Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaslar daha önce tam 3 kez zj 5.2 im oldu çok keyıf aldım
Ancak range çok merak ettıgım bır araç
Nelerıne dıkkat etmelıyım Anadolu yakasında bostancıda onerecegınız servıs varmı
Yarın baktırıcam
Fıkırlerınızı beklıyorum
Saygılar
Ynt: Alınık 99-01 Range Rover
Merhabalar aracı daha önce kullandığınız ıcın tecrubelerınızı anlatabılırmısınız
Anadolu yakasında onerecegınız servıs varmı
98 hse almak uzereyım ancak markayı hıc tanımıyorum
Saygılar
Ynt: 30 Ağustos Zafer Konvoyu Yapsaydık
Olsun kullananların yürekleri yeter
İngilizler yapmış ama otokarda yapıo defender böylede dusnunebılırsınız rahat olun
Saygılar
Ynt: Zj Otomatik Vitesi Nasıl Kullanmalıyız?
Arkadaslar değerli bilgiler için teşekkürler
Jeep gercektende çok farklı bır deneyım yanı çok araç degıstırdım sıfır araclarımda oldu fakat bu bı başka
Bu gün akşam eve dönerken yol kenarında duruyordu alışverıs ıcın gırdıgım dükkandan baktım 2014...
Ynt: Zj Otomatik Vitesi Nasıl Kullanmalıyız?
Yok bır kaç sanıye beklıoyorum ancak bugün yaklaşık uç saatte bostancıdan Bakırköy'e gıdebıldım trafık yogunken 1 almak gerekırmı yoksa sureklı d konumunda kalmakmı sağlıklı çünkü bazan gaza fazla basınca tam vıtes degıstırıor ama ılerde trafık...
Arkadaslar daha oncede çalıştığım fırma farklı bır jıp vermıstı bana oda otomatıktı
Işıklarda beklerken parka alıyodum ancak genelde hep drive konumunda kullanmıştım
Şimdi aldığım aracı nasıl kullanmamı tavsıye ederesiniz 1/2 konumlarını trafıkte kullanmamız gerekırmı
Yoksa drıve yeterlı olurmu...
Ynt: Veee Bugün İtibari İle 96 Zj Sahibiyim...
Evet sansa hepsi beyazdı araçların park ettıgımız yer tekne sahıplerı ıcın ayrılmış bır bölumdu
Baktım kı güzel kareler var hemen bır kaç resmi cekım dedım
Aracımın fıyatı 22.000 tl dı ben 20.000 tl ye aldım
Dün devırdaımı degıstırdım bırkac damla...