Arama sonuçlarınız

1. A

15.000KM Bakımı ve Merak Edilenler

Ynt: 15.000KM Bakımı ve Merak Edilenler güvenli sürüşler:) Benimkide 27.000'de yakında 30.000 tecrübelerimi paylaşırım.

2. A

Ynt: 15.000KM Bakımı ve Merak Edilenler Dostum, 10.000 bakımı nedir? Dusterlarda bakım 15.000 yada 20.000/1 yıl diye biliyorum. Birde "bakımı kendim yaptım" demişsin. Garantide sıkıntı olmasın? Harcadığın paranın 80-100-TL fazlasına bu işi serviste yaptırabilirsin.
  3. A

Ynt: 15.000KM Bakımı ve Merak Edilenler İşte benimde anlatmaya çalıştığım buydu. 228-TL-350-TL aralığında fiyat çekiliyor. Bayiler arasında bir ücret standartı yok! Onun için sevgili arkadaşlar ilinizde bulunan bir çok servisten fiyat alınız ve ona göre karar veriniz. Bu arada aracınızın...

4. A

Ynt: 15.000KM Bakımı ve Merak Edilenler Benim araçta da park sensörü var. Ancak sesi gereğinden fazla çıkıyor. Sesinin kısmanın bir yolu vardır sanırım? Ayrıca, emniyet kemeri ikaz sesi de feci! Ben alıştım sanırım ama araca ilk defa birinin hemen dikkatini çekiyor. Daha melodik ve daha düşük...
  5. A

Ynt: 15.000KM Bakımı ve Merak Edilenler Ertan Şahin isimli arkadaş 15.000KM bakımını yetkili serviste 350-TL'ye yaptırdığını yazmıştı. Ben 252-TL'ye, Kahraman Bey, 290+park sensörü hediye karşılığı, şimdi de siz 240-TL'ye yaptırdığınızı söylüyorsunuz. Merak ediyorum. Bu servis ücretlerinde bir...

6. A

Sıfır Duster Teslim Alırken Dikkat Edilecek Hususlar

Sayın Cem.321, o kadar haklısınız ki size William A.Gladstone'un meşhur sözü ile destek vermek istiyorum: Geciken adalet, adalet değildir. Haklı davanız kanıtlanmış olsa da 5 yıl sonra size bu hakkın teslim edilmesi görünen o ki sizi isyan ettiriyor. Ben ise tam tersi bir durumu size anlatmak...

7. A

Sıfır Duster Teslim Alırken Dikkat Edilecek Hususlar

Sayın ttn, sürecin can sıkıcı olduğu konusunda çok haklısınız. Ancak böyle bir hakkımızın olduğunu da tüm arkadaşların bilmesinde büyük fayda görüyorum. Teslim tutanağının hukuki geçerliliğinin ise ayıbın niteliği ile doğrudan alakalı olduğunu düşünüyorum. Aracın motorunda yada kaportasında...
  8. A

Ynt: 15.000KM Bakımı ve Merak Edilenler Ümit Bey, dizeller ile benzinliler arasında sanırım bir fark yok. Aradaki 40-TL, benim servis ücretini nakit ödemem ile alakalı. Aslında bana 289-TL gibi birşey söylediler. Ben nakit ödeyeceğimi söyleyince 252-TL'ye geldi. Servislerin söylemiş olduğu...

9. A

Aracıma Ankara Neziroğlu DACIA yetkili servisinde geçen hafta 15.000 bakımı yapıldı. Merak edenler için yapılan işlemler hakkında kısaca bilgi vereceğim: Ekipmanlar, Aydınlatma, Açılan Mekanizmalar, Motor Bölmesi ve Seviye Kontrolleri, Şase Altı Kontrolleri ve Sızdırmazlık Kontrollerini içeren...

10. A

Duster ve LPG

Ynt: Duster ve LPG Aracım 2010 Model Duster 1.6 Ambiance 4x2. Ankara Renault Neziroğlunda BRC Marka LPG takıldı. LPG takıldıktan sonraki 2,5 ayda yaklaşık 7.000KM yol yaptı. Petrol Ofisinden hep aynı benzinlikten alınan LPG yakıt sarfiyatı ortalaması 1Litre ile 10 KM. Yani Ankara fiyatları ile...
  11. A

Duster ve LPG

Aracıma bundan yaklaşık 2,5 ay kadar önce LPG taktırdım. Gayet tasarruflu oldu, çok memnunum. Benzinli kullanan ve LPG taktırmayı düşünen arkadaşlar için olumlu olumsuz tüm tecrübelerimizi buradan paylaşabiliriz.

12. A

Dacia Duster´a En Çok Hangi Renk Yakışıyor? ANKET

Ynt: Dacia Duster´a En Çok Hangi Renk Yakışıyor? ANKET Benim aracım Gri. Ancak araca yakın olduğunuz zaman, kapıyı açaraken inerken binerken vs. kirli olduğunu farkediyor yıkamacıya gidiyorsunuz. Ve, Gri tamda bu aracın rengi dedirtmiyor insana. Bence en güzel beyaz renk yakışıyor. Beyazı yolda...
  13. A

Dacia Duster Sahipleri Listesi

Ynt: Dacia Duster Sahipleri Listesi Teşekkür ederim kahraman1520. Araçta lpg'den kaynaklanmayan bir sorun yaşar isem, garanti kapsamında işlemlerimi yaptırabileceğimi biliyorum. Bunun teyidini de Dacia Neziroğlu'ndan aldım. LPG'den kaynaklanan bir problem olursa da hukuki haklarımı aramaktan...
  14. A

Dacia Duster Sahipleri Listesi

Ynt: Dacia Duster Sahipleri Listesi avekaraman (Dacia Duster 4x2 1.6 Ambiance, BRC LPG, Sis farı, Park Sensörü, Bazalt Gri) ANKARA

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,059
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz
karavanyapıyorum

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR