Arama sonuçlarınız

1. L

Akıllı Telefonlar Üzerinden PTT (Bas-Konuş) Haberleşme

Ynt: Akıllı Telefonlar Üzerinden Ptt (bas-konuş) Haberleşme bende şifre alabilirmiyim. teşekkürler.

2. L

2014 Yılı Üçüncü Dönem Amatör Telsizcilik Sınav Başvuruları Başlamıştır

Ynt: 2014 Yılı Üçüncü Dönem Amatör Telsizcilik Sınav Başvuruları Başlamıştır Aksilik cikmazsa ben girecegim..
  3. L

Dacia Duster Manual ( A'dan Z'ye Dacia Duster EL KİTABI)

Ynt: Dacia Duster Manual ( A'dan Z'ye Dacia Duster El Kitabı) Teşekkür ederim. Resim çekmek aklıma gelmedi, genelde araçların kitapçıklarında bunlar olur ama bende olmadığı için ayrıca sigorta kutusundan elektrik alacağım için hangisi nereye bağlı, kaç amper, kontak durumuna göre akım durumu...

4. L

Ynt: Dacia Duster Manual ( A'dan Z'ye Dacia Duster El Kitabı) üstünde yazdığını ben de biliyorum. Sadece yanlış takılan var mı yok mu anlayabilmek için sordum.
  5. L

Ynt: Dacia Duster Manual ( A'dan Z'ye Dacia Duster El Kitabı) Hepsini indirip inceledim ancak Duster ın sigorta kutusu ile ilgili kısımda sigortaların kaç amper olduğu yazmıyor. Bu konuda bilgisi olan var mı?

6. L

Gezenbilir Band Genişliği

Sitemize oldukça yoğun katılım var, bu sebeple olsa gerek band genişliği yetmiyor olabilir. Bir konuya tıkladığımda epey bekletiyor. Servis sağlayıcınızla görüşerek band genişliğini bir miktar artırsanız daha hızlı çalışabilir sanıyorum.

7. L

Komik Ama Koltuk Isıtma Düğmesi Nerede

Ynt: Komik Ama Koltuk Isıtma Düğmesi Nerede cevaplar için teşekkürler. Kurcalamasam iyi olacak demek ki :)
  8. L

Ynt: Komik Ama Koltuk Isıtma Düğmesi Nerede olabilir, yeni modellerde var ama 2012 de olacağını düşünmemiştim.
  9. L

2. el aldığım 2012 ambiance da ön koltuk altlarında kablo görünce koltuk ısıtma düğmesi aradım ama bulamadım. Bu kablolar başka amaçlı mı? değilse nerdedir bu düğmeler? ??? ??? ???

10. L

Dacia Duster Sahipleri Listesi

Ynt: Dacia Duster Sahipleri Listesi Merhaba, 2012 Duster, 4x2, 2HY, ABS, park sensörü, ısıtmalı koltuk... İzmir'den sevgiler

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri