Arama sonuçlarınız

1. hrm

Range Rover td6 Vogue Arazi Performansı?

Ynt: Range Rover td6 Vogue Arazi Performansı? Mehmet bey hala buralarda mi? Hala RR elinizde mi? Bir sikinti acti mi?... Ben de bir tane buldum aynisindan, sizden bir deneyim ozeti almak isterdim... Varsa baska kullanan elbette sukran!

2. hrm

Discovery II TD5

Ynt: Discovery II TD5 Nasyonal'de bir td5 var, 2004... http://www.nasyonel.com/default.asp?x=ilan_detay&ilan_id=5526 Bilen, taniyan var midir? Guvenilir mi? Tesekkurler.
  3. hrm

Discovery II TD5

Ynt: Discovery II TD5 Yahu burasi nasil td5 kulvari? Bir LR, hiç olmazsa kendi sahasinda bu kadar gol yememeli :-[ Anadolu halki mazlumdan yanadir, bu taarruz karsisinda, inadina td5 al diyor seytan... Ustelik nasil dayanilir 4000 cc motorun servet tutan vergilerine? Yok mudur bu yigidin de...

4. hrm

Discovery II TD5

Ynt: Discovery II TD5 Tesekkurler! Ayrica isim konusundaki uyariya da, duzelttim :)
  5. hrm

Vx80 ya da Vx100 Almak İstiyorum

Ynt: Vx80 ya da Vx100 Almak İstiyorum Erkut bey selam, ben Bafra'dayim ve sizinle benzer durumdayim, LR td5 ile basladim arayisa, pajero mu yoksa dedim, simdi de toyota'da saplandim (eskiden iki yil kadar kullanmistim bu v80'i, kum uzerinde, sahilde batmaktan pek haz ederdi, sonra lada alinca...

6. hrm

Discovery II TD5

Ynt: Discovery II TD5 Mesut bey, merak ettim, neden 'ilerde' td5 yerine Vx80? Vx80'i lpg ile mi tercih edeceksiniz? Bir de, disco td5 - pajero 3.2 did ve toyota vx80' vb. seciminde td5 geride kaliyor gibi??? Ben de bu gunlerde uçü arasinda gidip geliyorum, malum karin agrisi :)

7. hrm

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Selam, ben Sunay, Kizilirmak Deltasi'nda çiftçiyim, su günlerde tüm olumsuz yorumlara ragmen, LR TD5 konusunda kasinti halindeyim. Sevgiler...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,962
Kayıtlı Üye Sayımız
166,722
Kaydolan Son Üyemiz
maestrobd

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR