Arama sonuçlarınız

1. Doğu.

Gezenbilir; Geleneksel Kış Kampı Bolu (27-28 Şubat 2016)

Merhabalar , su anda yoldayiz tahminen 1 saate boluya variriz . Aracimizda 1 kisilik yer var terminalden veya bolu merkezde olan varsa alabiliriz... 0 533 953 53 43

2. Doğu.

Bizde cuma sabahi Zonguldaktan katilmayi planliyoruz . Cuma sabah veya gun icerisinde gidicek olanlar varsa haberlesmemiz iyi olur diye dusunuyorum . Gecen sene yol kapaliydi gole ulasamamistik .
  3. Doğu.

Gecen sene oldugu gibi biz de geliyoruz . Zonguldaktan katiliyoruz :)

4. Doğu.

Gezenbilir; Bolu Kış Kampı (21-22 Şubat 2015) Fotoğrafları

Her hangi bir gelisme var mi tarihle ilgili olarak ? Buyuk bir heyecanla beklemekteyiz
  5. Doğu.

Telsiz Tavsiyesi, Hangi Marka Model Alınmalı ?

Ynt: Telsiz Tavsiyesi, Hangi Marka Model Alınmalı ? Reha abi ve Tevfik bey , teşekkürler . Şu önümüzdeki yaklaşan sınava girip belgeyi alıcam inş. , sonra belgesi olan biri olarak yorum yazıyım ki şu suç durumu ortadan kalkmış olsun yoksa herkes aynı şeyi söylüyor önceki yorumlarda...

6. Doğu.

Ynt: Telsiz Tavsiyesi, Hangi Marka Model Alınmalı ? Peki Reha abi menzilin biraz daha artmasini istersek ? Olaki kotu durunda tepeye cikariz ama yinede menzilin artmasi vhf/uhf disinda baska ne var ?

7. Doğu.

Ynt: Telsiz Tavsiyesi, Hangi Marka Model Alınmalı ? Reha abi bilgilendirme icin tesekkurler , Dun youtube dan wouxun kg-uv8d ye baktim , gorunus olarak cok guzel ozellik olarak baya bir videolari inceledim yabanci sitelerede baktim , cok fazla telsiz modeli oldugu icin bir sey diyemedim ...
  8. Doğu.

Ynt: Telsiz Tavsiyesi, Hangi Marka Model Alınmalı ? :) Haklısınız ben zaten bunu bilmiyordum, teşekkürler bilgilendirme için ! SONUÇ OLARAK ; BENİM BİLMEK İSTEDİĞİM BİR TELSİZ MARKASI VE DE MODELİ , AMATÖR TELSİZİ OLAN SAHİP OLDUĞU TELSİZDEN MEMNUN OLAN VARSA YALNIZCA TELSİZ MARKASI VE...
  9. Doğu.

Ynt: Telsiz Tavsiyesi, Hangi Marka Model Alınmalı ? Haklısınız amatör telsizcilikle ilgili pek bir bilgim yok . sizden önce bir arkadasımız sağolsun sınav tarihini ve belgesiz alınamicağini belirtmiş .ben telsizi alıp yılda toplasanız 10 kere kullanıcam yada kullanmıcam ondan dolayı , cok...

10. Doğu.

Ynt: Telsiz Tavsiyesi, Hangi Marka Model Alınmalı ? Iyi aksamlar , Konuyu ben actim ama konudan bieaz uzak kaldim ... Konunun acilia tarihinden sonra midlandgxt1000 lerden aldim , ebay den aldim , 20 gune elime ulasti hic bir sknti yasamadim . Guzel calisiyor , arazide iyi cekiyor ama acil...

11. Doğu.

Şişme Mat Kumaş Ayrımı , 190t Polyester Ve 75d Polyester Arasında Ki Fark ?

Herkese İyi akşamlar , Trimm Freedom şişme mat "193 x 64 x 5" ebatları , dış kumaş 75D POLYESTER Easy Camp Siesta İki kişilik mat "188 x 130 x 5" ebatları , dış kumaş 190T POLYESTER Benim kıyas konum şu anda dış kumaş kalitesi olarak , 75D mi daha sağlamdır yoksa 190T mi daha iyidir internette...
  12. Doğu.

Gezenbilir; Bolu Kış Kampı (21-22 Şubat 2015) Fotoğrafları

Ynt: Gezenbilir; Bolu Kış Kampı (21-22 Şubat 2015) Fotoğrafları 21.Şubat sabahi kamp alanindan bazi resimler . Sabah saat 7 civari .

13. Doğu.

Gezenbilir; Bolu Kış Kampı (21-22 Şubat 2015)

Ynt: Gezenbilir; Bolu Kış Kampı (21-22 Şubat 2015) Kusura bakmayin yazamadim . Kamp alanindayiz yaklasik 3 4 saat oldu varali. Golun kenarina gidemedik . Jandarmanin oradan sola saptigimiz yol kapali , bizde o girise kamp kurduk su an yaklasik 7 8 arabayiz . Tollar acik , kara yollari guzel...
  14. Doğu.

Ynt: Gezenbilir; Bolu Kış Kampı (21-22 Şubat 2015) Merhablar , su anda biz bolu merkezdeyiz birazdan golcuk yolundan dpgru devam edicez , hafif kar yagisi var bolu merkezde yukari cikinca durumi bildiririm Dogukan 533 953 53 43
  15. Doğu.

Ynt: Gezenbilir; Bolu Kış Kampı (21-22 Şubat 2015) Saat 2 gibi yola cikmayi planliyoruz biz yol konusunda hala kararsisiz golcukden mi gitsek yoksa kartalkaya yolundan mi gotsek , irtibat halinde olalim yola cikinca haberleselim

16. Doğu.

Ynt: Gezenbilir; Bolu Kış Kampı (21-22 Şubat 2015) Bizde sizin gittiginiz rotadan gidicez , ne zaman yola cikicaksiniz ? Sizden once varirsak durum hakkinda bilgi verebilirim.. Yada siz erken varirsaniz bizde haber alirsak iyi olur :)
  17. Doğu.

Ynt: Gezenbilir; Bolu Kış Kampı (21-22 Şubat 2015) Bizde yarin saat 3 gibi yola cikip tahminen bir aksilik olmazsa 6 7 gibi varmayi planliyoruz . Yenicağ dan kartalkaya yolunu takip ederek gelmeyi dusunuyoruz , navigasyondan yolu takip ederek gelicez bir aksilik olmaz umarim . 4x4 le gelicez ...
  18. Doğu.

Ynt: Gezenbilir; Bolu Kış Kampı (21-22 Şubat 2015) Cuma aksami saat 5 gibi zonguldaktan yola cikicaz 3 saate variriz sanirim . 4 ceker aracla gelicem , zinciri hallettik , kurekte var :D Ama ola ki yolda kaldik , irtibati nasil saglicaz bir telsiz kanali belirlenicek mi ? Yada oraya ilk...

19. Doğu.

Ynt: Gezenbilir; Bolu Kış Kampı (21-22 Şubat 2015) Katılımcı listesine başlayalım; 1. Ender KURUTLU - İstanbul - Cumartesi Sabah 2. Bobo - İstanbul - Cumartesi sabah 3. Gurkan - Bursa - Cumartesi sabah 4-Cenk SARIKAYA - İstanbul - Cumartesi sabah 5-Doğukan GÜNGÖR +3 kişi - Zonguldak - Cuma aksam
  20. Doğu.

Ynt: Gezenbilir; Bolu Kış Kampı (21-22 Şubat 2015) zonguldaktan yola cıkıcaz , yeni çağ yol ayrımından devam edip kartalkaya yolundan gelmeyi düşünüyoruz oda google map dan gordugumuz kadarı ile , doğrumudur gidiceğimiz yol ? 4 ceker aracla gelicez , bir zorlukla karsılasırmıyız ? Zincire...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri