Arama sonuçlarınız

1. Valkür

Gezginler Buluşuyor ...Büyük bir eğlence oluyor !!

Ynt: Gezginler Buluşuyor ...Büyük bir eğlence oluyor !! Gelmeyi düşünenler önce burdan haberleşelim =) http://www.facebook.com/event.php?eid=151317444938603

2. Valkür

Gezginler Buluşuyor ...Büyük bir eğlence oluyor !!

Tüm gezginler 30 Temmuz'da Bodrum'da Starbucks önünde buluşuyoruz.Akşam 8 sularında biz ve arkadaşlarımız oralarda olacağız.Tanışır,birlikte bir şeyler yer yol anılarımızı paylaşır ,akşamda Bodrum'da bir yerlerde eğleniriz.Gezginler tanışır,dostluklar başlar,internet ortamlarına taşınır yeni...
  3. Valkür

İstanbulda Bisiklet ile Yapılabilecek Kısa Doğa Turları

Ynt: İstanbulda Bisiklet ile Yapılabilecek Kısa Doğa Turları mecidiyeköy olursa daha merkezi olur, önce buluşup kararlaştırıp sonra toplanmak daha mantıklı geldi bana da.

4. Valkür

Ynt: İstanbulda Bisiklet ile Yapılabilecek Kısa Doğa Turları Trekking fikride güzel , grubu oluşturup istikrara kavuşturursak bir çok şey yapılabilir bunun gibi
  5. Valkür

Ynt: İstanbulda Bisiklet ile Yapılabilecek Kısa Doğa Turları havaların bir an önce düzelmesi dileğiyle öyleyse... umarım burdan da katılım artar o zamana kadar

6. Valkür

Ynt: İstanbulda Bisiklet ile Yapılabilecek Kısa Doğa Turları bu kadar kısa sürede cevap alabildiğim için gerçekten mutluyum :)) bence de bir gün ayarlamalıyız?

7. Valkür

Ynt: İstanbulda Bisiklet ile Yapılabilecek Kısa Doğa Turları ben mecidiyeköydeyim fakat anadolu avrupa karışık bir grup bu bahsettiğim ortak bir nokta bulunabilir, sorun çıkmaz bence
  8. Valkür

Ynt: İstanbulda Bisiklet ile Yapılabilecek Kısa Doğa Turları birileri burayla ilgilensin lütfen bisiklete binebilmek ve istanbul da daha motive olmuş bir şekilde yaşayabilmek isteyen insanlar yokmu? bir rehber bulabilirsek hali hazırda 15 kişi var ! biri bizi duysun ??
  9. Valkür

Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu ayrıca istanbulda ve bisiklet turları konusunda tecrübeli ve ünv. öğrencilerinden oluşucak amatör bir gruba hafta sonu rehberlik yapabilicek birileri varsa mesaj bekliyorum dört gözle

10. Valkür

Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu merhabalar... Ben Gökçe, marmara ünv.si güzel sanatlar fakültesi öğrencisiyim.8 yaşımda ilk iki tekerlekli bisikletimi sürmeye baladığım günden beri sadece son iki yıldır bisikletimden uzak kaldım.Okul kluplerinin bu konuda daha aktif olmaması da...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri