Arama sonuçlarınız

1. Aykk

Nissan Terrano II Hakkında Herşey

Necmettin bey merhaba, Yukarıda bahsetmiş olduğunuz tamirat kaç tl ye mâl oldu size

2. Aykk

Terrano 3.0 Dİ Hk.

Değerli bilgilendirmeleriniz için çok teşekkürler
  3. Aykk

Terrano 3.0 Dİ Hk.

Arkadaşlar merhaba, bu aralar bir arazi taşıtı alma arifesindeyim, Gerek fiyatı, gerekse donanımı ve gösterişi açısından terrano benim için şuan 1. sırada, Fakat Terranoların çok fazla arıza çıkarttığını ve sürekli masraf açtığını duydum, sizce de bu durum böyle midir? Cevaplarınız için...

4. Aykk

TRT Zor Yollar yeniden başlıyor işte yeni araçları

TRT Türk ekranlarında yeniden başlıyor
  5. Aykk

Nissan Terrano II Hakkında Herşey

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey arkdaslar merhaba bende alfa romeo aracımı satıp 2001 nissan terrano II 2,7 dizel otomatik almayı düşünüyorum hararet sorunu 2001 lerdede var mı ayrıca aracı günlük kullanımda kullanıcam ağır off road falan yok sizce bu araç beni üzermi değerli...

6. Aykk

25.Mart.2012 Şile - Kızılcaköy Gezisi

Ynt: 25.Mart.2012 Şile - Kızılcaköy Gezisi görüntüler süper bu güzel manzara ile teşekkürler.

7. Aykk

Yeni Explorerim :)

Ynt: Yeni Explorerim :) peki hocam günlük kullanım için tavsiye eder misiniz? kullandığınız kadarıyla
  8. Aykk

Yeni Explorerim :)

Ynt: Yeni Explorerim :) hocam aracınız hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürüşler dilerim. bende explorer xlt düşünüyorum yakıtı, bakım masrafları vs. hakkında biraz bilgi verebilirmisiniz?
  9. Aykk

jeep compass

jeep compass fiyatları muadillerine göre uygun bir kaç yerde bu aracın motor sorunu yaşadığını okudum doğrumudur. şimdiden yazan arkadaslara tesekkürler.

10. Aykk

Hangisi Daha Çok Yakışıyor ?

Ynt: Hangisi Daha Çok Yakışıyor ? 1.resimdeki bence abi

11. Aykk

TRT Zor Yollar Yeni L200' leri

Ynt: TRT Zor Yollar Yeni L200' leri o zaman fotoların hatrına bozüyük'ten taşkın soğutmaya selamlar :D bozüyük fotolarını görünce sevindim :))
  12. Aykk

x-trail'e vinç takılırmı

evet arkadaşlar nissan x-trail almak istiyorum fakat öle ağır bir off road yapmayacağım sadece zevkine karda ve çamurda hafif gezintiler olucak alınca ilk yapmak istediğim iş ise öne bir vinç taktırmak x-trail'e uygun olur mu bu? fikirlerinizi bekliyorum :)

13. Aykk

Kar'a Saplanmış Lada'yı Kurtarma Operasyonu

Ynt: Kar'a Saplanmış Lada'yı Kurtarma Operasyonu henüz 4x4 bir aracım yok maalesef :)
  14. Aykk

Ynt: Kar'a Saplanmış Lada'yı Kurtarma Operasyonu doğrudur hocam ;)
  15. Aykk

Bizim Gaymonetlen Lopez Yolları - 13 Mart 2011

Ynt: Bizim Gaymonetlen Lopez Yolları - 13 Mart 2011 abi tek kelime ile "muhteşem" :)

16. Aykk

Ynt: Kar'a Saplanmış Lada'yı Kurtarma Operasyonu bozüyükten selamlar sanırım erikli mevkii o taraflar :)
  17. Aykk

# Mitsubishi Outlander 2.4 Intense 4WD alınmak üzeri nasıl bilirsiniz?

Ynt: # Mitsubishi Outlander 2.4 Intense 4WD alınmak üzeri nasıl bilirsiniz? şimdiden teşekkür ederim babamla birlikte gidicez bir kaç araç var aklımıza yatan bir araç olursa size özel mesaj ile ulaşmaya calısacağım iyi aksamlar hersey için çok tesekkürler
  18. Aykk

Ynt: # Mitsubishi Outlander 2.4 Intense 4WD alınmak üzeri nasıl bilirsiniz? L200 kullandm daha önce pick-up istemyrm öneriniz için teşekkürler birde otomatik vites istyrz onun için outlander'in 2,4'üne bakıyorum

19. Aykk

Ynt: # Mitsubishi Outlander 2.4 Intense 4WD alınmak üzeri nasıl bilirsiniz? 25-30 bin lira arası
  20. Aykk

Ynt: # Mitsubishi Outlander 2.4 Intense 4WD alınmak üzeri nasıl bilirsiniz? hayır normal suv kullanımı yani aile aracı olarak ve kısın kar üzerinde haftasonları kar ile kaplı yollarda kısın keyfini çıkartmak için malum şehir içi yolları sürekli açılıyor ve kar tutmuyor

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri