Arama sonuçlarınız

1. whyhionewhy

Dimçayı Trekking ve Kamp

Ynt: Dimçayı Trekking ve Kamp ceranus dim gezisini anlattığım metinin neresini ikiye ayırayım :)

2. whyhionewhy

Dimçayı Trekking ve Kamp

Ynt: Dimçayı Trekking ve Kamp XtrmPrgrmmr açıkçası normalde bu tür açıklamalara sinirlenir kızardım fakat nasılki sen benim samimiyetime inandıysan bende senin samimiyetine inanıyorum ve asla kızmadım bir çok sitede bu yazım hatalarını söylerken yada eleştirirken gayet kaba iğrenç bir şekilde...
  3. whyhionewhy

Dimçayı Trekking ve Kamp

alanyanın merkezindeyiz toplandık 4 arkadaş sırtımızda we elimizde çantalar gerekli 1 haftalık erzak alınmış ve hedeflediğimiz koordinatlara ulaşmak için otostop kullanıcaz... 3 araba 5 araba derken alanya tv'nin yayın arabası geldi biz çantalar fln doluıştuk içeriye ve yola koyulduk...

4. whyhionewhy

Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu Adım Tarkan. 20 yaşındayım. Bundan 1 sene önce güzel, 1 haftalık Dim Çayı kampı yapmıştık. Bunun içinde, otostopundan doğa yürüyüşü gezisine kadar vardı, harika geçti. Onun dışında da ufak yürüyüşlere gittik 2 - 3 günlük kısa gezilere gittik bayada...
  5. whyhionewhy

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu ismim tarkan treking doğa gezileri ve kampçılıkla uğraşıyorum şimdilik yurtiçi gezileri yapıyoruz bundan belli bi zaman sonrada yurtdışına geçmeyi düşünüoruz yurtdışında değişik yerler antik veya tarihi geziler onun dışında yine kampçılıkla birleştirip...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
aygut

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri