Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi
:)) Size sonuna kadar katılıyorum. Ben en başında demiştim. Belki gerçekten faydalı bir sistem ama bu pazarlama stratejisiyle bu işi yürütemezsin sayın Betulgaz. En işe yaramaz mıhnatısları adamlar öyle bir reklam yapıyor öyle bir strateji uyguluyorki cayır...
Dikkat edin sizide aforoz etmeye kalkmasınlar siteden. Belli olmaz belki özel mesaj olarak "ne diyon lan" diye yazılar gelebilir. Bu sitenin sahibi olduğunu, her bildiğinin doğru olduğunu sananlar var burada
ya kusura bakma maddiyattan bir testi üniversiteleri yaptıramıyorsunuz ki meydana gelebilecek zararları nasıl ödeyeceksiniz. Kanıtlayın ödeyin diyorsunuz ama bunu kanıtlasak bile mutlaka bir bahane bulup kabul edilmeyeceği düşüncesindeyim.
:)) ben demiştim bana kızmıştınız. Haklılığımı görüyorsunuz. Sermayesi olmayan birisi benim aracımın motorunda bu cihazdan kaynaklanabilecek bir sorunu nasıl karşılayabilecekki. Sorduğumda cihazdan olduğu kanıtlansın ödeme yaparız demişti arkadaş. Bir test...
ilkakdeniz
İbrahim Arslan
Zirve
Düşünüyorum Öyleyse Varım Üşeniyorum Öyleyse Yarın
(Konu Yok)
« Gönderilen: ozgur1517 : Bugün 00:02:31 » Mesajı kaydet Sil
ne diyorsun lan sen...
2 aydır ölçüm yapacaklar. bu hafta sonu edirneye gidecekmiş ölçecekmiş arkadaş. 2 aydır aynı laflar. arkadaşlar böyle bir sistemin başarılı olabileceğini düşünüyorum ama stratejik olarak bu işi bu arkadaş beceremiyor. yönetim yanlışından başka bişey değil...
Peki sayın betulgaz Sivasta çalışan biriyim eğer vaktim olsa bugün çıkar gelirim hangi şehirdeyseniz. Ama ne yazıkki iş. ama inanın ilk alanlardan biri ben olacağım sadece korkum FSİ motor olunca motora açacağı an ufak zarar milyarlara maloluyor bu yüzden...
Kimin kim olduğu umrumda bile değil. Ben sadece bu sistem üzerinde duruyorum. Kişiler insanlar benim umrumda değil. Ne o satanı tanırım ne seni tanırım nede buradaki bir kişiyi. Densizlik konusuna gelincede burada çok zamandır bulunupta kendisini yeni...
Ya lütfen kendinize gelin. Daha yeni piyasaya bil çıkmamış ürünün neyi baltalanacak. Bende bu işin aşırı derecede olumlu olmasını temenni ediyorum. Ama bu işin tedarikçisinin olsun deneyen kişilerin olsun yakıt tasarrufu konusunda hala net bir fikir...
kusura bakmayın ama bu cihaz benim araca takılsaydı ben aynı gün 50 defa ölçerdim bunu.Nedense içimde bu sistemin işe yaramadığı ve 3-4 gündür suskunluğun bu yüzden olduğunu düşünüyorum. Çünkü aynı gün atolyede lifte deneceği vs.. şeyler söylenmişti
Ya ben anlamıyorum. nasıl yakıt tasarrufu yapmışmı yapmamışmı ölçülemiyor. Gidersin 100 km. gelirsin aradaki farkı görürsün. Bana hiç mantıklı gelmiyor yakıt tasarrufu ölçülemedi şeklinde bir söylemi. Ve geçenlerde sormuştum arabama verebilecek bir zarara...
Peki bu sistem benim aracıma karşı bir zarar verirmi. Buna karşı bir garantiniz var mı? Herhangi bir belge verecekmisiniz araca olabilecek herhangi bir zararda bunu karşılayacakmısnız? Ayrıca baktık işe yaramadığı fikri hasıl oldu bizde o zaman geri iade...