Arama sonuçlarınız

1. M

88 model 2500 dizel defender

Ynt: 88 model 2500 dizel defender 18.800 tl

2. M

Defenderciler Ön Göğüs Probleminiz Çözüldü

bir başka uygulamada benden olsun aracıma kendim yaptım metal işleri öğretmeni olduğum için hiç zorlanmadım desem yeri var ama gerçekten sizlerde çok düşük maliyetlere yapabilir veya yaptırabilirsiniz...1 mm galvanizli sacdan yaptım ve üzerini suni deri ile kapladım düğmeleri yaklasık 100 tl...
  3. M

88 model 2500 dizel defender

aracımı yaklaşık 1 sene önce aldım ve sırf zevkime göre hazırladım ve de kullandım hemen hemen hiçbir masraftan kaçınmadım desem yeridir motor a dan z ye debriyaj balatasına varıncaya kadar indirilip toplandı akü ve lastikler sıfır muayenesini ben yaptırdım ve hafif kusur dahi olmadan geçti...

4. M

Defender Ön Konsol

Ynt: Defender Ön Konsol bir başka uygulamada benden olsun aracıma kendim yaptım metal işleri öğretmeni olduğum için hiç zorlanmadım desem yeri var ama gerçekten sizlerde çok düşük maliyetlere yapabilir veya yaptırabilirsiniz...1 mm galvanizli sacdan yaptım ve üzerini suni deri ile kapladım...
  5. M

kelepir vinç

arkadaşlar bugün calaskarararken bir işyeri sahibiyle aramızda geçen sohbet esnasında bir arkadaşında satılık vinç olduğunu söyledi.Aradık kendisiyle görüştük iş yaptığı bir firmadan alacağına karşılık almış hiç kullanılmamış durumda olduğunu 3000 lbr lik olduğunu ve netlift marka olduğunu...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri