Arama sonuçlarınız

1. N

National Geographic Fotograf Yarışması Türkiye Dereceleri

Ynt: National Geographic Fotograf Yarışması Türkiye Dereceleri Murat bey,çok doğal harika bir fotoğraf .Elinize sağlık..

2. N

Ynt: Hatay - Reyhanlı; Enduro - Cross Yarış Etkinilkleri ve Off Road Oyunları (10 Nisan 2011)

Harika bir etkinlikti.Emeği geçen herkesin eline sağlık..
  3. N

Hatay - Reyhanlı; Enduro - Cross Yarış Etkinilkleri ve Off Road Oyunları (10 Nisan 2011)

Ynt: Hatay - Reyhanlı; Enduro - Cross Yarış Etkinilkleri ve Off Road Oyunları (10 Nisan 2011) Konaklama konusunda yardımcı olmak isterim.Antakya da 3 yıldızlı Yaman Hotel e beklerim.www.yamanotel.com dan detaylı bilgileri görebilirsiniz.Harbiye yolu üzeri .1 km.Yeni emniyet md.karşısı

4. N

Hatay-Adana Off Road Grubu İskenderun - Madenli - Çamur Adam Belgeseli (6 Mart 2011)

Ynt: Hatay-Adana Off Road Grubu İskenderun - Madenli - Çamur Adam Belgeseli (6 Mart 2011) Merhaba Hamit bey.bilgiler için sağolasın.2 makinada güzel.Hafta içi birinde karar kılacam. Ama fuji yide kullanacam.Onun makrosu süper.Bizim Hafsad ın fotoğraf çekim gezisi kesinleşsin haber verecem...
  5. N

Hatay-Adana Off Road Grubu İskenderun - Madenli - Çamur Adam Belgeseli (6 Mart 2011)

Ynt: Hatay-Adana Off Road Grubu İskenderun - Madenli - Çamur Adam Belgeseli (6 Mart 2011) Selam antıocha benim makinam fuji, genelde iyi ama,gece çekimlerinde yetersiz kalıyor.Yeni bir makina alacağım.Canon un renkleri çok canlı Nikon un netlemesi daha güzel.Ama galiba nikon d90 alacağım...

6. N

Ynt: Hatay-Adana Off Road Grubu İskenderun - Madenli - Çamur Adam Belgeseli (6 Mart 2011) Fotoğraflar çok net.makinanız Canon mu?

7. N

Hatay Off Road Grubu; İskenderun - Madenli - Çamur Adam Belgeseli (6 Mart 2011)

Ynt: Hatay Off Road Grubu; İskenderun - Madenli - Çamur Adam Belgeseli (6 Mart 2011) Manifesto konusunu tartışmak bile çok anlamsız. :(Burda yapılan her uygulama insanların güzelliği içindir.Topluluklarda kuralsız bir yaşam biçimi olabilirmi? Emeğinize sağlık...
  8. N

Mağara Fotoğrafları

Ynt: Mağara Fotoğrafları Nefis fotoğraflar.Emeğinize sağlık.
  9. N

Tarihi Önemi Olan Fotoğraflar

Ynt: Tarihi Önemi Olan Fotoğraflar Güzel paylaşım...

10. N

Hatay Off-Road grubu (HATOFF) Risklerin Kabulü ve Muafiyet Belgesi

Ynt: Hatay Off-Road grubu (HATOFF) Risklerin Kabulü ve Muafiyet Belgesi Tedbirli olmak iyidir.Emeğinize sağlık Menderes bey.

11. N

Gezenbilir Fotoğrafçılarından Bir Demet

Ynt: Gezenbilir Fotoğrafçılarından Bir Demet Emeğinize sağlık.
  12. N

Ynt: Hatay Off Road Grubu; İskenderun - Madenli - Çamur Adam Belgeseli (6 Mart 2011) Siz çamurun keyfini çıkarırken bizde (HAFSAD) Narlıca da Fidan dikmeye gidiyoruz etkinliğine katılacağız.İnşallah Reyhanlı etkinliklerinde buluşuruz.Off Road Madenli Çamur Adam Belgeseli ekibine keyifli bir...

13. N

Ynt: Hatay Off Road Grubu; İskenderun - Madenli - Çamur Adam Belgeseli (6 Mart 2011) ;D ;D ;D :D ;D
  14. N

KAYOFF; Geleneksel 1. Erciyes Off-Road Oyunları ve Kış Festivali Duyurusu (12 - 13 Mart 2011)

Ynt: KAYOFF; Geleneksel 1. Erciyes Off-Road Oyunları ve Kış Festivali Duyurusu (12 - 13 Mart 2011) Zamanı ayarlayabilrsem inşallah..
  15. N

KAYOFF; Geleneksel 1. Erciyes Off-Road Oyunları ve Kış Festivali Duyurusu (12 - 13 Mart 2011)

Ynt: KAYOFF; Geleneksel 1. Erciyes Off-Road Oyunları ve Kış Festivali Duyurusu (12 - 13 Mart 2011) Bu etkinliğe Hatay dan katılan varmı?

16. N

Hatay - Reyhanlı; Enduro - Cross Yarış Etkinilkleri ve Off Road Oyunları (10 Nisan 2011)

Ynt: Hatay - Reyhanlı; Enduro - Cross Yarış Etkinilkleri ve Off Road Oyunları (10 Nisan 2011) Reyhanlı etkinliği fotoğraf çekmek içinde harika bir fırsat Hamit bey. :) Ben henüz yeni üye olduğum için mesajlarım ulaşmıyor sanıyorum size.Hafsad ilgili mesajı bir türlü gönderemedim. >:( İş...
  17. N

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Antakya dan herkese günaydın...Sağlıklı mutlu bir gün diliyorum. :D
  18. N

Ynt: Hatay Off Road Grubu; İskenderun - Madenli - Çamur Adam Belgeseli (6 Mart 2011) Merhaba (Thunder.one)Hamit bey,umarım iyisiniz.Hafsad la ilgili size mail atmıştım,ulaştımı merak ettim.Antakya ya geldiğinizde haberdar ederseniz sizi Hafsad lı dostlarımızla tanıştırayım.Bol fotoğraflı...

19. N

Ynt: KAYOFF; Geleneksel 1. Erciyes Off-Road Oyunları ve Kış Festivali Duyurusu (12 - 13 Mart 2011) Keşke bu festivalde olabilsem...Ama zor gibi... :'(
  20. N

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Herkese en iyi akşamlar...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri