Arama sonuçlarınız

1. asmar

Yunanistan Gezisi

Ynt: Yunanistan Gezisi arkadşlar gelın bı toplu şekil de gidelım bu bayrım

2. asmar

Sudan

Ynt: Sudan inan hiç tehlike yok ben geçen ramazan hepsi darfurda gecirdım hiç sorunlu bolge değil herkes duydu gibi orda nil nehri şimdi cok yukseldi artı nil cok hızlı ama duşniyorsen haber ver berebar gidelım belki
  3. asmar

Yunanistan Gezisi

Ynt: Yunanistan Gezisi ben varım ozellikle bayramda gidelım

4. asmar

Cape Town

Ynt: Cape Town gerçi afirka da en tehlikeli 3 yeer nijirya ve kenye ve g.afirka ama kalan ulkler gövenli gordum ben afirka olrak konişyorum tabi baklım dunya kupsında nasıl bir gövenlik saglycklar
  5. asmar

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu saol beyler teşekurederiz size sudan dan katldım ve burdaki macirlalar her kese tevsiye ederım 10 guna kadar burdaym gelmek istyenler buyrsun gelsın

6. asmar

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu hoşbulduk acil gezi lazm bize arkdaşlar varmı ?

7. asmar

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu bende ASMAR .. dunyadan size yaziyorum
  8. asmar

CHİNA BEİJİNG

Ynt: CHİNA BEİJİNG bu seferde çin seddi resmelerı
  9. asmar

CHİNA BEİJİNG

Ynt: CHİNA BEİJİNG bu resmler de boçek moçek tezgahtarları işginç yemekler

10. asmar

CHİNA BEİJİNG

Ynt: CHİNA BEİJİNG pekin çarşısı ve genel resmler

11. asmar

CHİNA BEİJİNG

pekinden son resmler yeniii
  12. asmar

Senegal Gore Adası

Ynt: Senegal Gore Adası bikaç resm daha ..

13. asmar

Senegal Gore Adası

Çok eski zamanlarda bu ada köle adası olarak tanmış okyanus ortasında olan Gore adası Senegal a bağlı bir ada ama hale habis haneler duruyor Acı bir hatıralar var bu ada da ASMAR...
  14. asmar

Japonya - II

Ynt: Japonya - II arkadaşlar ben japonyaya gıtım okdar gezdık ve resm cektık ama ne yazıkkı son gun fotograf makınam taksıda untum 700 resmden fazla gıtı okdar uzldumkı artı ıcnde g.kore resmlerı vardır aktrmamstım hepsı gıtı yazık değilmı bana
  15. asmar

Cape Town

Ynt: Cape Town senden bişey çalmadılarmı orda çook hırsız ve gaspçi var g.afrika da genelde juhansborgta benm sattım giti orda

16. asmar

Yunanistan Gezisi

Ynt: Yunanistan Gezisi yunanistana bende gitmrk istyorum ama grup olrak gitmek istyorum gitmek istyan varsa bi gurup ulsutralım ne dersınız
  17. asmar

Sudan

Ynt: Sudan
  18. asmar

Sudan

Ynt: Sudan

19. asmar

Sudan

merhabler arkdaşlrım ilk yazişmam burda size gitim ulkeler resmlerı ve bilgileri paylaşayım sudan la başlangıç yaptım inş beğnersınız asmar

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR