Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Gezenbilir İlkbahar Buluşmamız Ardından; İznik (6 - 7 Nisan 2013)
İlkbaharı buluşarak karşılamak, İznik gezisi akşam sohbetleri kızlarımızın neşesi bizim hasretlerimiz hepsi harmanlandı ve nefis bir hafta sonu yaşamamıza sebep oldu emeği geçen herkese candan teşekkürler
Ynt: Gezenbilir İlkbahar Buluşmamız; İznik (6 - 7 Nisan 2013)
İlknur-mahir. İstanbul motokaravan
Nuran -gürcan. Bursa camper
Yeşim -bulent. İstanbul. Motocaravan
Listeye ilave Levent bey görüşmek üzere
Ynt: Karadeniz- İç Anadolu İzlenimleri - 2011
Torba da yeriniz herzaman hazır, hemde ortadan, sıra başı...Neyse matineler sürekli...Kaçırdım diye bir şey yok yani...Siz gelin yeterki..
Bir ara Yunanistan lafı duydum biryerlerde..Hayırdır..Pelepones e mi yoksa ?
Çok teşekkürler....Yoğunluk...
Ynt: Karadeniz- İç Anadolu İzlenimleri - 2011
Bu ara iş yoğunluğundan niyet torbasına giremedim....Amma velakin iki arada bi derede yazılarınızın takipcisiyim :) Öncelikle sağlığınız için endişe ettik umarız her şey yolundadır diyoruz ...Size ve eşinize sevgiler...
İlknur Mahir
Ynt: Yunanistan üzerinden Avrupaya seyahat..Üç Avrupa ülkesi gezisi
26 agustos aksamı tekırdag dan yola cıkıyoruz bayram tatılını Yunanıstan da degerlendırecegız gezınızın yunanıstan bolumunde bırlıkte olabılırız....
İlknur Mahır
Ynt: Yollardaki Kısa Rastlaşmalar...
Nuran hanimcim ne com isterdik ama pek mumkun gorunmuyor :( ilkay avsada hafta sonu onu almaya gidecegiz..... Gurcan beye com selamlar.... Bayramda yunanistan a kacalim kavala selanik mateion super olur.....
Sizi opuyoruz....
Beylikdüzünde bir gün 41 plaka karavana rastladık .... Problem varmı yardım edebilirmiyiz diye sorduğumuzda seyehat hazırlığı yapan Çölkartalı ve eşi ile tanıştık....
Cunda sahilde Yeşim hanımı gazetesini okurken bulduk ....AAA merhaba nasılsınız derken...
İzmir de gecelemek yerine Foça ya devam edelim dedik ... Sazlıca kampingte yerleşirken Hüseyin bey bizim doktor diye cümleye başladı ....başımızı çevirnce Ufuk bey lerin karavanına komşu olduğumuzu gördük tekrar rastlaşmamız Foça da 1 yerine 2 gece kalmamızı...
Nuran Hanım ve Gurcan beyle sohbet devam ederken Cunda dan Ufuk bey ve eşi Adalet hanım la tanıştık ....Hal boyle olunca Kuşadası Önder kamping de ana konu çekme karavan motokaravan oldu....Ufuk beyin espirili anlatımları geceye renk kattı ...