Arama sonuçlarınız

1. hacer1959

Bu hafta rotamız Kadirli maksutoluğu yaylası

Ynt: Bu hafta rotamız Kadirli maksutoluğu yaylası Yine çok güzel Korhan Mahmut resimler çok güzel begendim kendimi ordaymışım gibi hissettim teşekkür ederim ellerinize sağlık iyiki varsın 01 offroad gurubu sizinle gurur duyoyorum

2. hacer1959

Adana Karaisalı Kapıkaya Kanyonu.

Ynt: Adana Karaisalı Kapıkaya Kanyonu. elerine sağlıkhepsi super
  3. hacer1959

Yeni hayata geçen 01 offroad grubu ilk gezisini gerçekleştirdi

Ynt: Yeni hayata geçen 01 offroad grubu ilk gezisini gerçekleştirdi Mahmut resimler çok güzeldi ellerine saglık teşekkür ederim 01 OFF ROAD GURUBUNUN GERÇEKLEŞTİRDİGİ İLK ETGİNLİK HARİKA OLMUŞ HAFTAYA YENİ GEZİDE BULUŞMAK ÜZERE SEVGİYLE KALIN

4. hacer1959

Yeni hayata geçen 01 offroad grubu ilk gezisini gerçekleştirdi

Ynt: Yeni hayata geçen 01 offroad grubu ilk gezisini gerçekleştirdi teşekkürler korhan harun ellerinize sağlık sizlerle gurur duyuyoruz
  5. hacer1959

Eruh'a Kitap Gönderiyoruz

İyi tatiller gökhan allahım sağ salim gidip gelme nasip etsin dönüşte görüşürüz

6. hacer1959

Merhaba Gökhan hocam ben ve arkadaşım önümüzdeki hafta içinde gönderecegiz belkide tatilden önce elinizden olur Adanadan sizlere kucak dolusu sevgiler

7. hacer1959

Adana Off Road Grubu; Eyner - Aladağ Katran Çukuru Gezisi (08 Ocak 2012)

Ynt: Adana Off Road Grubu; Eyner - Aladağ Katran Çukuru Gezisi (08 Ocak 2012) Atilla eline koluna sağlık hepsi süper kareler kar bayagı varmış teşekkür ederim
  8. hacer1959

Adana Off Road Grubu; Karboğazı - Elmalı Kayak Şenliği Görselleri (25 Aralık 2011)

Ynt: Adana Off Road Grubu; Karboğazı - Elmalı Kayak Şenliği Görselleri (25 Aralık 2011) Eline sağlık şengül teşekkürler
  9. hacer1959

Adana Off Road Grubu; Karboğazı - Elmalı Kayak Şenliği Görselleri (25 Aralık 2011)

Ynt: Adana Off Road Grubu; Karboğazı - Elmalı Kayak Şenliği Görselleri (25 Aralık 2011) Ellerine sağlık Mahmut resimlerin çok güzel nazımla ikinizin çıktıgı yerin manzarası çok güzel bayağı kar var teşekkürler

10. hacer1959

Ben kendi gönderecegim ansiklopedileri ayarladım bir arkadaşımdan geln malzemelerle beraber en kısa zamanda kendi imkanlarımla gönderecem. Benim 85 tana büyük ansiklopedim var arkadaşımda kitap ve sağlık malzemesini ayarlayacak onları beraber gönderecem. Arkadaşlarımdan gelecek olan...

11. hacer1959

SİİRT / Eruh İMKB YİBO acil kitap

Ynt: SİİRT / Eruh İMKB YİBO acil kitap Gökhan bey hocam varsa telefon numaranızı okulun açık adresini burayaen lısz zamanda yazarsanız ben kendi imkanlarımla ansiklopedilerimi gönderecem arkadaşlarımda hazırlıyor işte toplananları gönderme zorlugu var ben sürekli oturan fazla hareketi olmayan...
  12. hacer1959

SİİRT / Eruh İMKB YİBO acil kitap

Ynt: SİİRT / Eruh İMKB YİBO acil kitap Sevgili hocam ben 55 yaşında sokağa çıkamayan oksijen makinasıyla yaşayan biriyim. Sorunlarınızı okuyunca çok üzüldüm, elimden birşey gelmedigi için de üzüldüm. Benim de, çocuklarım küçükken biriktirdigim kitaplarım vardı. Kupon karşılıgı biriktirdigim...

13. hacer1959

Adanaoffroad Grubu 11 Aralık 2011 Köşk Gezisi

Ynt: Adanaoffroad Grubu 11 Aralık 2011 Köşk Gezisi Atilla eline saglık resimler çok güzel mahmutu çektigin için eline sağlık teşekkür ederim
  14. hacer1959

Ynt: Adanaoffroad Grubu 11 Aralık 2011 Köşk Gezisi Ellerine sağlık mahmut resimlerin harika olmuş oğlumla yarışıyorsunuz teşekkür ederim
  15. hacer1959

Ynt: Adanaoffroad Grubu 11 Aralık 2011 Köşk Gezisi Ellerine sağlik selçuk resimlerin çok güzel teşekkür ederim iyiki varsın

16. hacer1959

Adana Off-Road Grubu; 1. Kuruluş Yılı Etkinlikleri - Karataş Batık Gemi Sahili (26 - 27 Kasım 2011)

Ynt: Adana Off-Road Grubu; 1. Kuruluş Yılı Etkinlikleri - Karataş Batık Gemi Sahili (26 - 27 Kasım 2 Gurubumuzu 4x4 dergisinde görmek bizi çok mutlu ettiellerine sağlık. Teşekkürler Kürşat Ergan teşekkürler 4x4 dergisi Adana offroad dan size kucak dolusu sevgiler
  17. hacer1959

Adana Off-Road Grubu; 1. Kuruluş Yılı Etkinlikleri - Karataş Batık Gemi Sahili (26 - 27 Kasım 2011)

Ynt: Adana Off-Road Grubu; 1. Kuruluş Yılı Etkinlikleri - Karataş Batık Gemi Sahili (26 - 27 Kasım 2 Teşekkürler mustafa resimlerin çok güzel ellerine sağlık
  18. hacer1959

Bir Çocuk, Bir Kitap

Ynt: Bir Çocuk, Bir Kitap Seval hanım ben hacer demir sizinle tanışmıştık ben yıllar önce hürriyet gazetesinin verdigi kuponları biriktirip ansiklopedi almıştım şimdi onları vermek istiyorum bana yardımcı olurmusunuz telefonum 05324141739 mahmut demir teşekkür ederim

19. hacer1959

Ynt: Adana Off-Road Grubu; 1. Kuruluş Yılı Etkinlikleri - Karataş Batık Gemi Sahili (26 - 27 Kasım 2 Eline sağlık öznur resimlerin çok güzeldi iyiki varsın
  20. hacer1959

Ynt: Adana Off-Road Grubu; 1. Kuruluş Yılı Etkinlikleri - Karataş Batık Gemi Sahili (26 - 27 Kasım 2 Teşekkürler Reis 33 resimler süper elline kollarına sağlık iyiki varsınız

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri