Arama sonuçlarınız

1. M

Kıbrıs Konusunda Yardım

Ttogan cok sagolun bilgiler icin :) yok zaten arac kiralamam soldan akan trafikte.. soforlu arac olayını dusunebilirim bakın evet, bir bakayım gidince.. Zaten kimlikle girebildiğimi öğrendikten sonra tamam gidelim dedim çünkü Yunanistan'a da gitmek istiyorum kısmetse:) biz de grupca gitmek...

2. M

Kıbrıs Konusunda Yardım

Merhaba, teşekkür ederim, bakalım inş. güzel geçer de iyi haber gelmiyor hiç :) Bu araç meselesi sıkıntı oldu, soforlugum cok acemi araç kiralamaya cesaret edemem soldan akan trafikte, mecbur taksi, toplu taşıma kullanıcam ama bakıyorum herkes taksiler pahalı diyor. Dolmuş az diyor, ne olacak...
  3. M

Kıbrıs Konusunda Yardım

Sagolun :) Ya ama özel degil normal taksimetre yok mu hic? Kalacagım yer Ecevit Caddesi civarında Yeşiltepe'de. Astarı yüzünden pahalıya gelmezse Kıbrıs beni de mutlu eder sanırım:)

4. M

Kıbrıs Konusunda Yardım

Merhaba, Hangi ana başlık altında konuyu açsam karmaşasından sonra burada açmaya karar verdim, yeri değilse de değiştirilir herhalde. Hiç aklımda yoktu ama bayramda Kıbrıs'a gitmeye karar verdim. Otel ve uçak ayarlandı. Girne'de kalacağım, biraz merkezden ötede. Sakin ve ucuzdu ondan sectik:)...
  5. M

Abu Dhabi - Dubai

Ynt: Abu Dhabi - Dubai Murat Bey tesekkurler bilgiler icin. Ben arac kiralamayayım en iyisi ne gerek var risk almaya. Altın da güya %40 daha ucuzmuş diye o kadar okudum ama dediginiz gibiyse hic anlamı yok zaten öylesine bir fikirdi:) THY ile gidiyoruz. Ayarlıyorlar da vizeyi yine aynen 250 TL...

6. M

Schengen vizesi ile ilgili genel bir soru

Ynt: Schengen vizesi ile ilgili genel bir soru Mrdnmz ve Altay41, cok sagolun sayenizde artık net bir sekilde biliyorum nihayet :), bir kere gitsem zaten en az 2 ülke yapmadan dönmem trenle cok kolay, gitmişken yapmak lazım. Sagolun ins. tez zamanda giderim de Schgen olayı beni geriyor cok...

7. M

Ynt: Schengen vizesi ile ilgili genel bir soru Evet yardımcı oldunuz cok sagolun. Siz kendiniz de bu sekilde gectiniz mi daha önce? Ama tabi kara sınır gecisinde trende filan bazen pasaporta bakmak isteyebiliyorlarmıs degil mi? Tabi o kadarı artık kısmet, özellikle nemrut bir adama denk...
  8. M

Merhaba, Bunca zaman farklı platformlarda defalarca sordum ancak bugüne dek bir cok sey duydumsa da cok net bir cevap alabilmiş degilim. En iyi bilgi direkt tecrube etmişlerden edilir fikrinde oldugum icin burada da sansımı deneyeyim dedim. Sorum şu: İlk kez Schengen alınacak, kolayını...
  9. M

Abu Dhabi - Dubai

Ynt: Abu Dhabi - Dubai Heheh ben de gidiyorum Dubai ve Abu Dhabi'ye biletler alındı, Dubai gibi bir yere öncelik verecegimi düsünmezdim hic ama kısmet işte. Sizin anlatımın da etkisi olmadı değil Edebiyatçı Hanım:) Bir iki sorum olacak size ve Myoluker beye, orada yasadıgı icin daha farklı bir...

10. M

İspanya-Fas

Ynt: İspanya-Fas İlk mesajımda bahsetmiştim ya zaten bence diger yerlerden kesip çöle gidin diye :) Marakeş'den oluyor turlar evet, 2 gece 3 gün veya daha azı fazlası seklinde. Ben 2 gece 3 gunluge gittim, digerleri nasıl oluyor bilmiyorum, ama gidenlerin dedigi bir kac fazla yere ugranıyormus...

11. M

İspanya-Fas

Ynt: İspanya-Fas Bu bütçe sadece Fas icinse evet yetebilir ama kesin yeter de diyemiyorum cunku ben gideli yıllar oldu, ama Paris de dahilse zor:) Sabah erken vardıgınız icin Casa'ya yine 2 gun ayırmıssınız ama o bi gunu alın Marakes'e ekleyin bence, cidden pek bişey yok Casa'da, Mohammed II...
  12. M

İspanya-Fas

Ynt: İspanya-Fas Malum İspanya Schengen'e dahil. Eger ilk kez Schengen vizesi alacaksanız vize alamama ihtimali cok yuksek İspanya'dan. Cunku donus de İspanya'dan oldugu icin cift giriş lazım ki ilk vizede cift giriş biraz zor. Yıllar once ilk yurtdısı cıkısımda aynı planı yaptım, yani...

13. M

Acil Yardım Mısır

Ynt: Acil Yardım Mısır Dort kişiydik, alanda 2 kişiye sordular vizeyi; sorun cıkabilir dediler, olsun biz göze alıyoruz dedik. Geri gelin ama bak dediler sanki orada kalırmısız gibi ahah. Bize sormadılar, hatta bir baskası donus biletiniz varsa sorun olmaz dedi. Her seyi goze alarak gitmiştik...
  14. M

Acil Yardım Mısır

Merhaba, Acil olarak bi konuda yardımınıza ihtiyacım var. Bu sene bayramın 2. gununde 2. defa olarak Mısır'a gidiyoruz (duk) vizeye basvurduk, ki Mısır konsoloslugu ve calısanlarının calısma prensibi konusundaki rezaletinden bahsetmiyorum bile o ayrı konu:), pasaportları almadılar, onay...
  15. M

maroc -morocco -el mağrip- fas

Ynt: maroc -morocco -el mağrip- fas Benim de ilk yurt dısı gezim Fas'a olmustu, sene 2007 :) 10 gunluk bir geziydi planda bi suru sehir vardı -sizinki kadar bir suru degil cunku ben agır agır tadını cıkararak gezmeyi severim kosturmayı sevmem- ancak hic kalmam, "hıh" dedigim Kazablanka'yı bi...

16. M

dünya turu

Ynt: dünya turu Vize tabi ki isterler şakadan sordunuz herhalde? Nasıl ve hangi araçla gittiginizin onemi yok vize isteyen her ülke, her kosulda ister bunu. Biskletle gezmek apayrı bir durum. www.gurkangenc.com Yakın zamanda Türkiye'den yola cıkıp Orta Asya ve Mogolistan, Cin üzerinden...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,124
Kayıtlı Üye Sayımız
167,024
Kaydolan Son Üyemiz
mtgokhan

Çevrimiçi üyeler

Geri