Arama sonuçlarınız

1. E

Pajero Evolution

Ynt: Pajero Evolution tamamdır cihan abi inşallah bu sefer alıcaz ruhsatı karalıyız ;D ;D ;D tabi trafik şubede yeni bi rampa çıkmazsa

2. E

Pajero Evolution

Ynt: Pajero Evolution bencede abi tamponları hiç bozma ;) birde evo body kit parlak siyah yıkılır heralde ortalık ;D
  3. E

Pajero Evolution

Ynt: Pajero Evolution allah nazardan saklasın maşallah diyelim. ;)

4. E

Boyamı Kaplamamı

Ynt: Boyamı Kaplamamı kürşat abi şunu atlamışsın araç kaplamada eğer boya orjinal değil ise kaplama sökülmek istendiğinde kesinlikle altaki boya veya vernik kalkıyo ve tekrar boyatmak gerekiyor araç kaplamada dikkat edilmesi ve göze alınması gereken bir husustur :)
  5. E

Vitara'ya Off Road Modifiyesi Hakkında

Ynt: Vitara'ya Off Road Modifiyesi Hakkında bu arada arkadaşımın bilgi sayarından yazıyorum benim adım cemafer ;) ;)

6. E

Vitara'ya Off Road Modifiyesi Hakkında

Ynt: Vitara'ya Off Road Modifiyesi Hakkında merhaba araç konusunda şimdi bilgim oldu forma daha yeni baka bildim kürşat abi ve erkut abi benim hakkımda size bilgi vermiş konu hakkında bilgi almak için 532 320 85 35 telefonum bana ulaşa bilirsiniz ;)

7. E

Tepe Lambası-Kablosuz Uzaktan Kumandalı (Eğlenceli Ürün):)

Ynt: Tepe Lambası-Kablosuz Uzaktan Kumandalı (Eğlenceli Ürün):) Ürün hakkında daha detaylı bilgi rica ediyorum saygılar
  8. E

Kurtları Yine Şile ve Yeşilvadi'de Döktük

Ynt: Kurtları Yine Şile ve Yeşilvadi'de Döktük Yok abi ben kaplamadım o aracı.sağ koltukda devam abi şimdilik direksiyona geçmeden öğrenecek çok şey var ;) gel abi beklerim mutlaka kırarız muhabbetin belini
  9. E

Ynt: Kurtları Yine Şile ve Yeşilvadi'de Döktük hoşbulduk erkut abi :)

10. E

Ynt: Kurtları Yine Şile ve Yeşilvadi'de Döktük ;D ;D ;D

11. E

Ynt: Kurtları Yine Şile ve Yeşilvadi'de Döktük inşallah olcayto abi ama inan gün sonunda şöyle bi baktım en az arabalardaki kadar çamur vardı üstümde ;) ;D
  12. E

Ynt: Kurtları Yine Şile ve Yeşilvadi'de Döktük Merhabalar benim 2. offroad deneyimim oldu harika bir gün geçirdik emeği geçen herkeze sonsuz teşekkürler ömer bey ve haydar abiye bizi ağıladıkları için ayrıca teşşekürler bir kusurum olduysa affola acemiliğimdendir herkeze saygılar sevgiler

13. E

Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik...

Ynt: Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik... Kendisine Allah'tan rahmet yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum.Mekanı cennet olsun ersel uyral

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,761
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri