Arama sonuçlarınız

1. E

Lada Nivam Sorunlarım

Ynt: Lada Nivam Sorunlarım Çok teşekkür ederim elimden geleni yapmaya çalışıyorum.

2. E

Lada Nivam Sorunlarım

Ynt: Lada Nivam Sorunlarım Dün termostadı değiştirdim boş termostat varmış üzerinde bir de radyötörden motora giden borunun içinde bir vida üzerine takılmış 3 tane takoz bulduk onunla tıkamışlar boruyu onları çıkardık araçta sabahları yaşadıklarımı artık yaşamıyorum en güzeli de kaloriferi...
  3. E

Lada Nivam Sorunlarım

Ynt: Lada Nivam Sorunlarım Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim

4. E

Lada Nivam Sorunlarım

Ynt: Lada Nivam Sorunlarım Tavsiyelerinize teşekkürler evet ilk arazi aracım söylediklerinizi dikkate alacağım.
  5. E

Lada Nivam Sorunlarım

Ynt: Lada Nivam Sorunlarım İlginiz için teşekkür ederim şu an ıspartadayım burada sizlerin tarifleriyle benimde ustaları yönlendirmemle burada yaptırmayı düşünüyorum ancak neyi nereden başlayacağımı bilemediğim için ve buradakilerden de yardım alamadığım için sizlerden yardımlarınızı...

6. E

Lada Nivam Sorunlarım

Öncelikle merhabalar bende 10 gün önce ilk lada nivamı alarak aranıza katıldım. Öncelikle şunu belirmeliyim bu aracı alırken hem şehiriçi hemde arazide kullanmak için aldım ancak şunu da biliyordum ki bir niva asla otomobil rahatlığında olmayacaktı fakat aşağıdaki sıralayacağım sorunlar...

7. E

Karakaçanım :)

Ynt: Karakaçanım :) Ben de 10 gün önce Lada Niva sahibi oldum ama benim için tam bir hayal kırıklığı oldu şimdi sizin yaptığınız işlemlere bakarak biraz moralim düzeldi ama bu işlemlerin toplam maliyeti ne oldu sakıncası yoksa öğrenebilirmiyim? Benim nivam 95 model karburatörlü araçta çok çok...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,165
Kayıtlı Üye Sayımız
167,058
Kaydolan Son Üyemiz
Fethiye Paraşüt

Çevrimiçi üyeler

Geri