Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Ayna Mahruti İçin Geri Sayım; Yurtdışını Unutun
3 araçta artık denemeyi gecti hafif ötme var....Ankara'da Bmr ayna Mahruti var baki bey ona yaptırdık ve referansları çok ıyı Bır abımız yalnız şunu belirteyim elinizdeki ayna Mahruti yi gönderiyorsunuz ona göre ölçüyü siz söylüyorsunuz buna...
Ynt: Ayna Mahruti için Geri Sayım; Yurtdışını Unutun
Sonuna geldık denemelerı yaptık....birazcık yağda karıncalara oluyor ama herhangı bir sorun yasamadık tatbiki yurtdışında gelende ne sorunlar oluyor bılmıyorum ama biz denedik oldu ve hala 3 araçta denmemız devam Bıle edıyor yalnız ben kendı...
kontrol mukemmel.......yağda hafif tortu var bunun sebebı birbirine iyice alışması gerekıyormuşş.....ilk başta terettutluydum ıkı defa ağır offroadda denedik düz yolda denedik......sonuçlar iç acıcı ama birazcık ses var bunuda en fazla 10000 km sonra keser diyor ustamız ......DENEMEYE...
yaklaşık olarak 2 aydır deniyoruz 5000 km yaptık bugunde yağ degişimi yapıp kontrol edıcegiz....alanya da tam 3 adet patrole uyguladık....hepimizde memnunuz ama kontrol şart....
sırayla cevaplar.....evet urettırmek ıcın cok ugrastık....tıcaret ıkıncı plan her zaman offroad ıcın ne gerekırse yaparız evet her aracınkını urettırmek ıcın elımızden gelenı yapıcagız cunku yurtdısına fahiş fiyat odeyen arkadaşlarımız var.......ayrıca malzemenın ıcerıgını bılmıyorum bunun ıcın...
10 gundur denıyoruz her sartta denedık agır offroad hafıf offroad duz yol tepe bayır sonuc su anda ıyı ama acıp kontrol edecegız tam 1 ay sonra hersey bellı olur..........yaklasık gunluk 40 km yapıyorum.....bılgılendırmek ıstedım hepınızı.........
tam olarak ıcerıgını bılıyorum desem yalan soylerım....ama ınanın bunu yaptırabılmek ıcın baya bır zaman harcadık.......toplam 3 takım yaptırdık 1 tanesını ben denıyorum bu haftada alanya offroad baskanı sayın adıl muftuoglu nun arabasınada takılıcak ama bugunku ve dunku testımızde cok...