Arama sonuçlarınız

1. A

Grand Cherokee Wj Kaliper Sesi İçin Gres Yağı Önerisi?

Ynt: Grand Cherokee Wj Kaliper Sesi İçin Gres Yağı Önerisi? sorunu kaliperde arama balataların tırnaklarına takılan maşalar üzerinde değilse bu sesi muhakkak yapacaktır..

2. A

Cooper Stt 31x10.5x15 Offroad Lastik

Ynt: Cooper Stt 31x10.5x15 Offroad Lastik land a uygun değildir.
  3. A

Cherokee 4.0 Yanan Lamba

Ynt: Cherokee 4.0 Yanan Lamba kontağı beş kez aç kapa beşinci açışında bekle check engine lambası yanıp sönecek bu yanıp sönmeleri sayıp örneğin 2 defa yandı söndü bekledi 3 defa yandı söndü bu 23 demek yani 23 kodlu arıza.bu lamba yanma işlemi sona erene kadar devam eder.bu arızayı da arıza...

4. A

Cherokee 4.0 Yanan Lamba

Ynt: Cherokee 4.0 Yanan Lamba arıza kodlarını okumayı denediniz mi ? bir arızadan dolayı yanıyor olabilir.
  5. A

Zj Xj Sıfır Kelebek Sensörü

zj xj 4.0 sıfır kelebek sensörü 100 tl

6. A

Zj 4.0 Sıfır Krank Sensörü

zj 4.0 sıfır krank sensörü 100 tl

7. A

Zj Açılı Sağ Ayna Camı

zj açılı sağ ayna camı 40 tl.
  8. A

Cooper Stt 31x10.5x15 Offroad Lastik

satılık temiz, yol dışı(stabilize dahil) hiç kullanılmamış sadece 3000 km yapmış.dileyene jantıyla birlikte verilir.jantlarda çok temiz yarasız,çiziksiz.büyük ebat lastik alacağımdan dolayı satılık.takım lastikler 1000 tl.jantlar 600.jant ölçüleri 5X114.3 devino offroad jantı offseti...
  9. A

Satılık Rough Country 3" Yükseltme Kiti Yedek Parça

Ynt: Satılık Rough Country 3" Yükseltme Kiti Yedek Parça güncel mi ?

10. A

Grand Cherokee ZJ 4" helezon yayı takım

Ynt: Grand Cherokee ZJ 4" helezon yayı takım yokmu elinde zj yada xj 3 inç ön helezon yay.ikinci el kit de olabilir.sadece ön helezonlarımda sıkıntı var.yardım....

11. A

willys sıfır motor arıyorum kımse satmıyormu

Ynt: willys sıfır motor arıyorum kımse satmıyormu çatlak kontrolünü sağlıklı bir şekilde yaptırabildinizmi.gözle görülemeyecek çatlaklar var ki bunlar çeşitli yöntemlerle ancak belirginleşebilir.siz işleminizi nerede yaptırıyorsunuz bilmiyorum ama kapak işlemini profosyonelce yapan kişilere...
  12. A

401 unimog alıp toplamak istiyorum

Ynt: 401 unimog alıp toplamak istiyorum hayırlı olsun ve kolay gelsin,iyi çalışmalar diliyorum..

13. A

GRAND CHEROKEE 3.1TD ŞANZIMAN SORUNU

Ynt: GRAND CHEROKEE 3.1TD ŞANZIMAN SORUNU öncelikle filtresini ve yağını değiştirmeni öneririm,arkadaşımında dediği gibi yağ basıncıyla alakalı bir durum olabilir.
  14. A

GRAND CHEROKEE 3.1TD ŞANZIMAN SORUNU

Ynt: GRAND CHEROKEE 3.1TD ŞANZIMAN SORUNU öncelikle filtresini ve yağını değiştirmeni öneririm,arkadaşımında dediği gibi yağ basıncıyla alaklı bir durum olabilir.
  15. A

4X4 İÇİN HELEZON YAYLARI!!

Ynt: 4X4 İÇİN HELEZON YAYLARI!! yayların markası hakkında bilgi verebilirmisiniz

16. A

Grand Cherokee ZJ 4" helezon yayı takım

Ynt: Grand Cherokee ZJ 4" helezon yayı takım merhabalar,güncel fiyatlar nedir satışı nasıl yapacağız,
  17. A

cherokee arıyorum

Ynt: cherokee arıyorum nacizen fikrimi belirtmek isterim ki bu araçlar offrod a hazırlanırken kaporta aksamında teknik değişikliğe gidilmez.yani kazalı araç eminiki sana dah pahalıya mal olacaktır.ve bu araçların parçaları çok pahalı.çok uğraştırır seni binene kadar illalha eder sonra arabadan...
  18. A

Cruise Control Sorunu

Ynt: Cruise Control Sorunu selamlar.sorunu zaman zaman yaşıyorsanız.fren muşürüne bakın.çünkü frene basınca kontrol devreden çıkar,bunu sağlayanda fren şuru.bu muşur iki taraflı çaılşır biri fren lambasını yakarken biri kontrolü devreden çıkarır ve hassas bir şekilde çalışır.yani fren 1 veya 2...

19. A

zj cruse control un frene basınca devreden çıkmamamsı

Ynt: zj cruse control un frene basınca devreden çıkmamamsı fren muşurunu kontrol ettik,söktük baktık bir problem göremedik
  20. A

ARAZİ ARAÇLARINA GÜNEŞLİKLERİ FLANŞLAR!!PROFFROAD OTO YEDEK AKSESUARLARI

Ynt: ARAZİ ARAÇLARINA GÜNEŞLİKLERİ FLANŞLAR!!PROFFROAD OTO YEDEK AKSESUARLARI zj model için cam üstü güneşlik(moon visör) fiyatı verebilirmisiniz.teşekkürler

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,915
Kayıtlı Üye Sayımız
166,688
Kaydolan Son Üyemiz
turansezer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri