Arama sonuçlarınız

1. TTamer

"Dacia Duster alır mıydınız?" anketi

Ynt: "Dacia Duster alır mıydınız?" anketi anketi güncel tutmak adına... :) yeni okuyanlar vardır illaki...

2. TTamer

Ynt: "Dacia Duster alır mıydınız?" anketi Madem konumuz anket bu başlıkta, kazaran bulduğum bir anket sonucunu paylaşmak istedim sizlerle: http://car.diplo-best.com/review/DACIA/DUSTER 906 kişi katılmış DIPLOTOP.COM genelde birkaç temel unsurla anket sonucu yayınlıyor. 4 temel soruları var...
  3. TTamer

Dacia Duster Yakıt Tüketim Tecrübeleri (Fuel Consumption)

Ynt: Dacia Duster Yakıt Tüketim Tecrübeleri (Fuel Consumption) e bu resme inanırsak tabi ispanya'dan yemen'e kuş uçuşu bir mesafe kadar gidebileceğinizi belirtiyor. ah keşke öyle olsaydı ;D ::) ;D şaka bir yana 64 L maks. mazot kapasitesi onaylanmış oldu. güzel bir bilgi. paylaşım için...

4. TTamer

Ynt: "Dacia Duster alır mıydınız?" anketi ...
  5. TTamer

Duster Kolçak

Ynt: Duster Kolçak hah, benim de düşündüğüm buydu işte. çünkü bayide hep bunu konuşmuştuk. bu tip bağlantı ile koltuğunuzu ileri geri çekseniz de, kolçak hep aynı pozisyonda. ayrıca kuvvetle muhtemeldir ki el frenini ve arka cam otomatiklerine ulaşmayı da çok etkilemeyecektir. resimleri...

6. TTamer

Ynt: "Dacia Duster alır mıydınız?" anketi Seviyorum. Hatta aldım ! (I like it so much that already bought one) 23 (27.7%) Fena değil gibi görünüyor. Almayı düşünebilirim(Looks nice. May be, I can buy one.) 37 (44.6%) Hiç bir fikrim yok. (I have no idea) 0 (0%) Biraz daha denensin. O zaman...

7. TTamer

Yakıt Gösterge Ekranı ve ABS-ESP-El Freni Işılklarının Aynı Anda Yanmasına Çözüm

Ynt: Yakıt Gösterge Ekranı ve ABS-ESP-El Freni Işılklarının Aynı Anda Yanmasına Çözüm teşekkür ederim.
  8. TTamer

Yakıt Gösterge Ekranı ve ABS-ESP-El Freni Işılklarının Aynı Anda Yanmasına Çözüm

Ynt: Yakıt Gösterge Ekranı ve ABS-ESP-El Freni Işılklarının Aynı Anda Yanmasına Çözüm Ben mi yanlış anladım: sorunun adı "şoklama" değil mi? yoksa yapılan müdahalenin adı mı "şoklama"? ...
  9. TTamer

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? ;D ;D bir tane de sebep benden olsun: Soru: Neden Dacia Duster? Cevap: olur olmaz yerlerde, yurtdışından gelen müşterinizle iş bağlama toplantısı yapmaya yola çıkacağınız sırada, kayınvalidenizi kokoreç yemeye götürdüğünüzde, efendime söyleyeyim tam sıkışık bir...

10. TTamer

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Demek ki kanımca daha dayanıklı motor yağı ve filtresi kullanmaya başlamışlar bu tarihten itibaren. Acaba bu mudur? Fark bundan kaynaklanıyorsa (çünkü önceki söyleminizde aralarında motorsal/donanımsal bir fark yok demişlerdi size) acaba bizler de bu yağ ve...

11. TTamer

Ynt: Dacia Duster Yakıt Tüketim Tecrübeleri (Fuel Consumption) Sanırım sorun dijital göstergeden değil, yakıt deposunun tasarımından kaynaklanıyor. Örneğin benim Toyota Yaris de dijital gösterge, bir kere mi hata yapmaz yahu :) Demek ki Ford ve Renault'nun depo tasarımında olay :) Alternatif...
  12. TTamer

Ynt: Dacia Duster Yakıt Tüketim Tecrübeleri (Fuel Consumption) Çok doğru söylüyorsunuz. Şayet Turboyu devreye sokmadan kullanmaya çalışırsanız gerçekten yakıtı kokluyor. Kısa mesafeli deneyimlerimde ben de daha düşük düşük sonuçlar elde ettim (tüm zamanlardaki sonuçlarıma göre) Lakin sayın...

13. TTamer

Ynt: Dacia Duster Yakıt Tüketim Tecrübeleri (Fuel Consumption) Değerli arkadaşlar, Hatırlarsanız önceki yazılarımda bir arkadaşımın Reanult Twingo'su olduğundan ve yakıt göstergesi yüzünden çıldırmak üzere bir hale geldiğini sizlerle paylaşmıştım. Geçtiğimiz günlerde twingofanclub forum...
  14. TTamer

Dacia Duster Ön-Arka ve Yan Koruma Demirleri Kataloğu

Ynt: Dacia Duster Ön-Arka ve Yan Koruma Demirleri Kataloğu evet, özellikle Duster'da marşpiyel son derece sıkıntılı. çamurlu bir gezi ardından bir kez olsun paçalarımı çamurlatmadan dönebildiğim olmadı açıkçası. bacakları kısa insanlar için ise düşünemiyorum bile. bir de marşpiyeli basamak...
  15. TTamer

Duster Kolçak

Ynt: Duster Kolçak a, evet.. kolçaktan sonra arka cam otomatiklerine rahat ulaşabiliyor musunuz?

16. TTamer

Ynt: Dacia Duster Yakıt Tüketim Tecrübeleri (Fuel Consumption) daha önce de yazmıştım bu konu hakkında. sadece ben olmadığımı görmek tüm renault veya duster modellerinde bu sorunun varlığına işaret ediyor. sanırım renault'nun sorunu bu. tam emin değilim elbette. herhangi bir toplu hareket...
  17. TTamer

Dacia Duster Sahipleri Listesi

Ynt: Dacia Duster Sahipleri Listesi evet evet, "çalışan kazanır elması kızarır" :D :D :D ;D Bu arada gerçekten de bu forumdan başka hiçbir yerde doğru dürüst, açık anlaşılır ve birkaçımızın inkar etmesine rağmen, tarafsız yorumlar yazan, yaşadıklarını sayfalar dolusu ve saatler boyu emek...
  18. TTamer

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? acaba software upgrade'mi ? ;D internetten indirebilsek keşke :D :D

19. TTamer

Duster Kolçak

Ynt: Duster Kolçak Ümit bey, Acaba bu orijinal olan mı yoksa muadili mi?
  20. TTamer

Duster Kolçak

Ynt: Duster Kolçak valla resimleri ekleyebilirseniz ihya edersiniz. bilhassa koltuğa mı monte, yoksa tabana mı monte ve nasıl çok merak ediyorum. bir de el freni kullanımını rahatsız hale mi getiriyor?

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.