUAR TEMİNİ

Ynt: 97/01 arası Honda CRV ' LER İÇİN AKSESUAR TEMİNİ İstanbulda bir adres bilmiyorum ama Ankarada size bir adres vereyim ben buradan almıştım imalatcı lar bakın fiyatları pyasaya göre çok iyi gönderebilirler diye düşünüyorum bir incelyin derim. VOYAGER www.koylucu.com 0312 278 15 51...
  14. ergun funda

Honda HR-V

Ynt: Honda HR-V
  15. ergun funda

2000 Model Honda CRV - Yakıt ve Uğultu Sorunu Hakkında

Yeni aracınızı kazasız belasız kullanmanızı dilerim . Bence çok iyi bir secim yapmışsınız .Yakıt tüketimine gelincede sehir dişında 100 km de 10 ila 11 litre arası yakıyor şehir içinin bir ölcüsü olmuyor bazen 30 km yolu 3 saatte alabiliyoruz, Yakıt tüketimini litre olarak hesaplarsanız daha iyi...

16. ergun funda

Trafikte Hayat Kurtaran Teknikler

Ynt: Trafikte Hayat Kurtaran Teknikler Trafikte sizden başka herkezi kör sağır acemi olarak değerlendirip önlemimizi ona göre almalıyız . Siz nekadar haklı olursanız olun sonuçta yapılan kazada her iki tarafta zarar görüyor sadece para cezası düşünülüyor halbukı insanın hayatından...
  17. ergun funda

Honda CR-V almayı düşünüyorum yardım lütfen

Ynt: Honda CR-V almayı düşünüyorum yardım lütfen Yeni aracınız hayırlı olmasını dilerim .Ben 2 senedir 2004 modelini kullanıyorum ve çok memnunun şimdilik yakıt tüketimi ve diğer özellikleri olarak çok kullanışlı geldi bana diğer jip lerdende daha masrafsız olduğunu düşünüyorum .Şanzıman...
  18. ergun funda

bakım servis

Ynt: bakım servis Bir yanlışlık var bu ölçümünüzde lpg ile ortalama 100 km de 10 lt ile 12 lt arası yakıyor söylediğiniz rakam inanılmaz cok 100 km 75 tl eder benzinli kullansanız zaten 40 veye 45 tl harcarsınız

19. ergun funda

Lastiklerimiz

Ynt: Lastiklerimiz Lastık alırken bende daha önce aynı hatayı yaptım ucuz diye başka lastık alıyoruz sonra kısa sürede arızalanıyor daha pahalıya mal oluyor. Oyüzden kalıteli markayı sezmenizi öneririm bir takım lastık aldıkmı kaçsene kullanıyoruz hem arabanız nekadar iyi olursa olsun yerle...
  20. ergun funda

Binicilik

Ynt: Binicilik ANKARADA güzelhisar köyünde Safari atcılık diye bir yervar bende yeni tanıştım 10 tane kadar atları var.Doğa güzelliği çok güzel ağaclar dereler arasında at binebiliniyor atları uysal amatörce binip gezmek isteyenler içinde ideal l 4 5 kişilık guruplar oluşturulabildiğinde...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri