Arama sonuçlarınız

1. alikedik

SATILIK 95 BLAZER

Ynt: SATILIK 95 BLAZER ARACIM BUGUN İTİBARİYLE YENİ SAHİBİNDEKİ HAYATINA BAŞLAMIŞTIR HERKEZE İYİ GÜNLER DİLERİM

2. alikedik

SATILIK 95 BLAZER

Ynt: SATILIK 95 BLAZER ???
  3. alikedik

SATILIK 95 BLAZER

Ynt: SATILIK 95 BLAZER HERYERDE KAR VARRRR :)

4. alikedik

SATILIK 95 BLAZER

Ynt: SATILIK 95 BLAZER OLDUMU :)
  5. alikedik

SATILIK 95 BLAZER

Ynt: SATILIK 95 BLAZER ARACIN ŞANZUMAN KOMPLE YENİ.. DİSTRİBÜTOR KAPAĞI BUJİLERİ BUJİ KABLOLARI ÖN DİSKLER BALATALAR YENİİ..DİFRANSİYEL KOMPLE REVİZYON OLDU..4 LASTİK 4 AYLIK LPG RUHSATA İİŞLİ SORUNSUZ ÇALIŞIYOR KM DE ŞU ANDA YAKLAŞIK 38 KRŞ YAKIYOR İNANILMAZ AMA DOĞRU ..MOTOR YAĞI...

6. alikedik

SATILIK 95 BLAZER

Ynt: SATILIK 95 BLAZER :)

7. alikedik

SATILIK 95 BLAZER

156.000 MİLDE 1995 4,3 LPG İŞLİ SİYAH BLAZER IMI İHTİYAÇ NEDENİYLE SATMAKTAYIM İLGİLENEN ARKADAŞLAR İÇİN 5326605303 DEN BANA ULAŞABİLİRLER ALİ KEDİK alican77@hotmail.com
  8. alikedik

95 BLAZER ÖN TARAF KOMPLE 2000 MODEL 'E ÇEVRİLİRMİ

Ynt: 95 BLAZER ÖN TARAF KOMPLE 2000 MODEL 'E ÇEVRİLİRMİ teşekkür ederim... ne kadara malolmuştu hatırlıyormusunuz acaba
  9. alikedik

Ynt: 95 BLAZER ÖN TARAF KOMPLE 2000 MODEL 'E ÇEVRİLİRMİ 2 kasayıda inceledim çamurluk ve kaput kasa komple aynı sadece farların arka bağlantı yerleri sorun olabilir onuda usta bi kaportacı halleder diye düşünüyorum

10. alikedik

Ynt: 95 BLAZER ÖN TARAF KOMPLE 2000 MODEL 'E ÇEVRİLİRMİ tabiki muhakkak bildireceğim uzun vadeli bir plan olsada kafama koydumya muhakkak yapmam lazım :) maslakta bi kaç kişiye sordum yaklaşık 1000 tl ye çözülür dediler ama vaktim olmadığı için geniş geniş araştıramadım

11. alikedik

1995 Model Blazer Esnemelerde Gıcırdıyor

Ynt: 1995 Model Blazer Esnemelerde Gıcırdıyor tavsiyenizle rockauto dan alışverişi denedim 2 filtre ve ufak bi kaç şey aldım bende şaşkınım istanbuldan normal posta hayatta gelemez 5 günde :) çok teşekkür ederim
  12. alikedik

Ynt: 95 BLAZER ÖN TARAF KOMPLE 2000 MODEL 'E ÇEVRİLİRMİ teşekürler

13. alikedik

95 MODEL BLAZERİMİN ÖNÜNÜ KOMPLE 2000 MODELLERDEKİ FAR VE IZGARA SİSTEMİNE ÇEVİRMEK İSTİYORUM BUNUN OLABİLİRLİĞİ VARMIDIR VARSA KİM YAPAR BİLEN VARSA YARDIMCI OLURSA SEVİNİRİM NELER DEĞİŞMELİ ?
  14. alikedik

Ynt: 1995 Model Blazer Esnemelerde Gıcırdıyor merhabalar.. gıcırdama sesini bugun kendi çabalarımızla çözmüş bulunuyoruz isa ustayla, yavaş yavaş amerikan araçlarının sağını solunu söke taka öğreniyoruz :) bendeki gıcırt ön takım vs den değildi esnemelerde ve kasmalarda geliyordu alakasız bir...
  15. alikedik

Ynt: 1995 Model Blazer Esnemelerde Gıcırdıyor süperrrrrr.... darısı tüm lpg sorunu yaşayanların başına halletmenize sevindim gerçi blazer kullanıcıları pek sorunlarını paylaşmıyor burada sanırım pek ama heppimize ders oluyor bunlar geçmiş olsun tekrar.

16. alikedik

Ynt: 1995 Model Blazer Esnemelerde Gıcırdıyor çok teşekkürler... bende Yalova' dayım bi şansımı deniim bakalım alışveriş konusunda
  17. alikedik

Ynt: 1995 Model Blazer Esnemelerde Gıcırdıyor hımmm burada 2 katı gibi peki en kolay nasıl getirebilirim yurtdışından
  18. alikedik

Ynt: 1995 Model Blazer Esnemelerde Gıcırdıyor ben daha yeni başladım masraflara dilerim içime sinecek hale getirebilirim biraz titizim ama harcıyacağım paranın tam olarak karşılığını alabileceğime inanmıyorum açıkcası herkez ticari düşünüyor genelde sanayide :)

19. alikedik

Ynt: 1995 Model Blazer Esnemelerde Gıcırdıyor dilerim sizinkide çözülür forumlardan takip ettiğim kadarıyla bayağıdır bu sorun var sizde çözüm bulunur inşallah
  20. alikedik

Ynt: 1995 Model Blazer Esnemelerde Gıcırdıyor :) teşekkür ederim cnock sensör 75 dolar cmp 90 dolar dediler benim lpg ile ilgili olan sorunum buyuk ihtimalle bu 2 sensörle ve ince bi ayarla çözülebilir iyimser bakıyorum belki biraz ama inşallah öle olur :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri