Arama sonuçlarınız

1. recepgulseven

Dacia Duster Yakıt Tüketim Tecrübeleri (Fuel Consumption)

Ynt: Dacia Duster Yakıt Tüketim Tecrübeleri (Fuel Consumption) Aldığımdan beri 5.5 ortalama tüketim ile kullanıyorum

2. recepgulseven

Dacia Duster Yakıt Tüketim Tecrübeleri (Fuel Consumption)

Ynt: Dacia Duster Yakıt Tüketim Tecrübeleri (Fuel Consumption) Benim dusterımda böyle bir problem yaşamadım fakat bundan önceki kangoo aracımda buna benzer bir pronlem bende yaşamıştım yakıt göstergesi ile ilgili
  3. recepgulseven

Duster Kolçak

Ynt: Duster Kolçak Elinizi 10 cm havaya kaldırdınızmı rahat ulaşılıyor. ;D ;D

4. recepgulseven

Duster Kolçak

Ynt: Duster Kolçak Orjinal,çünkü benimkide aynısı ;D
  5. recepgulseven

Duster Kolçak

Ynt: Duster Kolçak koltuğa monte değil el freninin olduğu bölüme monte ediliyor yukarı aşağı kaldırılabildiği için el freninene engel olmuyor

6. recepgulseven

"Dacia Duster alır mıydınız?" anketi

Ynt: "Dacia Duster alır mıydınız?" anketi O zaman sen herhalde bir duster sahibi olamayacaksın ;D :P

7. recepgulseven

Duster Kolçak

Ynt: Duster Kolçak Ben taktırdım serviste orjinal kolçak hiç bir yer iptal olmuyor yarın resim koymaya çalışırım gayet güzel oluyor ve içi gayet kullanışlı ne varsa at içine alabildiğine alıyor banamısın demiyor ;D Fiat olarak tam bir bilgim olmamasına rağmen 250 civarı herhalde ben benim...
  8. recepgulseven

Mart Ayında Palovit Şelalesinde Piknik Keyfi

Ynt: Mart Ayında Palovit Şelalesinde Piknik Keyfi Valla süpermiş orda olup sucuk ekmek yemek vardı. ;D
  9. recepgulseven

Duster Macera Paketi Montajı

Ynt: Duster Macera Paketi Montajı Valla bizim esat taş kullananlar listesinde adı mevcut aracına macera paketi (çamuluk üstü plastik + kapı plastikleri) yağmurluk 4 adet ön ve arka camlar kol dayama 1.400 tl ye hepsini montaj dahil ve maliyetine yakın fiyatlara taktırdı. Bilginize

10. recepgulseven

Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Arkadaşlar buda benim çinden getirttiğim full+full multimedia cihaz

11. recepgulseven

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Yeni köşemiz hayırlı olsun herkese.
  12. recepgulseven

Dacia Duster Maliyet Tablosu (Araç Bedeli+Kasko+Sigorta+Paketler+Aksesuarlar)

Ynt: Dacia Duster Maliyet Tablosu (Araç Bedeli+Kasko+Sigorta+Paketler+Aksesuarlar) hiç üzülmenize gerek yok çünkü ogünden bugüne araca 600 tl zam geldi 400 tl personel indirimi aldım aracı bugun alsak 38.500 metalik renk 400 =38.900 yapar bi 500 fazla olmuş ama oda bölgeden kaynaklanıyordur.

13. recepgulseven

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? Bendede aynı problem var ben servise götürdüm her modelde olmadığını bu modeldede bulunmadığını söylediler onlarda emin değildi ama hocalarına sorup haber vereceklerdi.
  14. recepgulseven

Dacia Duster 4x4 chip tuning / Dinamometre ölçümü

Ynt: Dacia Duster 4x4 chip tuning / Dinamometre ölçümü Selamlar kaner bey uygulama takribi ne kadar tutuyor ve nerde yapılıyor bilgi verirseniz sevinirim teşekkürler
  15. recepgulseven

Duster için Navigasyon Sistemi

Ynt: Duster için Navigasyon Sistemi Bunlarda cihazın gündüz çekilmiş resimleri

16. recepgulseven

Ynt: Duster için Navigasyon Sistemi sevgili mikaleli, Ürün üretici tarafından hazırlanıp salı günü dhl ile gönderildi perşembe öğlen elimde oldu herhangi bir gümrüğe takılma olmadı 5 ay önce citroen c3 içinde double din navigasyon getirtmiştim ondada herhangi bir takılma olmadı sorunsuz bir...
  17. recepgulseven

Ynt: Duster için Navigasyon Sistemi İşte cihazın ilk resimleri gece olduğu için çıkmadı birde yarın gündüz çekip göndericem.
  18. recepgulseven

Ynt: Duster için Navigasyon Sistemi evet arkadaşlar dün itibari ile cihaz elime ulaştı ve arabama taktırdım mümkün olan en kısa sürede resimlerini çekip koyucağım siteye bence cihaz süper yukarıdaki resimlerde olduğu gibi kemer göstergesinin yarısı kapanıyor.

19. recepgulseven

Dacia Duster Sahipleri Listesi

Ynt: Dacia Duster Sahipleri Listesi kaldı 2954 ;) Sayın ümit erkan kaldı 2954 diyosun ama 2011 de teslim alanlarda var :)
  20. recepgulseven

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? selamlar, Gerçi benim aracım 4x4 olmamasına rağmen bu özellik sadece 4x4 lerde opsiyonel ve benim görüşüm 4x4 alan bir arkadaşın bu özelliği mutlaka alması gerekmektedirki zaten yanlış hatırlamıyorsam sayın ümit erkan esp-asr ile ilgili almanların yaptığı test...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

SON KONULAR

Geri