Arama sonuçlarınız

1. D

İzmit Yeraltı Tünel Mağaraları ve Hereke'de Bulunan Mağaralar

Ynt: İzmit Yeraltı Tünel Mağaraları ve Hereke'de Bulunan Mağaralar BİRKAÇ RESİM

2. D

Ynt: İzmit Yeraltı Tünel Mağaraları ve Hereke'de Bulunan Mağaralar Kocaeli'nde 2 yıl önce başlatılan arkeolojik kazı çalışmalarında 3. yüzyıldan kalma Romalılar dönemine ait tarihi eserler gün yüzüne çıkarıldı. yapılan çalışmalarda bir evin altında Romalılardan kalma dev tüneller bulduklarını...
  3. D

herhese selamlar ve başarılar arkadaşlar birde izmitin altındaki yeraltı mağara tünelleri ve izmit herekedeki mağralar hakında bilgi edinmek isterim yardımcı olabilirmisiniz şimdiden ilgilenen tüm arkadaşlara teşekkürler

4. D

yuvacık kazandere (parsık) mağarası keşif gezisi

Ynt: yuvacık kazandere (parsık) mağarası keşif gezisi arkadaşlar birde izmitin altındaki yeraltı mağara tünelleri ve izmit herekedeki mağralar hakında bilgi edinmek isterim yardımcı olabilirmisiniz
  5. D

yuvacık kazandere (parsık) mağarası keşif gezisi

Ynt: yuvacık kazandere (parsık) mağarası keşif gezisi tebrikler arkadaş gercekten çok güzel ben izmitte oturdugum halde bilmiyordum sizin sayenizde öğrenmiş oldum teşekkürler

6. D

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu herkese selamlar coğrafya-tarih ve gizemli olaylar ile ilgilenmektan hoşlanırım özelikle yeni keşifler bilinmeyen mağralar ve denizlerin derinlikleri ilgimi çeker dünyada yeni yerlere gitmekten yeni arkadaşlar edinmek o yöreler hakında bilgi edinmek en...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,936
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri