Arama sonuçlarınız

1. hsezer

KÜBA VENEZUELA TURU (25 NİSAN - 4 MAYIS)

Sevgili Dostlar Bu kez yönümüzü Küba'ya çevirdik... (25 Nisan-4 Mayıs) (8 gece konaklama) Castro henüz yaşıyorken, Küba hala değişmemişken mutlaka Küba'yı görmek gerekiyor... Küba için en güzel ve en hareketli tarihte orada olacağız... Üstelik 1 Mayıs'ta Dünyada İşçi Bayramını en renkli...

2. hsezer

Gezenbilir Edirne Kakava Şenlikleri Fotoğraf Gezisi (05 Mayıs 2012)

Merhaba Arkadaşlar... Uzun zamandır İstanbul'da fotoğraf gezisi düzenlemiyorduk... Bu gezimizde hem bol bol fotoğraf çekeceğiz hem de çok eğleneceğiz... 6 Mayıs'ta rengarenk bir geziye gideceğiz... Günübirlik Edirne Kakava - Hıdırellez Şenliklerine gidiyoruz... AYRINTILAR • Hem...
  3. hsezer

Diyarbakır'da Fotoğraf Kursu Var mı?

Ynt: Diyarbakır'da Fotoğraf Kursu Var mı? Teşekkürler Berk. Başka bildiğiniz var mı acaba? Difogla bağlantıya geçiyorum hemen.

4. hsezer

Diyarbakır'da Fotoğraf Kursu Var mı?

Arkadaşlar selam. Diyarbakır'da bildiğiniz fotoğraf kursu veren bir yer var mı acaba? Bu konuda yardımlarınız gerekiyor. Teşekkürler
  5. hsezer

Arkadaşımız Esra'yı Fotoğraf Yarışmasındaki Başarısından Dolayı Kutlarız

Ynt: Arkadaşımız Esra'yı Fotoğraf Yarışmasındaki Başarısından Dolayı Kutlarız Tebrikler Esracım. Süper fotoğraflar.

6. hsezer

Ahırkapı Hıdırellez Şenlikleri (5 Mayıs 2009)

Ynt: Ahırkapı Hıdırellez Şenlikleri (5 Mayıs 2009) Varım diyoooorrrr 1-Koza Yardımcı (koza) 2-Mustafa Eraslan (Mezzy) 3-Hakan Sezer

7. hsezer

İstanbul Büyükşehir Belediyesi - En Güzel Lale Fotoğraf Yarışması

Ynt: İstanbul Büyükşehir Belediyesi - En Güzel Lale Fotoğraf Yarışması hehehehe süpermiş. :D Ben yarına veriyorum fotolarımı. Yokum sonra 15 gün İstanbul'da. Elden teslim edicem. ;)
  8. hsezer

Ynt: İstanbul Büyükşehir Belediyesi - En Güzel Lale Fotoğraf Yarışması Ya beni tanımak için 75-300'e mi gerek duydun. Reflektör gibi adamım :D
  9. hsezer

Ynt: İstanbul Büyükşehir Belediyesi - En Güzel Lale Fotoğraf Yarışması Bunlar da benden olsun bari. ;D

10. hsezer

Güneydoğu Anadolu’nun İncileri ; Hasankeyf, Mardin, Midyat, Urfa

Ynt: Güneydoğu Anadolu’nun İncileri ; Hasankeyf, Mardin, Midyat, Urfa Teşekkürler Selma. Bakalım benim gezim nasıl geçecek? :)

11. hsezer

5000 km' de Karadeniz Gezisi

Ynt: 5000 km' de Karadeniz Gezisi Selma yine fotoğraflarla çok güzel anlatmışsın. Teşekkür ederiz paylaşım için. Ben de 10 Nisan'da GAP Turu'na gidiyorum... O yazını da dört gözle bekliyorum. İnşallah ben gitmeden yazarsın. Yoksa bi öğlen yemeğinde anlatmanı isticem :D :D Bülent'e selamlar
  12. hsezer

Gezenbilir 1. Kış Kampı; Bolu Aladağlar (21-22 Şubat 2009)

Ynt: Gezenbilir 1. Kış Kampı; Bolu Aladağlar (21-22 Şubat 2009) Rica ederim arkadaşlar. İkinci bölüm bu cumartesi yine saat 12:30'da olacak sanırım. Seyredemeyenler yine üzülmesin eylemlerim devam edecek :D

13. hsezer

Fotoğraf Ve Haklarımız

Ynt: Fotoğraf Ve Haklarımız Süper bir paylaşım. Berk çok sağol...
  14. hsezer

Ynt: Gezenbilir 1. Kış Kampı; Bolu Aladağlar (21-22 Şubat 2009) Cumartesi günü Kanaltürk'teydik arkadaşlar. Eray Altay'ın sunduğu Oksijen programınnın ilk bölümü 12:30'da gösterildi. Programı izleyemeyenler için linki veriyorum. http://vimeo.com/3523863
  15. hsezer

Gezenbilir Fotoğraf Grubu Kadınlar Günü Sergisi (08 Mart 2009)

Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu Kadınlar Günü Sergisi (08 Mart 2009) Yer: İstanbul Cevahir Alışveriş Merkezi Tarih: 08 Mart 2009 Pazar günü Saat: 17:00 - 22:00 1 - Emine 2 - Yasemin Simsek 3 - Mustafa Eraslan 4 - Caner 5- Pınar Karaçar 6- Mehmet N. Karaçar 7- Selma ve Behiç Efe...

16. hsezer

Gezenbilir Fotoğraf Grubu Kadınlar Günü Sergisi (08 Mart 2009)

Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu Kadınlar Günü Sergisi (08 Mart 2009) Bu sergi ilk ama çok güzel olacak buna inanıyorum. Lütfen arkadaşlarınızı da davet edin.
  17. hsezer

Ynt: Gezenbilir 1. Kış Kampı; Bolu Aladağlar (21-22 Şubat 2009) Zerrin ve Berk nerdesiniz??? Fotoğraf çeken arkadaşlar sizden de fotoları bekliyoruz. Kamooonn Hodjaaa :D
  18. hsezer

Ynt: Gezenbilir 1. Kış Kampı; Bolu Aladağlar (21-22 Şubat 2009)

19. hsezer

20. hsezer

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri