Arama sonuçlarınız

1. T

HATAY Off-Road: Müftüler-Kozaklı-Güzelyayla (4.12.2011)

Ynt: HATAY Off-Road: Müftüler-Kozaklı-Güzelyayla (4.12.2011) Motosiklet ile eşlik edeceğim, görüşmek üzere... 1. Menderes ŞEREFLİŞAN (LR S3) 2. Hasan ÇOLAKEFE (Suziki VİTARA) 3. Nevzat Bozkurt-Yahya Yılmaz (Suzuki Vitara) 4. Ümit Kaplan (Honda NX250 2x2 :) )

2. T

Likya Yolu Yürüyüşüne Arkadaş ( Mayıs 2011)

Ynt: Likya Yolu Yürüyüşüne Arkadaş ( Mayıs 2011) Serhat'çım ben gelirdim amma-ve-lakin okul var :) Sen bir Romanya'da ki yoldaşına sor, bence onun zamanı uyarsa kesin gelir seninle :) Selamlar..
  3. T

Hamok-Hatay Gezenbilir Ortak Offroad Etkinliği...

Ynt: Hamok-Hatay Gezenbilir Ortak Offroad Etkinliği... Sıtkı abim, yine hızını konuşturmuşsun... Motor üstünde fotoğraf çekme olayını gittikçe ilerletmişsin :) Ne zamandır görüşemiyoruz, İskenderun'dan geçersen bir alo de lütfen... Suriye gezisinde olduğumdan katılamadım ancak bu birlik ve...

4. T

"Türkiye'nin Yarısı: Kıyıları" 4500 Km Scooter ile Yol Hikayesi

Bozyazı ~ Taşucu arası... Birazda fotoğraf çalışması yapayım dedim... Bulutlar yandan yandan geliyorlar... Bu da Mersin usulü motor modifiyesi :) Amcamlar biraları almışlar kafalara cila atıyorlar. Muhabbetlerine diyecek yok! :D Soğuksu dedikleri sahildeyim ve gençler sıcaklardan o...
  5. T

Bozyazı ~ Taşucu arası... 9. Gün; 5 Temmuz 2007 Bugün 115 km yapacağız.. [i]Ayşe abla ve Doktor amcamın misafir perverliklerinden dolayı kendilerine bir kez daha buradan teşekkür ediyorum. Kedilerinin minik minnoşları doğmuştu ben gittiğimde, çok tatlılardı. Doktor amcamı da sonunda motora...

6. T

Yola Selam Yollarda - 2. Gün (30 Ekim 2006)

Ynt: Yola Selam Yollarda - 2. Gün (30 Ekim 2006) Aslında silinmekte değil, kontrol ettim domain name süresi bitmesinden ötürü kaynaklanmış.. Konuyu Levent abiye yarın arayıp iletirim, muhtemelen biri takip ediyor diye dikkat etmemiştir.. Teşekkürler...

7. T

Ynt: "Türkiye'nin Yarısı: Kıyıları" 4500 Km Scooter ile Yol Hikayesi Damlataş Mağarası, astım hastalarının uğrak yeri... İçeriye giriş ücretli, sahibi belediye olduğu için öğrenci falan fark etmiyor. Kültür Bakanlığına ait olsaydı ücretsiz girebilecektik. Mağaranın önü plaj...
  8. T

Ynt: "Türkiye'nin Yarısı: Kıyıları" 4500 Km Scooter ile Yol Hikayesi Başlııyyoooooooooooooooooooooooooooooooorrrrrrrr.... :) Bu gezi yılan hikayesini de geçti, artık bende bitiremediğim için kendime kızıp duruyordum, bu sefer tam gaz İstanbul'a kadar yazacağım... 8. Gün; 4 Temmuz 2007 Bugün...
  9. T

Neden Enduro?

Ynt: Neden Enduro? Bir endurocu olarak, şahsım adına takdir edilecek bir yazı... Elinize sağlık...

10. T

Scooter ile Güneydoğu Anadolu Gezisi Duyurusu

Ynt: Scooter ile Güneydoğu Anadolu Gezisi Duyurusu Merhaba, yapmak istediğini çok iyi anlıyorum, bilahare 125cc'lik motorla Türkiye içinde 50,000 km yapmış biri olarak motorunun teknik konularını iyi derecede gözden geçirdikten, elin biraz anahtar tuttuktan sonra ve yedek malzemelerini yanına...

11. T

Ynt: "Türkiye'nin Yarısı: Kıyıları" 4500 Km Scooter ile Yol Hikayesi Güzel bir mola yeri ve... ...suyu tazelemek lazım. Herkes buradan gelip su dolduruyor, ee bize de doldurmak düşer.. Cenderme ila hatıra fotoğrafı.. Yeni çıkmışız askerlik döneminden, halden anlıyoruz haliyle...
  12. T

Ynt: "Türkiye'nin Yarısı: Kıyıları" 4500 Km Scooter ile Yol Hikayesi yayına uzun bir ara verdik, hala Akdeniz'in köşesini dönemedik ama zira bu vakit zarfında Türkiye'nin yarısını farklı bir rotadan tekrarladık... Bu sefer "Türkiye'nin Yarısı; Zirveleri; 5000 km" ve harika maceralar yaşadık...

13. T

Ynt: "Türkiye'nin Yarısı: Kıyıları" 4500 Km Scooter ile Yol Hikayesi Teşekkür ederim.. Devamı gelecek...
  14. T

Ynt: "Türkiye'nin Yarısı: Kıyıları" 4500 Km Scooter ile Yol Hikayesi moradam, (Skuter kullanamayan Oğuz)... Hemen öğretelim hocam :) Minik Emrinde! Yorumun için ayrıca teşekkür ederim.. Nilü, var merak etme :) ...sadece biz tanımıyoruzdur! Sana da bir motor alabilseydik sevineceğim ama, hadi...
  15. T

Güneydoğu: Medeniyetlerin Tarihine Tanıklık Etmek...

Ynt: Güneydoğu: Medeniyetlerin Tarihine Tanıklık Etmek... Okuduğum rapor, tekrar karşıma çıkınca (tamda ofisten eve gidecekken) dayanamadım keyifli bir 40 dakika daha geçirttin ne diyim.. Radar konusunda ne bahtsız adamsın, anlayabilmiş değilim... Görüşürüz ;)

16. T

Ynt: "Türkiye'nin Yarısı: Kıyıları" 4500 Km Scooter ile Yol Hikayesi 6. Gün; 2 Temmuz 2007 Bugün Kaş'tan Olympos'a kadar yol alacağız... Bir iki saatlik uykuya rağmen gayet dinç gördüm kendimi, yolcuğun felsefesi bu oldu sanki “Az uyku: çok yol!” EnduroClub , motorlar etrafında birleşmiş...
  17. T

Motosikletle Dünya Turu

Ynt: Motosikletle Dünya Turu Özhan bey merhaba... Konum olarak nerelerdesiniz bilemiyorum ama bu arzunuz ve azminizin geldiği noktayı açıkçası çok merak etmekteyim.. Hatta Istanbul ya da Izmir'de iseniz sizinle tanışıp yaptığınız rota planlarını keyifle dinlemek isterim... Benimde şu sıralar...
  18. T

Ynt: "Türkiye'nin Yarısı: Kıyıları" 4500 Km Scooter ile Yol Hikayesi Teşekkür ederim, ...yeri gelmişken sizin maceranızı da keyifle okudum ve hatta raporun bir kısmında sizinle ilgili bahsi geçen bölüm bile mevcut.. Zira raporun devamında Mobylette ile ilgili maceram var.. Selamlar..

19. T

Ynt: "Türkiye'nin Yarısı: Kıyıları" 4500 Km Scooter ile Yol Hikayesi 5. Gün; 1 Temmuz 2007 Raporun en son kaldığım yeri Ölüdeniz de uyku idi, uyanmam biraz zor oldu ancak rüyamda Hanniballar ile EC Afyon/Sandıklı Festivalinde vakit geçiriyor sonrasında Dedegöl dağlarına doğru yol alıyor...
  20. T

Ynt: "Türkiye'nin Yarısı: Kıyıları" 4500 Km Scooter ile Yol Hikayesi 4. Gün; 30 Haziran 2007 17-30'u arası olan 50 dereceye varan sıcaklar biraz hafiflemişken, Selçuk'a kadar durmadan geliyorum.. Daha önce Ege-Akdeniz gezisi yaptığım arkadaşım Olympos'ta eşiyle birlikte balayında.. Onlarla...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri