Arama sonuçlarınız

1. deeppitane

Otomatik Kapı Kilitleme

Ynt: Otomatik Kapı Kilitleme sayın erco izmir menemen nazar serviste yaptırdım. Ermat bergamadan aldım arabayı ama açıkçası çok memnun kalmadım . Arabadan degil ama 1 haftada plaka çıkaramadıkları için kendim trafikten plaka çıkarmak zorunda kaldım . Nazar suan gayet iyi servis bakımında memnunum

2. deeppitane

Otomatik Kapı Kilitleme

Ynt: Otomatik Kapı Kilitleme benim aracımda da yoktu ama serviste cıhaza baglattım yaptılar olmaz diye birşey yok
  3. deeppitane

Dacia Duster - 1500 Devirde Titreme Sorunu

Ynt: Dacia Duster - 1500 Devirde Titreme Sorunu merhaba aynı sorun bende de vardı aracın aks mılı egri cıktı buyuk olasılıkla sızın dedıgınız de aynı seye benzıyor servıse goturun dıyorum bende

4. deeppitane

tüm dustercıların dikkatine

Ynt: tüm dustercıların dikkatine allah analı babalı buyutsun artık dusterı bebegıne kaptırdı dıyelım kendısıne yenı cıkacak makyajlı kasadan alır
  5. deeppitane

hatalı alınan yakıtı on panelde gorme

Ynt: hatalı alınan yakıtı on panelde gorme ümit erkan aslında emnıyet acısından guzel bır uygulama ama aynı takılmayan emnıyet kemerının otmesı gıbı sınır bozucu bırsey

6. deeppitane

Ynt: hatalı alınan yakıtı on panelde gorme sevgılı serkan efe nazar reno yamı gıttınız anlamadım ben alarm etkılermı emın degılım ha bu arada sunuda eklemek ısterım cok kullanıslı degıl yanı ben eskı halıne dondurdum sehır ıcı kullanımda her seferınde kapıları on butondan acmaktan yoruldum...

7. deeppitane

Ynt: hatalı alınan yakıtı on panelde gorme evet ıstıkrarsızlık sorunum duzeldı yanı bıranda 3 cubuk yakıt verken bırden 2 ye dusuyor ve cok kısa bır sure sonra 1 e dusuyordu suan olması gerektıgı gıbı oldu sızın gostergenız ne durumda varmı bır proble sayın olguncandan
  8. deeppitane

Ynt: hatalı alınan yakıtı on panelde gorme sayın olguncandan hıc bır rısk faktoru yoktur ıcınız rahat etsın servıse yakıt gostergenızdekı duzensızlık ıcın gıttııgınızde aynı ıslemı yapıyor ben sıkıntımı dıle getırdıgımdede servıs bu ıslemı yaptı
  9. deeppitane

Ynt: hatalı alınan yakıtı on panelde gorme 1-araba calısır vazıyetteyken teyp kapatılacak 2-sonra kontak kapatılıp araba stop edılecek 3-on paneldekı kılometre sıfırlama butanuna basılı tutarak kontak acılacak elımızı butondan cekmıyoruz takı hız ve devır gostergelerı hareket halıne...

10. deeppitane

Ynt: hatalı alınan yakıtı on panelde gorme izmir nazar servıs fakat onlarda ılk etapta zorlandılar ama buldular daha once yapmamıslar ıstanbulda yapıldıgından bahsettım servıs mudurune gıdın ve benım adımı verın konuyu hatırlayacaktır

11. deeppitane

sevgılı dostlar oncelıkle kapıların harekete gecmesıyle kapanması konusunu bugun ıtıbarıyle cozduk.Torpıdonun ıcınde bulunan yere yetkılı servıs bılgısayarı takıldı ve servıs calısanı arkadasımz ıle menulerı gezerek bulduk.Artık oyle bır samımıyet kurdukkı kardes bu pc yı aksam bana versene...
  12. deeppitane

DUSTER'IM İLE BİR YIL BİTTİ

Ynt: DUSTER'IM İLE BİR YIL BİTTİ yarın ıtıbarıyle yanı 1hazıran ıtıbarıyle bır yıl dolacak ve 12.000 km gayet memnunum

13. deeppitane

Enlemesine Tavan Çubukları Montajı

Ynt: Enlemesine Tavan Çubukları Montajı servıse sordum cok para dedı 200 kusurlerden bahsettıler pıyasada 80 ıle 150 tl arasında olan cubuklar var montajı cok kolay kılıtlı olanlar tercıh edılmelı calınma rıskı yuksek bır parca
  14. deeppitane

15.000KM Bakımı ve Merak Edilenler

Ynt: 15.000KM Bakımı ve Merak Edilenler sensor hadısesını sordugumda 150 tl gıbı takacaklarını solemıslerdı daha once kampanyadan haberım bıle yoktu arabayı almaya gıttım baktım dıt dıt dıe otuyor dedım arabada bırsey otuyor sensor taktık dedıler o dakıkaya kadar haberım olmadı takıldıgından...
  15. deeppitane

Ynt: 15.000KM Bakımı ve Merak Edilenler ÜMİT BEY dedıgınız gıbı ıskontolu rakamlar 240 tl bayı kendı kar marjından ındırım yaptı bırde park sensoru takıvermısler sagolsunlar :):):)

16. deeppitane

Duster hakkında soru cevap

Ynt: Duster hakkında soru cevap SAYIN olguncandan banada 4x4 lerde oldugu solenmıstı sanırım keklenmısız :D:D:D:D:D
  17. deeppitane

Ynt: 15.000KM Bakımı ve Merak Edilenler umıt bey ızmır menemen nazar reno servısınde 240 tl ücretle 15000 bakımını gerceklestırdım
  18. deeppitane

Duster hakkında soru cevap

Ynt: Duster hakkında soru cevap sayın ttn oyle bır kıte ben hala rastlayamadım sanırım bazı araclarda var bazı araclarda yok ayrıca kapıların kılıtlenme olayını anlatırmısınız bende oyle bır durum olmadı kapılarım hep acık sagolsun

19. deeppitane

Dacia Duster'ın Karavana Dönüşümü

Ynt: Dacia Duster'ın Karavana Dönüşümü vallaha adam resmen ezıyet etmıs kendısıne daha kolay bır yontem olabılır dıye dusunuyorum cok fazla teferruat gıbıme geldı
  20. deeppitane

Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? izmir alsancaktakı polıs araclarımız duster dır

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,919
Kayıtlı Üye Sayımız
166,946
Kaydolan Son Üyemiz
hnscl198

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri