Arama sonuçlarınız

1. jeepcj5

Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor

Ynt: Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor Bugun Göktuğ abi ilk denemesini yaptı fordla... Video bekliyoruz:)

2. jeepcj5

Bizde öyle ustalar var ki, fuarlara girmesi yasak, ne görse aynısını yapıyor:)
  3. jeepcj5

satılık 4 adet 37 inch maxxis creepy crawler

Ynt: satılık 4 adet 37 inch maxxis creepy crawler Hayirli olsun Goktug Abi:)

4. jeepcj5

Gaziantep'te Mercedes G Operasyonu

Ynt: Gaziantep'te Mercedes G Operasyonu Ağır ama emin adımlarla ilerliyor...
  5. jeepcj5

Ynt: satılık 4 adet 37 inch maxxis creepy crawler Duruyor ama bir başka araca takma ihtimalimiz var, gene de siz bir bakın konuşalım

6. jeepcj5

Ynt: satılık 4 adet 37 inch maxxis creepy crawler Bence hilux e 37 biraz zor olur, teknik acıdan sıkıntı çıkabilir, isterseniz siteden araştırın biraz...

7. jeepcj5

Ynt: satılık 4 adet 37 inch maxxis creepy crawler Satiim sana, 37 tak cjye:))
  8. jeepcj5

Ynt: satılık 4 adet 37 inch maxxis creepy crawler
  9. jeepcj5

Ynt: satılık 4 adet 37 inch maxxis creepy crawler valla bu isin sonu yok goktug abi... sende de o sonu olmayaz yola girecek potansiyel var:)

10. jeepcj5

Ynt: satılık 4 adet 37 inch maxxis creepy crawler valla kotu alıştırdın bizi o dogru:)

11. jeepcj5

Ynt: satılık 4 adet 37 inch maxxis creepy crawler ister tabi bogger bu istemez mi?:))
  12. jeepcj5

Ynt: satılık 4 adet 37 inch maxxis creepy crawler bende bir an önce takıp denemek istiyorum...

13. jeepcj5

Ynt: satılık 4 adet 37 inch maxxis creepy crawler 35 li hali bence de güzeldi... ama 38 de iyi olacak bence:)
  14. jeepcj5

Ynt: satılık 4 adet 37 inch maxxis creepy crawler bogger super swamper 38,5/11/15
  15. jeepcj5

Arkadaşlar Bogger aldığım için aracımın üzerindeki 4 adet creepy satılıktır. Bu lastiklerle sadece 6-7 kez offroad yaptım. Ölçüleri 37/12,5/15 4 lastik için 1500 tl düşünüyorum. Fotoğrafları yarın eklerim

16. jeepcj5

acil yardım

Ynt: acil yardım Arac ne acaba?
  17. jeepcj5

Nissan Qashqai ve off road

Ynt: Nissan Qashqai ve off road Görünüm amaçlı soruyorsunuz sanırım, çünkü aracınızın 4x2 olduğunu yazmışsınız, zaten offroad yapmanız imkansız... Sadece görünüm amaçlı para harcadığınızı değmez bence...
  18. jeepcj5

Acemilikle toparlamaya başladığım xj,

Ynt: Acemilikle toparlamaya başladığım xj, Yukseltme kiti yok gibi gorunuyor, 31 icin belki gerekmez ama lastikleri daha da buyuturseniz kesin gerekir, Bizim xj de rough country vardı 8 inch, gayet iyi olmusdu... Xj bence cherokee nin en güzel ve offroada en yakın kasası, ayrıca 2 çeker...

19. jeepcj5

Hep beraber guzel oluyor ama Goktug abinin teknik destegi olmadan hicbisey yapamazdik... Yani ekip başı yakıştırması çok uygun bence:)
  20. jeepcj5

Sakarya ; CJ5 Yeni Araç Toplaması Görselleri

Ynt: Sakarya ; CJ5 Yeni Araç Toplaması Görselleri ok kolay gelsin o zaman...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri