Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bugun Soner ile kısa bir tur yaptık.saat 10:30 gibi yola çıktık ve 15km boyunca sadece rampa çıktık.rakım 850 oldugunda sultan yaylasına varmıştık.
amcamlarda birer çay içtik,dinlendikten sonra yola koyulduk ve pedal basmak yoktu artık...
gece sabaha kadar çalıştım ve sabah kent ormanında kahvaltı ısmarlamaya karar verdim kendime.sabah sessiz ve sakin oldugu için güzel oluyor.zeytinli poğça ve meyvesuyu birde gazetemi alıp kent ormanına doğru pedal bastım.kent ormanı yakın biryer zaten.kahvaltımı yapıp gazeteyi okuduktan sonra...
Ynt: Sanyo VPC S600 & Samsung Digimax S760
kendime foto makinası almak için gittiğimde yaşadıklarım....
yeni makina almak için gittiğim mağzadaki satış temsilcisi bu işi bilmediği bildiği halde bilmişlik yapması gözümden kaçmadı.adamı oraya koymuşlar ama fotomakinaları hakkında bilgisi yok.45...
sanyo vpc s600 & samsung digimax s760 bu iki üründen birini kardeşime almak istiyorum fakat macro başta olmak üzere hangisini tercih etmeliyim kararsız kaldım.sizlere sormak en iyisi dedim.sizce tercihimi hangisinden yana kullanayaım?