Arama sonuçlarınız

1. zusta

Dikkate Alınması Gereken Bir Duyuru

Ynt: Dikkate Alınması Gereken Bir Duyuru evet tamamen haklısınız pc üzerinden neleryapılabildiğini biliyorum telefon üzerinden de aynı şeylerin yapılabileceğini düşünüp yayınladım yanlışlıkla sizin telefona kontür gönderdim iade edermisiniz mesajları çok geliyor meselaa

2. zusta

Ynt: Dikkate Alınması Gereken Bir Duyuru olabilir böyle bir sistemin olmadığını varsayalım ama kullanmakta olduğumuz telefon yada PC yazılımı algoritmaile çalışır matamatiğin neler yapabileceğini sanırım çok küçümsüyorsun
  3. zusta

Murat 124

Ynt: Murat 124 94-96 yıllarında 124 e emme manifoldunu söküp yerine direk yatay çalışan 4 adet karburatör bağladım o zaman elektronik ateşleme fazla yoktu ve pahalıydı çift platin taktım kadranın nerde olduğunu göremedik ters döndü çünkü okmeydanı hava alanı yolu boştu ozaman deneme...

4. zusta

Murat 124 Efsanesi Yeniden Canlanacak

Ynt: Murat 124 Efsanesi Yeniden Canlanacak 131 in numaralı rengi ama orjinalide beyazdı
  5. zusta

Orçun Usta'dan Silverado Dana 60 difransiyel taşıyıcıların değişimi

Ynt: Orçun Usta'dan Silverado Dana 60 difransiyel taşıyıcıların değişimi teşekkür ederim bakacağım

6. zusta

Murat 124

Ynt: Murat 124 olabilir ama doğan motoruda 1600 motor numarası filan ruhsatda sorun teşkilediyor bu nedenle kendi motoruna 1600 piston gömlek takmak daha mantıklı silindir kapağının içide dar zaten bu ona iyi bir performans sağlar

7. zusta

Orçun Usta'dan Silverado Dana 60 difransiyel taşıyıcıların değişimi

Ynt: Orçun Usta'dan Silverado Dana 60 difransiyel taşıyıcıların değişimi kısa kasa bende de var 2 yıldır elim varmıyor şimdilik evin önünde istirahat halinde sol far çerçevesini kırdılar yuvarlak far buldum ama benimki ökare far olduğu için olmadı orçun ustada varsa değerlendiririz kolay gelsin
  8. zusta

Murat 124 Efsanesi Yeniden Canlanacak

Ynt: Murat 124 Efsanesi Yeniden Canlanacak kolay gelsin diyerek başlamak istiyorum her parçacıda yok artık bunun parçaları İSTANBUL da 3 yerde var 1 oto erciyes seyrantepe sanayisinde (eski çopyolu) 2 taksimde oto çerçi (kadıköye taşınıyor bu günlerde) 3 şirinevler tarafında birsefer gittim...
  9. zusta

Belki bilginiz vardır ama Admin de özür dileyerek ekliyorum face de duyurulmaya çalışılıyor burdaki arkadaşların da bilgisi olsun UYARI: SAKIN BU NUMARAYI ARAMAYIN ! Eğer; birisi sizi cep telefonunuzdan arayarak 'ESAT' veya 'ERICAL' adlı bir firmadan arıyoruz telefonunuzu kontrol etmek...

10. zusta

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? LEDOW marka bir çinmalı ama yamaha 250 virago nun kopyası bunun bazı yerlerinde değişiklikler yaptım ledow olduğu sadece motor kapağındaki etiketinden belli oluyor yakalşık 1 yıldır kullanamıyorum bir arkadaşım subap ayarı yapacağım diye buji yuvasına tornavida sokup...

11. zusta

Murat 124

Ynt: Murat 124 selam yapman gereken 124 ün motoru 1300cc dir 1600cc pistonlarını takıp 1300cc silindir kapağını kullanmak şartı ile bayağı bir performans elde edersin ateşleme sisitemini elektronik ateşlemeyle değiştirerek elde ettiğin performansı güçlendirirsin bu ara biraz daha seri...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri