Arama sonuçlarınız

1. URFI GORKEY

Antoff Gezilerimiz.....

Ynt: Antoff Gezilerimiz..... Pazar günleri kundu arıtmanın orada iki hafta dır 3-4 arac görüyorum ama arkadaşları tanımıyorum.

2. URFI GORKEY

land cruiser 80 için 4 inc yükseltme sorun çıkarırmı?

Ynt: land cruiser 80 için 4 inc yükseltme sorun çıkarırmı? Benim 1994 80HDJ de 3.5'' inc oldman emu var ,lastik ölçüm 36x13.5x17 çok az dodik üstüne sürtme yaptı.Ayna mahruti de 4.88 olarak degiştikten sonra araba daha da rahatladı , son sürat biraz düştü , düz yolda 160 km nin üstüne ( ne...
  3. URFI GORKEY

Antalya'da Toyota VX100 için Usta Aranıyor

Ynt: Antalya'da Toyota VX100 için Usta Aranıyor Yeni sanai de delta servis Akın usta var 05334808497 ben amerikan arabamı ona götürüyodum isterseniz bir deneyin.

4. URFI GORKEY

buda bnm vx80 im

Ynt: buda bnm vx80 im Arac cok guzel maasallah, gule gule iyi gunlerde kullanin.
  5. URFI GORKEY

FJ80 son sahibinde

Ynt: FJ80 son sahibinde Hayirli ugurlu olsun ,gule gule kullanin aracinizi.

6. URFI GORKEY

..HJ 60 sevdasından sonra VX 80 rüzgarına kapıldım veeee Yeni VX 80'im

Ynt: ..HJ 60 sevdasından sonra VX 80 rüzgarına kapıldım veeee Yeni VX 80'im Hayirli olsun , gule gule kullanin.

7. URFI GORKEY

Antalya'da Toyota VX100 için Usta Aranıyor

Dogru adres....
  8. URFI GORKEY

Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler)

Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler) İyi dilekleriniz için teşekkür ederim , daha iyileri siz dostlarıma nasib olur İnşallah.
  9. URFI GORKEY

Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler) Ismail Bey ,kaplama degil, mat siyah a boyattim, ama cila yapmayinca cabuk ciziliyor. Offroad araci icin goruntu guzel ama cok islevsel degil , kaplama idi onceden onda da cizikler belli oluyordu,

10. URFI GORKEY

Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler) Ismail Bey hayirlisi ile gidip gelir insallah.Bunlar guzel ,gurur verici, duygular. Atmosferi biraz dagitmaya yardimci olsun bagindan bir-iki resimde ben gondereyim.

11. URFI GORKEY

Turkiye de Landcruiser HDJ 105 varmidir ?

Ynt: Turkiye de Landcruiser HDJ 105 varmidir ? Gokhan cim cok icten amin demissin, sende kalbindekileri bir yaz istersende fikir sahibi olalim.
  12. URFI GORKEY

Antoff Gezilerimiz.....

Ynt: Antoff Gezilerimiz..... Herkesin eline, emegine saglik,Gercek bir offroad olmus,maalesef sehirdisinda oldugum icin katilamadim, fotoraflarda cok guzel,.

13. URFI GORKEY

Ynt: Turkiye de Landcruiser HDJ 105 varmidir ? Tesekkur ederim Kursad Bey,bu isin sonu gelmiyor, 100vx idi hayalim, sonra 100HDJ,sonra 80 HDJ ,simdi 105,bakalim devami ne olur. Allah once herkese saglik, sonrada gonlundekileri nasib etsin.
  14. URFI GORKEY

Dizel 100VX ler neden bukadar az

Ynt: Dizel 100VX ler neden bukadar az Agustos 2011 den beri 2006 100 HDJ mi kullaniyorum ,esim az km yaptigi icin benzinliyi o kullaniyor(du) .Aradaki yakit tasarrufunu fark edince ,sessizligide ,ara hizlanmalardaki daki az farki da kesinlikle goz ardi edilebilinir. Bu isten ben zararli ciktim...
  15. URFI GORKEY

Ynt: Turkiye de Landcruiser HDJ 105 varmidir ? Kursad Bey ,offroad da tek kapi-kisa sase araclarin ustunlugu tartisilmaz hele birde dediginiz motor secenekleri ile , bu 100 serisi bende takinti yapti nedense, birazda ekabir adamim 100 serisinin o heybetli goruntusu , ic buyuklugu , hosuma gidiyor.

16. URFI GORKEY

Ynt: Turkiye de Landcruiser HDJ 105 varmidir ? Gokhan Abi , hayal etmekle baslar hersey , 80 HDJ guzel ama 100HDJ nin motoru , ici , disi, herseyi....belkide ilk gozagrisi oldugundan ,ilk ask gibi unutulmuyor. Dusunsene 105 alt takim , 4" yada 6"ome , 100 HDJ motor. Tadindan doyulmaz. (Tabii...
  17. URFI GORKEY

Ynt: Turkiye de Landcruiser HDJ 105 varmidir ? Cevap ve info lar icin tesekkur ederim,Tarik Bey link cok faydali oldu,Kursad Bey tesekkur ederim,bu araclarin orijinalini bulmak nerede ise imkansiz,simdi yapilacak is demekki 100HDJ nasil 105 olur. Sleeoffroad da yapilacaklari gormusdum. (...
  18. URFI GORKEY

Arkadaslar yurtdisi forumlarda HDJ 105 kod u ile bizim bildigimiz vx 100 lerin , VX 80 alt yapisina sahip modellerini goruyorum.Bu araclardan Turkiye de hic varmidir.?Yurt disinda 2011-2012 imalati devam ediyormu ? yoksa onlarda 200 serisinin (205 gibi ) farkli bir kodla yeni kasaya gectimi...

19. URFI GORKEY

Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler) Bu boyayi bende cok begendim , yaptirmayi da dusundum , fakat temizlemesi problem olabilir diye vaz gectim, ozellikle kurumus kus pislikleri gibi , camur vs. gibi maddeler puturlu dokunun icinden normal yikamada temizlenirmi?
  20. URFI GORKEY

vx 80 ic izolasyon onerilerinizi bekliyorum.

Ynt: vx 80 ic izolasyon onerilerinizi bekliyorum. yapilan izolasyon resimlerini sonunda buldum.Parcalar birbirine eklenirken arada hic bosluk olmamasina ozen gostern Ahmet Ustaya ve dogru malzemeyi bulan ,oneren (Antalya )Isik Car Audio Erol Bey e tesekkur ederim.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri