Arama sonuçlarınız

1. M

Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi Merhaba Alican sen arabanı sattınmı ? Yazışman dan bunu anlıyorum,hayırlı olsun :) umarım istediğin fiyata satmışsındır. :)

2. M

Ynt: Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi Mehmet bey, araç sahibi 7500.TL ye almış olabilir 2000.TL de motora masraf etmiş. Tampon, vinç,lastik,boya vs hariç bunlarıda dikkate almak lazım yanlış anlaşılmasın ben sadece o araç sahibi ile yaptığım sohbeti burada sizlerle paylaştım Kaldıki...
  3. M

Ynt: Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi Merhaba Alican, senin Ferozanı resimlerde gördük yeni boyatmıştın,güzel,temiz güle güle kullan

4. M

Ynt: Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi ;D karıştırdım , Herkese inanmamak lazım Alican,
  5. M

Ynt: Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi Kartepe deki araba mı bilmiyorum ama Ben sahibi ile görüştüm motor ve debriyaj setini değişmiş fiyatını sordum toplam 2000 TL masraf ettim demişti hatta o görüşme öncesinde ben bu jeep'i Sahibinde com da görmüştüm Çekmeköyde Daihatsu Ayyıldız servisi...

6. M

Ynt: Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi Merhaba Alican, bu araba Maltepe de bir ağbeye ait ben :) telefonda konuşmuştum sohbet amaçlı motor,debriyaj yeni ilk sahibinden alınmış bir araba fiyatıda makul alınabilir.Mantıklı :)

7. M

Daihatsu Feroza Fotoları....

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... o bahsettiğin lastikler çok büyük değil mi bu araç için ?
  8. M

Daihatsu Feroza Fotoları....

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... Merhaba Alican aracının lastik ebatları nedir ?
  9. M

Ynt: Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi Kulaklarıma inanamıyorum Renault Yetkili serviste çalışıyorum, eski araçları servisten içeri bile sokmuyorlar. :)

10. M

Ynt: Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi Alican görüştün mü sana ne lazım ?

11. M

Ynt: Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi Alican Proje meselesi haklısın bürakratik engeller İlan No 114539532 buradan bakabilirsin
  12. M

Ynt: Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi Bekir ağbey, Tayvanda bu arabalar'la adamlar taşımacılık yapıyorlarmış. arka koltukları sökmüşler,arkaya karşılıklı koltuk koymuşlar iniş binişler arka bağaj kapısından yapılıyor. bence mantıklı :)

13. M

Ynt: Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi Bekir ağbey 2 yıllık feroza kullanıyorum şimdiye kadar hiç parça problemi yaşamadım,servisler çok ilgililer bu konu hakkında çok yardımcı oluyorlar da tamir vs ben çok memnunum :)
  14. M

Ynt: Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi Sahibinden com'a bir ilan düştü adam almanyada istediğin parçayı söylüyorsun kargo ile gönderiyor.(çıkma veya yeni)
  15. M

Ynt: Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi Merhaba Alican, Tayvan malı disk'i nereden buldun ? :)

16. M

Hayırlı olsun Alican,nerede boyattın aracını
  17. M

Teşekkür ederim.
  18. M

Merhaba Alican, Benim arabanın arka defransiyalinde boşluk var yetkili servisi sordum 1200.Tl para istedi sizin Sakaryada bir Ustaya sordum Hasan Usta 250.TL yapacağını söyledi Bu boşlukla ilgili hiç bir araştırman oldumu,sende eski bir feroza sahibisin daha uygun nerede yaptırabilirim bilgin...

19. M

Merhaba Alican,Ferozaların ciklesi otomatik midir.
  20. M

Merhaba Sayın Koroğlu, İstanbul Küçükyalıdan Katılıyorum, aracı satın aldığım arkadaş vermişti,(muhtelif feroza bagaj,kapı,vs fitilleri) fakat kapıya tutturulan kısım için uygumu bakmam lazım,hafta sonu bakar sizi bilgilendiririm. Kolay gelsin

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR