Arama sonuçlarınız

1. doğa_dostu

Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu

Herkese merhaba, ben Cengizhan bursa da ikamet ediyorum. Tur bisikletine çevrilmiş bir salcano astro 270 sv ye sahibim. Herkese iyi günler diliyorum. GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. doğa_dostu

Alınık Defender !!

Ynt: Alınık Defender !! Anladım, çok teşekkür ederim.
  3. doğa_dostu

Alınık Defender !!

Ynt: Alınık Defender !! Bilgilendirmeniz için teşekkürler. 300tdi +4 hp daha güçlü oldugunu biliyorum birde ben. Bu bilgiler dogrultusunda tekrar 300tdi ye dönecegim galiba :D 300tdi kullanımı çok zevkli eglenceli bit arac zaten

4. doğa_dostu

Bende Yeni Aldıgım Defenderimle Aranıza Katılma Mutlulugunu Yaşıyorum...:)

Ynt: Bende Yeni Aldıgım Defenderimle Aranıza Katılma Mutlulugunu Yaşıyorum...:) aracınızın maşallahı var
  5. doğa_dostu

Alınık Defender !!

Ynt: Alınık Defender !! Eşim ve çocuklarımla olan yoğun konuşmalarımdan sonra benzinli defenderdan vazgeçip, eski satmış olduğumuz gibi 300 tdi veya 200 tdi (300 ile 200 arasındaki farkıda bilmiyorum beni aydınlatırsanız sevinirim) almaya karar verdik. İlk başta benzinli diyerek sizleri...

6. doğa_dostu

Alınık Defender !!

Ynt: Alınık Defender !! Tabi olur

7. doğa_dostu

Alınık Defender !!

Ynt: Alınık Defender !! evet araç çok hoşuma gitti. Araç hakkında detaylı bilgi ve fotoları aycengizhan@hotmail.com a ataarsanız sevinirim... Saygılar
  8. doğa_dostu

Alınık Defender !!

Ynt: Alınık Defender !! Metin bey size çok teşekkür ederim. Sahibinden.com da pek 3.5 v8 bulamadım hatta 3.9 hiç bulamamıştım şimdi sebebini anladım. Araçların linklerini veya fotolarını atarsanız sevinirim.
  9. doğa_dostu

Alınık Defender !!

Arkadaşlar paraya sıkıştığım için çok sevdiğim 300 tdi mi satmıştım. Şimdi tekrar defender satın almak istiyorum. 3.9 v8 ilk tercihimdir. İkinci tercihim 3.5 v8 dir. 110 kasa. Bu araçlardan hangisini seçmem konusunda bana yardımda ederseniz sevinirim. Saygılarımla

10. doğa_dostu

Yeni Araç...190hp 320nm Tork..3900cc V8..86 Model Orjinal İngiliz Def 110

Ynt: Yeni Araç...190hp 320nm Tork..3900cc V8..86 Model Orjinal İngiliz Def 110 Araç maşallah çok güzel... Allah nazardan korusun... İyi günlerde kullanın

11. doğa_dostu

Hayaller Gerçek Olunca...

Ynt: Hayaller Gerçek Olunca... Hayırlı olsun güle güle kullanın inşallah :)
  12. doğa_dostu

Yeni Aracımı Hep Birlikte Toplayalım...

Ynt: Yeni Aracımı Hep Birlikte Toplayalım... Maşallah... Allah kazasız belasız sürmek nasip etsin

13. doğa_dostu

Cherokee xj ufak revizyon umarım begenirsiniz.

Ynt: Cherokee xj ufak revizyon umarım begenirsiniz. maşallah allah nazardan saklasın benim hoşuma gitti iyi günlerde kullanın...
  14. doğa_dostu

Off-Road Aracı Ama Hangisi?

Ynt: Off-Road Aracı Ama Hangisi? orasını düzeltelim, yok şunu yapalım ,yok bunu yapalım derken, aracımı komple yaptıralım dedik... ve bana çok uzun gibi gelen süre bitiyor...pazartesi günü teslim alıyorum... en yakın buluşmaya bir kaza olmazsa gelmek,sizlerle tanışmak istiyorum... iyi...
  15. doğa_dostu

Pajero Evolution

Ynt: Pajero Evolution vay vay vay maaşallah diyelim... kolay gelsin...

16. doğa_dostu

Hidrolik direksiyon

Ynt: Hidrolik direksiyon doğru söylüyorsunuz ben aracı aldığımda zaten hidrolik olduğu için rahatım... ;)
  17. doğa_dostu

serıes ailesine yeni bir üye

Ynt: serıes ailesine yeni bir üye hayırlı olsun iyi günlerde kullanın...
  18. doğa_dostu

Hidrolik direksiyon

Ynt: Hidrolik direksiyon bildiğim kadarı ile defenderlerin orj. hidrolik direksiyonu yokmuydu... bence o daha iyi olur...

19. doğa_dostu

Bu da Benim Defans Oyuncum LR.

Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. hayırlı olsun aracınız çok güzel olmuş... allah iyi günlerde kullanmak nasip etsin...
  20. doğa_dostu

Bu da Benim Defans Oyuncum LR.

Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. hayırlı olsun aracınız çok güzel olmuş... allah iyi günlerde kullanmak nasip etsin...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR