Arama sonuçlarınız

1. B

İskenderun dan bir galloper ...

Ynt: İskenderun dan bir galloper ... Aracınız çok güzel olmuş. Güle güle kullanın...

2. B

1993 Model 3 Kapı Pajero - Satılık

Ynt: 1993 Model 3 Kapı Pajero - Satılık Öncelikle hayırlı olsun. Sahibinden.com üstünden size mesaj yolladım. İyi günler.
  3. B

1993 Pajero Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Ynt: 1993 Pajero Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler Benim sıkıntım Ordu'da olmak. :) İstanbul bana 900 km uzakta. Malum çalışıyoruz da. O yüzden benim için beklemek sıkıntılı oluyor. 93 model araç pek çıkmıyor yakın şehirlerden. 1993 öncesi araçlarla uğraşabilir miyim bilmiyorum. Hafta içi...

4. B

Adrenalin'den Gezenbilir Üyelerine Özel %20 İndirim!.

Ynt: Adrenalin'den Gezenbilir Üyelerine Özel %20 İndirim!. Ben Ordu'da oturuyorum. İnternet üzerinden bu kuponu kullanamaz mıyım?
  5. B

Ynt: 1993 Pajero Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler Cevaptan anladığım kadarı ile 2600 cc olan motor karbüratörlü bu yüzden düz LPG takılıyor. Acaba yaz kış tek marşta araba alır mı? Yoksa (daha önce 1 hafta kullanmış olduğum Lada Niva gibi) jikleli mi? Aklımda bir şey kalmasın diye sorayım...

6. B

Merhabalar; Uzun araştırmalar ve Suzuki Vitara ve Land Rover Defender arasında gidip gelmeler neticesinde, Pajero almaya karar verdim. ;D Vitara küçük kalıyor, Defender çok konforsuz. Pajero tüm ihtiyaçlarımı karşılayacak gibi geliyor. Okuduğum kadarı ile 1993 sonrası tavsiye ediliyor. 2600...

7. B

Lada Niva'nın enjeksiyonlu Modelleri

Merhabalar; Lada Niva uygun fiyatı ile beni cezbediyor. 2. araba olarak kullanmayı düşünüyorum. Daha önce 1 haftalık Niva maceram olmuştu ve pekte iyi değildi. Araç 1 gün akü temassızlığı yüzünden çalışmadı. başka bir günde gaza boğulduğu için çalışmadı. Benim istediğim araçda jikle...
  8. B

Ford Ranger İhtiyacımızı Görür mü?

Arkadaşlar merhaba; Biz üç arkadaş kampçılığa merak sardık. Bunun için birçok ekipman aldık. Şimdi sırada bizi kamp yerlerimize, karadeniz yaylalarına götürecek aracı seçmek var. İlk başta Defender üzerinde durduk, ancak bu aracın astarı yüzünden pahalı gibi. Bakımlı bir defender 30.000 TL...
  9. B

DEFTERDARLIKTAN SATILIK 130 DEFENDER

Ynt: DEFTERDARLIKTAN SATILIK 130 DEFENDER Bence de 1998 model arabaya 96.000 TL vermek yerine 110.000 TL'ye sıfırını almak mantıklı. Defender'ın fiyatlandırılmasını zaten anlayabilmiş değilim. :)

10. B

Satılık 98 Vitara Otomatik

Ynt: Satılık 98 Vitara Otomatik Gökhan'ın dediği gibi hatchback otomatik araçlarla takas olabilir.

11. B

Ynt: Satılık 98 Vitara Otomatik Araç satılmadı. Bir kaç gün içinde güncelleyecektim. Aracın fiyatı 16.900 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-1998-otomatik-suzuki-vitara-bundan-daha-temizi-yok-45800173/detay/ Detaylar... Fotoğraf...
  12. B

suzuki grand vitara 1.6

Ynt: suzuki grand vitara 1.6 98 Model Vitara 3K kullanıcıyım. Ben bu aracı ikinci araç olarak aldım. Eşim bu araca bayıldı ve artık bana vermiyor. İyi ve bakımlıysa uzun yıllar kullanılacak bir araç. Ben isteyerek 3 kapılı aldım. 3 kişilik bir aileye fazlasıyla yetiyor. Arkada oturacak 2...

13. B

Ynt: Satılık 98 Vitara Otomatik Sağol Gökhan. Hayırlısı olur inşallah.
  14. B

Ynt: Satılık 98 Vitara Otomatik Aslında gönlüm hiç satmak istemiyor ama bütçe yaratmam lazım. :(
  15. B

Arabayı alalı 3 hafta oldu. Uygun fiyatlı bir ev aldığım için maalesef satmak zorundayım. fiyatı düşürdüm. Bütün bakımları a'dan z'ye yapılmıştır. Yeni park sensörü ve USB'li MP3 Player taktım. İkiside 2 yıl garantili. Ön disk ve balatalarıda yeni taktırdım. İlan detayları aşağıdadır...

16. B

Lpg'niz Hangi Marka, Tekrar Suzuki'nize Takar mısınız?

Ynt: Lpg'niz Hangi Marka, Tekrar Suzuki'nize Takar mısınız? bulentergun - Vitara 3K Otomatik -- 1998 - Zavoli - 16-17 Lt/100 km Şehiriçi Sanırım benim değerlerim biraz yüksek. Gerçi arabanın motoru ısınmadan stop ediyoruz. Aracı eşim kullanıyor ve işyeri 3.700 metre. sabah ve akşam...
  17. B

Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)

Ynt: Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları) Bülent Ergün; 1998 Suzuki Vitara JLX 3 K

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,055
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri