Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Gezenbilir; Rafting, Kanyoning, Tarih ve Deniz için Antalya'da Duyurusu (29 Ağustos-04 Eylül 2011)
1.tom
2.jerry
3.şirinlerin hepsi
4.gargamel
5.he-man
6.kara şimşek
7.batman
8.örümcek adam
9.x men grubu
10.scarlett johansan
11.tarkan
12.natalie portman
13.quaresma
14.pascal nouma
15.ayşe...
Ynt: Gezenbilir; Köprülü Kanyon'da Rafting ve Selge Antik Kenti Gezisi (18-19 Haziran 2011)
He he he ;D bu artık klasik oldu :)
Garmin için ufak bir araştırma yaptım. Bizim için gayet kullanışlı.
Temmuz ayı gibi almayı düşünüyorum
Bir de kış için hazırlıklar var bize şart oldu böyle...
Ynt: Gezenbilir; Köprülü Kanyon'da Rafting ve Selge Antik Kenti Gezisi (18-19 Haziran 2011)
Harika bir hafta sonu geçirdik grup harikaydı.
Rafting için söyliyecek söz bulamıyorum çok güzeldi, Çoruh için evde planlara başladık ;D
Çadırda kalmaksa uzun bir süreden sonra bize ilaç gibi geldi...
Baktım hava durumuna ,gayet güzelmiş hafta sonu.
Rotanızı öğrenebilirsek size yolda aracımızla katılabiliriz?
Ynt: Turizm Firmalarıyla mı, Kafanıza Estiği Gibi mi?
Kapadokya gezisinde kocaman Ihlara vadisi için 45 dakika verdiler tur rehberleri katılımcılara.
Tabi bizde iyiymiş sıkış-tepiş bir programları yok dedik birbirimize.
Biz bağımsız gitmiştik.Vadiye indik 3 saatte bitti .45 dakikada ancak...
http://www.dmi.gov.tr/tahmin/turkiye.aspx
Bu hava durumu acaba bizi engeller mi?
01- Zerrin Yiğiter Çadır
02- can Çadır
03- Dursun Hoca Çadır
04- Çiğsem Küçük Çadır
05- Saadet...
Ynt: Köprülü Kanyon'da Rafting
Aslında bende o tarihte Antalyada olacağım.Çadırımı alıp eşimle Antalyadan katılsam olurmu? Belli bir grupla hareket etmek bizim için de çok güzel olurdu.Tek başımıza cesaret edemediğimiz bir durum kamp. Ücreti de siz belirlerseniz bizim için seviniriz :)
Ynt: Köprülü kanyon Rafting
Manavgat bize 2 saatten az bir mesafede ama bu organizasyonlar antalyadan yapılıyor.Ispartadan bir türlü ulaşamıyorum.Bazı şirketlere telefon açtım ama ilgilenmiyorlar bu duruma anlam veremedim.Yazık yani ne denir şimdi ??? 7 günlük turlar var biraz onlarla...