Arama sonuçlarınız

1. S

SATILDI - Satılık CASIO Pro-trek PRG-50(titanyum)

Ynt: SATILDI - Satılık CASIO Pro-trek PRG-50(titanyum) saat Kerim AKKIŞ'a satılmıştır.Teşekkür ederim...

2. S

Araçta Bulunan Dahili GPS için Harita

Ynt: Araçta Bulunan Dahili GPS için Harita Aynı sorun bende de var.Koltuk altında bulunan navteq DVD'sinden okuyor.Avrupa da bulunan ülkelerin sokak detayları dahi var, sadece bir tek türkiye haritası yok.Çok soruşturdum ,çare bulamadım....
  3. S

SATILDI - Satılık CASIO Pro-trek PRG-50(titanyum)

Çok temiz CASIO pro-trek PRG-50 model titanyum kasa ve titanyum kayış olan saatim satılıktır.Çok az kullanılmıştır.Dağcılık yaparken almıştım.Fakat şu anda dağa gitmeye fırsat bulamadığımdan kutusunda özenle saklanmaktadır.Neredeyse sıfır sayılır.Gerçek fotoğraflarını en yakın zamanda eklemeye...

4. S

Garmin Oregon 300

Garmin Oregon 300 cihazım var.Cihaz da tüm üzerinde gelen haritalar yüklü olmasına rağmen sokakları ve yolları göremiyorum bir türlü.Haritada bulunan okul,market,petrol ...vb. görünüyor fakat yolları göremiyorum.Yardım ederseniz sevinirim...
  5. S

NİSSAN Pathfinder LE-IT paket için Gps-harita sorunu

Nissan pathfinder LE-IT paket donanımında aracın kokpitinde bulunan GPS'de sadece avrupa haritası yüklü.Cihaz bu haritayı sürücü koltuğunun altında bulunan bir DVD-rom da bulunan bir dvd'den okuyor.Bu haritada türkiye haritası yok.Sadece avrupada bulunan ülkelerin bazıları var.Bu DVD'nin Türkiye...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,028
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri