Arama sonuçlarınız

1. J

Kamp Ocakları

Ynt: Kamp Ocakları Dal, çalı çırpı, kozalak yakan katlanır ocaklar çok ilgimi çekmeye başladı. Dağ başlarında yakıt bulunmaz tabii, ama alçak irtifalarda etrafta bol bol olsa gerek. Yok mudur Türkiye'de bunlardan? http://www.bushcraftliving.com/forums/showthread.php?p=151318...

2. J

Sea kayak önerisi

Ynt: Sea kayak önerisi Teşekkür ederim Orion. Aslında festivale gelmeyi de çok isterim ama bu sene gelemiyorum. İnşallah gelecek sene ben İstanbul'a dönünce. Küreklerim iki gün önce geldi ama ilk deneme yarın. Aslında mesai saati bitiminde vaktim oluyor ama ilk denememi cumartesi sabahı...
  3. J

Sea kayak önerisi

Ynt: Sea kayak önerisi Yahni fena değildir diye düşünüyorum ama iştah kaçıran gene kargo ücreti olur. Bu arada, West Marine modellerinin asıl üreticisi Advanced Elements. Rengini ve bir iki ayrıntısını saymazsak benim halı kayağı, Advanced Elements Convertible'ın aynısı mesela.

4. J

Sea kayak önerisi

Ynt: Sea kayak önerisi Çok tuzluya geldi. West Marine Türkiye'de fiyatı 1090 dolardı. Beraberinde su pompası ve sugeçirmez çanta da sipariş edince 1800 lirayı geçti. Aceleci davrandım aslında. Önce airkayaks.com'dan sipariş edecek oldum, kargo çok pahalı geldi: 200 küsür dolar. Toplam fiyat...
  5. J

Sea kayak önerisi

Ynt: Sea kayak önerisi Kayağı aldım ama aksesuarlara kürek dahil değilmiş. Onun da siparişini verdim, ABD'den gelmesini bekliyorum. Gelene kadar da gemiciğimi evin içinde şişirip şişirip indiriyorum, ne yapayım? Kendi sorularımdan ikisine iyi kötü cevap vermeye çalışayım: 2- Kayakta...

6. J

Sea kayak önerisi

Ynt: Sea kayak önerisi Selamlar. Ben de şişme bir şeyler almak niyetindeyim. İki seçenek var aklımda. Biri kano: Sevylor Colorado. Fransız Ebay'inde hesaplı gönderen bir satıcı var. Ötekisi kayak: West Marine Advanced Frame. Türkiye'de mevcut. Merak ettiğim iki konu var. 1: Belli ki kanoda...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,761
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri