Arama sonuçlarınız

1. G

2012 Model Yeni Pick-Up Korando Sports Türkiye'de

Ynt: 2012 Model Yeni Pick-Up Korando Sports Türkiye'de Herkese merhabalar. Uzun süredir pick-up almayı planlıyorum. L200 leri çok araştırdım. Kimisi 4x4 al diyor kimisi 4x2 sana yeter diyor. Rottweiler cinsi köpeğim var ve insignia marka aracım var. Bir yere giderken gezerken o araçla bile...

2. G

Satılık - 2008 Model L200 - Magnum

Ynt: Satılık - 2008 Model L200 - Magnum Ben L200 ü düşünemedim bile. altımdaki aracı satamıyorumki. Satsam alıcam. Sahibinden de bir sürü araç vardı hepsi satıldı maşallah. Magnum 4x4 istiyorum. Ya çok eski var ya da çok pahalı olanlar var. Benimkini satabilsem arayışa giricem de bizimkisi...
  3. G

Satılık - 2008 Model L200 - Magnum

Araç Samsun'da mı? Bir de plakası nedir? Gizlemişsiniz

4. G

Aranıyor - L200 Araç (4*2 ya da 4*4)

Merhabalar. Bir kaç konuda da yazmıştım. Günlerdir L200 ü araştırıyorum. 4x2 istiyordum fakat şu vergi indirimi olayından yararlanabilirsem 4x4 alabilirim. Magnum modeli hoşuma gidiyor. 4x4 alırsam araziye de çıkarım. profesyonel olarak offroad yapmıcam ama dağ bayır gezmeyi severim. 40-45...
  5. G

L200 Hakkında Yardım

Ynt: L200 Hakkında Yardım Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Pick-up konusunda yeniyim binek otomobil derseniz tecrübem çoktur. 25 yaşındayım ama çok araç değiştirdim. dağ bayır gezmeyi seviyorum. 4x4 ler dediğiniz gibi 1600 tl civarı olursa vergisi o modellerden alabilirim. alma...

6. G

L200 Hakkında Yardım

Ynt: L200 Hakkında Yardım Bana da corsa yetmiyordu buna geçtik ama benim de gözüm hep aksesuarlı L200 lerde. Ancak 4x4 vergisiyle şu an için uğraşamam öğrencilikten yeni çıktım işe girince kısmetse o zaman düşünücem. Bu arada bende edremitte yaşıyordum. Kurs için şuan Ankara dayım...

7. G

L200 Hakkında Yardım

Ynt: L200 Hakkında Yardım Herkese merhabalar keyifli forumlar dilerim. Siteyi uzun süredir takip ediyorum ve naçizane tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum. Yıllardır pick-up hastalığı var bende arabalar ile çok ilgileniyorum. Şu an opel insignia aracım var 1.6T 180 hp olanlardan. Bundan...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri