Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi
Merhaba Alican sen arabanı sattınmı ?
Yazışman dan bunu anlıyorum,hayırlı olsun :)
umarım istediğin fiyata satmışsındır. :)
Mehmet bey, araç sahibi 7500.TL ye almış olabilir 2000.TL de motora masraf etmiş. Tampon, vinç,lastik,boya vs hariç
bunlarıda dikkate almak lazım yanlış anlaşılmasın ben sadece o araç sahibi ile yaptığım sohbeti burada sizlerle paylaştım
Kaldıki...
Kartepe deki araba mı bilmiyorum ama
Ben sahibi ile görüştüm motor ve debriyaj setini değişmiş fiyatını sordum toplam 2000 TL masraf ettim demişti
hatta o görüşme öncesinde ben bu jeep'i Sahibinde com da görmüştüm Çekmeköyde Daihatsu Ayyıldız servisi...
Merhaba Alican, bu araba Maltepe de bir ağbeye ait ben :) telefonda konuşmuştum sohbet amaçlı
motor,debriyaj yeni ilk sahibinden alınmış bir araba fiyatıda makul alınabilir.Mantıklı :)
Kulaklarıma inanamıyorum Renault Yetkili serviste çalışıyorum, eski araçları servisten içeri bile sokmuyorlar. :)
Bekir ağbey,
Tayvanda bu arabalar'la adamlar taşımacılık yapıyorlarmış.
arka koltukları sökmüşler,arkaya karşılıklı koltuk koymuşlar iniş binişler arka bağaj kapısından yapılıyor.
bence mantıklı
:)
Bekir ağbey 2 yıllık feroza kullanıyorum
şimdiye kadar hiç parça problemi yaşamadım,servisler çok ilgililer bu konu hakkında çok yardımcı oluyorlar da
tamir vs ben çok memnunum
:)
Sahibinden com'a bir ilan düştü
adam almanyada istediğin parçayı söylüyorsun kargo ile gönderiyor.(çıkma veya yeni)
Merhaba Alican,
Benim arabanın arka defransiyalinde boşluk var yetkili servisi sordum 1200.Tl para istedi
sizin Sakaryada bir Ustaya sordum Hasan Usta 250.TL yapacağını söyledi
Bu boşlukla ilgili hiç bir araştırman oldumu,sende eski bir feroza sahibisin daha uygun nerede yaptırabilirim
bilgin...
Merhaba Sayın Koroğlu,
İstanbul Küçükyalıdan Katılıyorum,
aracı satın aldığım arkadaş vermişti,(muhtelif feroza bagaj,kapı,vs fitilleri) fakat kapıya tutturulan kısım için uygumu bakmam lazım,hafta sonu bakar sizi bilgilendiririm.
Kolay gelsin