Arama sonuçlarınız

1. bugraercan

Allah'ını Seven Piyasayı Yükseltmesin !!

Ben hala alamadım :) görüyorum ki abartanlar da satamaz olmuş. mukadderat

2. bugraercan

bahsettiğim araca kırmızı yazılar eklenip, fiyatı 29.750'ye düşürülmüş. :) galerici abimiz sanırım biraz sinirlenmiş olabilir.
  3. bugraercan

teşekkür ederim :) olay bu idi. yaz aylarında antalya bölgesinde bulunan simsiyah bir 76 cj5 i bayadır takip ettim. satıldı. ilana 18 yazmıştı sahibi. hadi 17 ye vermiş olsun. bugün baktığımda sakaryada bir galerinin eline düşmüş olduğunu gördüm. ve fiyatı 32.750 yazmış koymuş. bir de 750 tl...

4. bugraercan

Ynt: Allah'ını Seven Piyasayı Yükseltmesin !! ikinci elin patlamasında vergiden başka pek gelir kapısı kalmayan payidar devletimizin payı çok büyük. alttan verdiği pompayla insanları sıfır araç alımına itiyor ve daha çok ötv kdv topluyor. he devlete baskı yapan büyük baş bankalar araç üreten...
  5. bugraercan

Ynt: Allah'ını Seven Piyasayı Yükseltmesin !! biliyorum bankacıyım ben. yani siz diyorsunuz ki " valla klasik araç sağda solda görünmeye başladı, bende yüselttim boyattım genişlettim, bak bu adam 35e koymuş bende bi 30dan koysam çakarım bunu" kafası değil yani. Para piyasalarının...

6. bugraercan

Ynt: Allah'ını Seven Piyasayı Yükseltmesin !! Bora Bey, 30 bin lik bir ilana kafamdan biçtiğim en fazla 20... bunu teklif edince adam kabul edecekmiş gibi konuşmuşsunuz..

7. bugraercan

bakıyorum böyle, sanki bmw sayfasındayım. sanki satın alıp binip birşeyler yapmadığım bir araç.. adeta uzay mekii. adam kazıklamayı pek uygun görmeyen insanların yeriydi cj ilanları. parasını hakedeni var, haketmeyeni var.. haketmeyeni çoklaştı epeydir. Benim gibi sıkışıp cj'sine kıyan ve...
  8. bugraercan

Malesef Satılık

Ynt: Malesef Satılık birkaç yıl düşünmüyorum ama zaman ne getirir bilemem.
  9. bugraercan

Malesef Satılık

Ynt: Malesef Satılık kısmet :)

10. bugraercan

Malesef Satılık

Ynt: Malesef Satılık bugün satıldı Bodrum'a. Teşekkürler Voyvoda ;)

11. bugraercan

Malesef Satılık

Ynt: Malesef Satılık Teşekkür ederim Emin Bey, yalan dolana gerek yok. piyasa yükseltmeye hiç gerek yok. Araç satılmıştır.
  12. bugraercan

Cj'ye Lpg ;)

Ynt: Cj'ye Lpg ;) cj'ye lpg taktırmak vatan hainliği gibi birşey. araç bana benzin koy seni zirveye çıkartayım diye bağırıyo. Ancak, pahalılık sebebi ile taktırıyoruz ve daha çok lpg kullanıyoruz. avans ayarı denen şeyi öle denk geldiğim kartal sanayideki bir usta bir ayarladı. 20-30 kuruş...

13. bugraercan

Malesef Satılık

Ynt: Malesef Satılık Ruhsatta cj5 geçiyo diye öyle yazdım Ünal Abi. belirtirim :)
  14. bugraercan

Malesef Satılık

Ynt: Malesef Satılık Çok sağol Saygın, duygulandım resmen.. Amin inşallah, dediğin gibi ihtiyaç olmasa mümkün değil.
  15. bugraercan

Malesef Satılık

Herkese merhaba, aracımı istemeyerek de olsa satmak durumundayım. Zor durumdayım gerçekten. etrafınızda ilgilenen olursa vs. aracım sorunsuz ve orjinaldir. Saygılarımla. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-orjinal-cj-sorunsuz-147732896/detay/

16. bugraercan

Biraz Da Mizah

Ynt: Biraz Da Mizah daha yeni farkediyorum, ayrıntıyı atlamışız :)
  17. bugraercan

Cj-7 Almak İstiyorum Yardima Muhtacim!!!

Ynt: Cj-7 Almak İstiyorum Yardima Muhtacim!!! Hoşgeldin, O aracın motoru, lastikleri ve sadece benzinli oluşu seni ilk şehir turunda soğutabilir, offroad da düşünemiyorum yakıt masrafını. Ayrıca ilk deneyiminse kırdığın zaman fazla zorlamayacak bir cj edinmeyi dene derim. imkanın varsa da...
  18. bugraercan

Cj-5 Alacağım Yardım

Ynt: Cj-5 Alacağım Yardım ozaman sorun yok, pazarlık ederken o aracın o hale kaç paraya getirildiğini düşünün ve karşı tarafa hak verin :) Sert bir şekilde offroad yapmış araç daha çok hırpalanmıştır bunu da unutmayın. her ne olursa olsun hakkınızda hayırlısı olsun.

19. bugraercan

Cj-5 Alacağım Yardım

Ynt: Cj-5 Alacağım Yardım merhaba, öncelikle cj bakımlıysa her yola gider. insanı biraz yorar ama gider. askeri amaçla üretilmiş araçlar oldukları için çok dayanıklıdır. normal araçların zorlandıkları veya hemen arıza verdikleri durumlarda yanlarından geçerken 30 yaşında araba olduğunu...
  20. bugraercan

Satılık Cj

Ynt: Satılık Cj evet ruhsatta cj5 ve 2000 motor olarak geçiyo

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas