Arama sonuçlarınız

1. M

Atların Kökeni ve At Irkları

Ynt: Atların Kökeni ve At Irkları atımı günde 3 saat egrezsize çıkarıyorum kendi bu süreyi yeterli buluyor herhalde çünkü daha erken ahıra giremiyoruz sizce bu normalmi

2. M

Binicilikte Doğru Oturuşun Önemi

Ynt: Binicilikte Doğru Oturuşun Önemi ptuşuştan çok bence zıplama yerleri önemli çünkü ne kadar doğru oturursanız oturun tırısta giderken ani frenlerde zıplamazsanız at bi güzel çiğner sizi
  3. M

Kayak Kıyafetleri Onarımı

Ynt: Kayak Kıyafetleri Onarımı bendede aynı olay oldu bende 1.ordu kış sporları merkezine gittim hemen tamir oluyor tabii subay olmak hayatınızda her şeyi kolaylaştırıyor

4. M

Casio Saatler İçin Kullanma Kılavuzları

Ynt: Casio Saatler İçin Kullanma Kılavuzları arkadaşlar CASIO SGW-300HD-1AVDR modelli, 3202 modül no.lu saatim için acil bir türkçe kullanım kılavuzuna ihtiyacım var saat çıldırdı resmen ingilizce kullanım kılavuzuna baktım ama ne yazıkki bir kısmını anlayamadım yardım ederseniz teşekkürler
  5. M

Çadırda Yaşamak

Ynt: Çadırda Yaşamak arkadaşlar ben yine aynı şeyi diyeceğim dışarıdan kampçılık ürünü almayın ben mke den bir çadır aldım gayet geniş içinde her şey var fiyatıda 150 tl bütçeniz uygun ise tercihim bu taktir sizin

6. M

Survival Bıçağı Seçimim

Ynt: Survival Bıçağı Seçimim arkadaşlar en etkili bıçak benim görüşüme göre mke'nin üretmiş olduğu özel yapım bıçaklardır ayrıca bu bıçakların yanında yine bir çok amaçlı çakı verilmektedir bu setin fiyatı en ucuz 50 en pahalı 200 tl dir

7. M

Kamp Yeri Seçimi

Ynt: Kamp Yeri Seçimi bu konunun özeti kampınız çukurda olmasın tepede olmasın kamp kurduğunuz yerde hafif eğim olsun çadırınız çok rüzgal almasın sineklerden uzak durun su kaynakları ile aranızda 50-100 m fark olsun su kaynaklarından çok yağmur suyunu damıtın son çare olarak susuzluğunuzu...
  8. M

Mesafe Tahmini

Ynt: Mesafe Tahmini arkadaşlar ben 10 yıldır 1.ordu askeri izci kampında izcilik yapıyorum ve en etkili yöntem parmak atlatmadır bu iş çok basit ve hepimiz 10 ile çarpmayı bildiğimize göre sorun yok
  9. M

Casio Saatler İçin Kullanma Kılavuzları

Ynt: Casio Saatler İçin Kullanma Kılavuzları arkadaşlar benim casio 3202 modül no. lu saaatim için bi türkçe kulanım kılavuzuna ihtiyacım var ingilizcesini okudum fakat yaklaşık 2 sayfasını anlayamadım bi yardım etseniz

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri