Arama sonuçlarınız

1. M

Merhaba forumda amortisörlerinizi tamir ettirdiğinizi yazmışsınız. Durumu nasıl şu anda acaba...

Merhaba forumda amortisörlerinizi tamir ettirdiğinizi yazmışsınız. Durumu nasıl şu anda acaba? Sağlık bir şekilde çalışmaya devam ediyor mu? Şimdiden teşekkürler.

2. M

Katlanır Subaru anahtarı

Ynt: Katlanır Subaru anahtarı Neredeyse burada gördüğüm bütün şahin doğan anahtarlıkları bundan ben daha düzgün birşey hayal etmiştim kafamda.
  3. M

Yakıt tüketimi

Ynt: Yakıt tüketimi 2003 XT Basmadan 16-18 arasında değişiyor Lpg sarfiyatım. ( Teleflex )

4. M

2003 model foresterlarda km önemlımıdır???..

Ynt: 2003 model foresterlarda km önemlımıdır???.. 2003 XT model Bakımlarının İstanbul Beka , Cadde Motor ve Yerka'da yapıldığı bir araç satın aldım. Km'si yüksekti hiç 60binden yüksek km'li bir araca binmemiştim , aldığımda 123bindeydi. Beka'daki bir usta ile görüştüm telefonda bana söylediği...
  5. M

Lastik Basınçları...

Ynt: Lastik Basınçları... Merhabalar , Fikir vermesi açısından bende kullandığım basıncı paylaşmak istedim. 215/60/16 Lastiklerle 32'de kullanıyorum gayet de memnunum.

6. M

Katlanır Subaru anahtarı

Ynt: Katlanır Subaru anahtarı Sayın GezenGen , Bende yaptırmayı düşünüyorum ancak Bursa'da sizin yaptırdığınız şekilde VW içine gömen birisini bulamadım. Anahtarcım bir resmini göreyim hangi modeli olduğunu anlayayım yaparım dedi. O yüzden yapılmış şekildeki bir fotoğrafını çekip buraya...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,035
Kayıtlı Üye Sayımız
166,781
Kaydolan Son Üyemiz
GS adv

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri