Arama sonuçlarınız

1. S

honda crv ve sorunları

Ynt: honda crv ve sorunları arkadaşlar benim crv 50 tl lpg de şehiriçinde hemde istanbulda 200 km yol yapıyorum zavoli marka taktırdım şuanda çok memnunum tavsiyye edebilirm

2. S

Otobanda Duster ile Hız Yapmanın Riskleri

arkadaşlar arazi aracı alırken iyi araştırın hatta hertürlü araç alırken araştırın güvenliğinizi düşünün bende duster e çok bakmıştım deneme sürüşlerimi dersiniz herşeyini inceledim ama heryönüyle eksi bir araç bir artısı var oda yakıtı, şuanda 99 honda crv aldım heryönüyle insanın isteklerine...
  3. S

honda crv ve sorunları

Ynt: honda crv ve sorunları merhaba bende 1999 model aldım şuanda benzinde kullanıyorum benden önceki bayan temiz kullanmış şimdi lpg taktırmayı düşünüyorum ama 100 km 50 tl çook yakıyor o kadar değildir birde sistemde kaçak varmı kontrol ettirin, birde hangi marka lpg var aracınızda

4. S

arkdaşlar 98 model crv me lpg

merhaba arkadaşlr 98 model crv aldm lpg taktırmak istiyorum önerebileceğiniz bir marka varmı, ben BRC iyi biliyorum kullanan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.......
  5. S

"Dacia Duster alır mıydınız?" anketi

Ynt: "Dacia Duster alır mıydınız?" anketi arkadaşlar bende bundan birkaç ay önce dustere merak ettim hatta deneme test sürüşü yaptım altını üstünü inceledim ama kaporta olarak bana zayıf geldi, ayrıca euro ncap kaza testleri var youtobe de yazarsanız mçıkar ordada arabanın ön taraf tamamen...

6. S

freelander 1.8 hse buldum 2001 yardım...

Ynt: freelander 1.8 hse buldum 2001 yardım... kullanım amacım şehir içi genelde birde yılda birkez köye giderim.. benim öğrenmek istedğim lpg de sıkıntı yaparmı, birde bazı ilanlarda motor sıfır yapılmış görüyorum buda insanı tereddüte düşürüyo. motor arızaları %90 kullnıcılardan kaynaklanır...

7. S

freelander 1.8 hse buldum 2001 yardım...

merhaba bende bir freelander buldum garaj arabası 2001 model 1.8 hse 95000 km.de almak taraftarındayım ama ben cnc makina yedek parça imalatı yapıyorum araba sık kullanıyorum onun için benzinde bana fazla tuzlu gelir lpg taktırmam lazım, bu araçta conta yakma sıkmı oluyor birde lpg uyum sağlarmı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,971
Kayıtlı Üye Sayımız
166,959
Kaydolan Son Üyemiz
seckincelem

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR