Arama sonuçlarınız

1. dadya

Haynes Jeep CJ 1949-1986 Auto Repair Manual

Ynt: Haynes Jeep CJ 1949-1986 Auto Repair Manual goksel-98@hotmail.com yollarsanız çok çok yardımcı olursunuz teşekkürle..

2. dadya

cj5 kullanan arkadaşlara bir soru

Ynt: cj5 kullanan arkadaşlara bir soru 80 yılı sonrası jeep için yeni bir dönem dene bilir!bence 80 ve üstü modeller..
  3. dadya

cj5 orjinal jantları canada yapımı 4 adet

Ynt: cj5 orjinal jantları canada yapımı 4 adet jantların ebatları nedir acaba..

4. dadya

Her CJ Sahibinin Bilmesi Gereken Ustalık Bilgileri

Ynt: Her CJ Sahibinin Bilmesi Gereken Ustalık Bilgileri ayak fireni yeterince tutmuyorsa,teli sürücu tarafının altından gerilebilir,yeterince yumuşak çalışmayan sinyal kolunu korna lastiğinin altından ulaşıp temizletip gresleyebliyorum.
  5. dadya

Rot Amortisörü

Ynt: Rot Amortisörü arkadaşlar aracım 80model standart cj5 ve hidrolik dreksiyon yok!rot amortisörü takmam dreksiyona gelen sert hareketlere fayda saglarmı?teşekkürler...

6. dadya

CJ ye Sığmama Sorunu :)

Ynt: CJ ye Sığmama Sorunu :) birde kızağı gözden geçir tam geriye gidiyormu! yoksa takılımı kalıyor?çünkü bir diş bile önemli mesafe oluşturuyor kolay gelsin....

7. dadya

Ojinal 1980 CJ5

Ynt: Ojinal 1980 CJ5 SON BİR HAFTADIR İLANI KALDIRIYORUM!!!
  8. dadya

Ojinal 1980 CJ5

Ynt: Ojinal 1980 CJ5 GÜNCEL
  9. dadya

Ojinal 1980 CJ5

Ynt: Ojinal 1980 CJ5 güncel

10. dadya

Gerçek Sarışın :)

Ynt: Gerçek Sarışın :) ozaman ::)bıkmış zavallı hayatından kendini yakacak ;D ;D

11. dadya

Gerçek Sarışın :)

Ynt: Gerçek Sarışın :) aracı dizel heralde ;D
  12. dadya

Tenten İngiliz ama Jeep Kullanıyordu......

Ynt: Tenten İngiliz ama Jeep Kullanıyordu...... sanırım belçikalı..galiba aslında dünyalı:))

13. dadya

" Jeep CJ-5 1979 Model Sıfırdan Revizyon(İstanbul) "

Ynt: " Jeep CJ-5 1979 Model Sıfırdan Revizyon(İstanbul) " arkadaşlar kolay gelsin,tabiki ustalarada ben şu istepne taşıma demirini soracaktım aynısı benim cj dede var ama kanımca yerli imalat ama aynısı buda bana enteresan geldi,acaba bir fikri olan varmı?sanki aynı usta yapmış tekrar kolay...
  14. dadya

Ojinal 1980 CJ5

Ynt: Ojinal 1980 CJ5 güncel
  15. dadya

Ojinal 1980 CJ5

Ynt: Ojinal 1980 CJ5 evet datçadayım.buyrun gelin güzel bir yer datça hele jeep ile bir başka güzel:)tüm gezenbilire tafsiye olunur....

16. dadya

Ojinal 1980 CJ5

Ynt: Ojinal 1980 CJ5 bencede olsun:)ama alıcı yok.sağlık olsun..teşekkürler
  17. dadya

1980 Model CJ 5'imin Fotoğrafları

Ynt: 1980 Model CJ 5'imin Fotoğrafları geçmiş olsun...
  18. dadya

Ojinal 1980 CJ5

orjinal 1980. ziraatten çıkma, T176 şanzıman, sorunsuz arazi, besttop tente iş görür, 4 MT lastik iyi durumda. ruhsata işli LPG ve benzinde sorunsuz çalışır. muayene 2011 6. aya kadar geçerlidir. orjinal motor,karbüratör, şanzıman.fiyat: 15000 TL. göksel şimşek telefon: 0532 5159078

19. dadya

Cj 5 Lpg ve Benzin Sorunu

Ynt: Cj 5 Lpg ve Benzin Sorunu ozan, benzinden anahtarı ortaya aldığımızda karbürötödekir kalan benzini yakıp istop ediyor ise bu kesiyor demekmidir?yoksa başka bir konturol yöntemimi vardır...
  20. dadya

Cj 5 Lpg ve Benzin Sorunu

Ynt: Cj 5 Lpg ve Benzin Sorunu son zamla bir depo lpg de sanırım 7lira daha arttı nasıl yeni yıl süprizi bu,imansız petrol zenginleri allahından bulsunlar tek lüksümüz şu arabalar yaptıklarına bak ne diyim bilmiyorum yazık ve yazık olmaya devam ediyor....

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri