Arama sonuçlarınız

1. betelguz

Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Korsellx bey mesajlarınızı yeni gördüm. Bayağı olmuş siz yazalı. Benim açımdan problem yok.Telefondan arayın uygun bir zamanda montajlayalım.İletişim bilgilerim cyberenerji.com sitede mevcut.Bir hafta denersiniz olmazsa söker geri alırız.Forumdaki...

2. betelguz

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Motor hacmi 1000cc altı ise yeterli olur.Değilse yeterli olmaz.Tasarruf oranı düşük kalır.Belirttiğinize göre %8 bir tasarruf olmuş oldukça düşük bir sonuç. Örnek vermek gerekirse bizim sistemde lpg li yeni model 1600cc bir araçta minimum %20 tasarruf...
  3. betelguz

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Koray bey subaruda olur cherokee'de olur.Değişmisseniz araçları ne varsa oda olur farketmez. Bu tarafa geldiğinizde uğrayın bigün takalım siz deneyin.Yoksa bu forumdan deneyecek başka yürekli kimse çıkmayacak.

4. betelguz

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Teşekkürler yavuz bey. Son 5-6 aydır satılıpta ben memnun değilim iade etmek istiyorum diyen olmadı çokşükür.elimizden geleni yapıyoruz.
  5. betelguz

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Yavuz bey okulda az çok organik kimya, analitik kimya, sınai kimya derslerinde görmüşlüğüm var.Kimya bölümü mezunuyum zaten.Ancak iş kimya ile bitmiyor. Motor teknolojisi, motorlarda yanma verimini etkileyen unsurlar, elektrik elektronik bilgisi gibi biçok...

6. betelguz

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Yavuz bey sizin mesajı atlamışım şimdi farkettim. Ben birilerine bişeyler sorup öğrenerek iş yapmaya çalışan biri değilim.Bu işe başlamadan önce Türkiyedeki firmaların bilgi seviyelerini ölçme amaçlı sorular sormuştum.Sonuçtada bişey bilmediklerini gördüm...

7. betelguz

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi İyide ziya bey sanırım siz ankarada ben istanbuldayım.Nasıl olacak.Ben denemeye hazırım problem yok.Takalım deneyelim. Dün 1,8 benzinli BMW araca taktık sistemi. Şehir için 10,5 litre civarı tüketimi vardı.Bugün istanbuldan bursaya gitti istanbuldan...
  8. betelguz

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Hidrojen sisteminden sistemine farklar var. bu nedenle bu tür söylemlerde bulunurken marka belirtinizki herkes karalanmamış olsun. Hidrojen sistemi yapıyoruz satıyoruz diyen pekçok kişi, firma var ama adamlar daha oksijen sensörü nedir bilmiyorlar.Bu...
  9. betelguz

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi mert bey kullandığı sistem bizim sistemmi? Farklı bir markamı?

10. betelguz

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Korsellx arkadaşım aynı marka model araca uygulama olmadı.Lpg sisteminizin verimine bağlı olarak %20-30 aralığında tasarruf yapılabilir.Güç artışı bir miktar olur.

11. betelguz

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Barış bey o eski günler oldukça geride kaldı. O eskiden 20-30 amper kullanımlar şuan tarih oldu. Sizin araçta yaşanan sorunlar güzel bir ders oldu çok çalıştık o sorunları tamamen çözdük. şuan 5 ila 10 amper (karşılaştırma açısından bilgi bir far ampulü...
  12. betelguz

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Marlon bey megane ile ilgili iletişim bilgilerine sitemizdeki refaranslar bölümünden ulaşabilirsiniz. Dört işlemde yapılan hataları derken ? tam anlayamadım. Sistemdeki sorunlar görüldükçe bunlar çözmek için çalışıyoruz.Değişik tasarımlar deniyoruz...

13. betelguz

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Eski sistemdede gaz temizdi. Ancak yapı olarak farklılıklar vardı. Mesela çalkantı nedeniyle depodan bublere su gelmesi halinde bu bublerde kalıyordu ve bublerdeki suya karışarak temiz suyun daha çabuk kirlenmesine neden oluyordu.Şimdikinde depodan...
  14. betelguz

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi konu hortlamışken son durumları yazayım.Biliyorsunuz ilk zamanlar amerikadan almıştık bu sistemi o nedenle bazı sorunlar vardı. yüksek amper kullanımı, ısınma gibi. Bu nedenle sistem üzerinde sürekli geliştirmeler yaparak şuanki durumuna getirdik. Şuanki...
  15. betelguz

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Evet arkadaşlar. Duyduk duymadık demeyin hidrojen sistemlerinin peşinde artık dolandırıcılarda var. Hidrojen sistemlerinin yaygınlaşmaya başlamasıyla beraber uyanık dolandırıcılarda bu sektörden pay kapmak için sahneye girmiş bulunuyorlar.Üstelik bunlar...

16. betelguz

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Hadi farzedelim ben yazdım bütün mesajları.Buyrun ankaradaki bir vatandaşın adı soyadı telefonu, aracı.Arayın sorun.
  17. betelguz

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Sadece gülüyorum bu karalama kampanyanıza.Birincisi ben sabit ıp kullanmıyorum.ikincisi şuan sitenizde görünen ıp numarası ile çeşitli sitelerden baktığım ıp numarası tamamen farklı.Buyrun resmi.Benim ıp numaramın 12 aralıktan bugüne (31.12.2011) e kadar...
  18. betelguz

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Ferahaddin bey daha önceki sistemlerde işe yarıyordu.İlk satışa başladığımız günden bugüne kadar kullanan müşterilerimiz mevcut.Bizde isterdikki çok daha uygun fiyatlara satabilelim.Biliyorsunuz daha önce montaj hizmeti sunmuyorduk.Bu nedenlede alan kişiler...

19. betelguz

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi İstanbulda dahil tüm illere bayilik verilecek.İstanbuldada önde gelen servislerden şuan bayilik talebi var.Hazırlıklarımız devam ediyor şuan.Satış şeklide şöyle düşünüyoruz tasarruf yapıp yapmadığını merak eden müşteriye bir elemanımızla birlikte belli bir...
  20. betelguz

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Yeni haberler Arkadaşlar son yapılan geliştirmelerle sistem artık eskiye göre yarı amper kullanarak aynı gazı üretmekte.Aşırı amper çekme gibi bir sorun kalmamıştır.Haliylede ısınmada oldukça düşük olmaktadır.Yeni yapılan bir değişikliklede artık kontak...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri