Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: satılık lerado
fabrika çıkışlı orjinal kilit var diye biliyorum ama tahminimce bu araçlar yani lerado modelleri tamamen offroad için yapılmış araçlar o yüzden yanılmıyorsam orjinalden kilit olması lazım
aracımda 8cm yükseltme var lastiklerim daha sıfır arazi şanzımanım diger 5,2 ve 4,0 lardan farklı resimlerdende görüleceği gibi lpg li ruhsata işli pulu 300 tl ağır offroad yapmamış ama arazidede çok iddalı olduğunu düşünüyorum
doğrudur fotoğraflar o ben o arkadaştan aldım aracı şimdi bende yani kahramanmaraşta 1,5 ay felan oldu acil bir durum münasebetiyle satlık ettim teşekkür ederim hayır dilekleriniz için
aracım kaplama değil boya fakat kaza nedeni ile değil boyanmadan ve boyanırkenki bütün resimleri mevcut.ön koruma ya gelincede krom yada metal değil kemik plastik her şeyi orjinal yani...
Ynt: 1996 2000cc v6 vitara
bana göre offroad için bulunmaz bir araaç ben çok memnunum aracım yokohama g001c mt 16" lastik aldım 6 cm yükseltme uyguladım önüne ön koruma barı aldım ve yine önlere hella delici sis aldım araçtan çok memnunum her konuda yardımcı olurum