Arama sonuçlarınız

1. S

2012 yazı italya alp turuna motorcu çiftler aranıyor

Ynt: 2012 yazı italya alp turuna motorcu çiftler aranıyor Güzel ve sorunsuz bir gezi geçirmenizi dilerim. Fotoğraflarınızı bekliyor olacağız...

2. S

Motorla Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu Turu (2800 Km)

Ynt: Motorla Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu Turu (2800 Km) Murat bey, Betimlemeleriniz eşliğinde bir solukta okuduğum, yorumlarınızla süslü ve fotoğraflarla canlı paylaşımınız insanı yaz mevsimini beklerken sabırsızlandırıyor. Gerçekleştirdiğiniz turdan dolayı sizleri tebrik ediyorum. Bir...
  3. S

ANKARA KAZAN

Ynt: ANKARA KAZAN Tebrik ederim güzel bir gezi olmuş. Devamını ve paylaşımlarınızı bekliyoruz... Selamlar...

4. S

Ankaradan Olympos ...

Arkadaşlar 16 Temmuz Cumartesi Ankara'dan hareket ederek Göller Yöresi üzerinden Antalya Kemer Olympos'a gitmeyi düşünüyorum. Böyle bir organizasyona katılmayı düşünen Yol Bisikleti kullanıcısı arkadaş olursa görüşebiliriz. Güzergah ve tur ile ilgili bilgi ve tecrübelerini paylaşarak katkı...
  5. S

Bisiklet

Ynt: Bisiklet Öncelikle hoşgeldiniz aramıza. Bisikletlerle ilgili genel açıklamaları okuduğunuzu anlıyorum. Kullanım amacınızın şehir içi olduğunu belirtmişsiniz. Bunun dışında bisikleti çoğunlukla orta mesafe kullanacağınızı anlıyorum. Buna yönelik olarak Şehir ve gezi bisikletlerinden bir...

6. S

Kamplı Mtb Turlarını Çok Severiz, Çünkü;

Ynt: Kamplı Mtb Turlarını Çok Severiz, Çünkü; Ben de düşünebilirim bu yaz için. İrtibatta olalım.

7. S

Bisiklet

Ynt: Bisiklet Dağ Bisikletileri: Dayanıklı, konforlu, geniş ve dişli lastikleri olan, ağırlıkları diğerlerine göre daha fazla ve genellikle 26 jant bisikletler olup bozuk zeminli yollarda konforlu, asfalt yollarda yavaş ve ağırlık dolayısıyla yorucu bisikletlerdir. Yol-Yarış bisikletleri...
  8. S

Gezi için Bisiklet Seçimi

Ynt: Gezi için Bisiklet Seçimi Eee güneş kendini gösterdi... Haydi millet oturmaya mı geldik Artık zamanı geldi ama di mi :) :)
  9. S

Gezi için Bisiklet Seçimi

Ynt: Gezi için Bisiklet Seçimi Eğer ki uzun mesafeler kathetmeyi planlıyorsanız yol bisikleti olarak fiyat/performans oranı en yüksek ürün olarak ben Salcano XRS 500 Sora, biraz daha ekonominiz varsa XRS 500 105 serisini öneririm. Ağırlık olarak 10,2 kg ve full set sora yada 105 var üzerinde...

10. S

Kamplı Mtb Turlarını Çok Severiz, Çünkü;

Ynt: Kamplı Mtb Turlarını Çok Severiz, Çünkü; Süpersiniz... İmrenerek saygı duymak da bize düştü :)

11. S

Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu Arkadaşlar merhaba, Ben Atagun, Ankarada yaşıyorum, 28 yaşındayım, Salcano xrs 500 yol bisikletim var. Gezmeyi, yeni yerler keşfetmeyi, doğayla yaşamayı, izole bir yaşantıdan uzaklaşıp doğanın bir parçası olduğumu hissetmeyi her zaman sevmişimdir...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,922
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

Geri