Arama sonuçlarınız

1. ardaelektronik

Bizim 4x4 L300

Bu da farklı bir L300 4WD motor ısıtıcı sulu webastosu ve iç mekan ısıtıcı kuru hava webastosu (TIR)lar gibi iki ayrı ısıtıcı var. Daha neler neler. :)

2. ardaelektronik

Gezenbilir Tekirdağ Grubu

Ynt: Gezenbilir Tekirdağ Grubu Tekirdağ Hüseyin Arda www.ardaelektronik.com www.trakoff.org galeri bölümünden fotolarımı izleyin lütfen.
  3. ardaelektronik

İsoff Off-Road Yarışlarında Hangi Sistem İle Haberleşiyor ?..

Ynt: İsoff Off-Road Yarışlarında Hangi Sistem İle Haberleşiyor ?.. İlginize çok teşekkür ederim.Bu konuyla ilgili çevremizde araştırmalarımız devam ediyor. Bütün yazdıklarınız bana ışık tutacak cisten bende böyle bir açıklama bekliyordum. Teşekkür edrim.

4. ardaelektronik

Ynt: İsoff Off-Road Yarışlarında Hangi Sistem İle Haberleşiyor ?.. Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim ben bu konuyu açarken teknik yönden bilgilenmek istedim. Örneğin: 10 ad. 25w w gücünde araç içi İcom şu cihaz 2ad. 50 w gücünde sabit bu cihaz veya trunk kullandık veya röle sistemi...
  5. ardaelektronik

Ynt: İsoff Off-Road Yarışlarında Hangi Sistem İle Haberleşiyor ?.. Sayın MK51 arkadaşım sizden tam teknik detayları bekliyorum. Birde Trunk röle sistemiyle Tüm Trakyada haberleşebilirmiyiz. Derneğimize ait kanal satın alabilirmiyiz veya kiralayabilirmiyiz. Sonuç olarak Kıyıköy veya İğneada...

6. ardaelektronik

Arkadaşlar 13 Eylülde Şilede yapılan offroad yarışlarında İsoff'un kullandığı haberleşme sistemi hakkında bilgi almak istiyorum. Amacım yeni bir dernek olan Trakya Offroad Klubümüz için haberleşme sistemi kurmak. Bu konuda beni bilgilendirirseniz sevinirim. (İcom marka çakmak kablolu...

7. ardaelektronik

ARB Airlocker (Havalı Kilitli Diferansiyel) ile İlgili Herşey

Arkadaşlar Bu Ürünle ilgili Bilgilerimizi Burada Paylaşalım. Hüseyin Arda
  8. ardaelektronik

Grand Vitara İçin On - Off Diff Lock ?

Ynt: Grand Vitara İçin On - Off Diff Lock ? Siz Arb takılmış aracın normal asfalt yolda sorunsuzca gittiğini ve Offroad yola girildiğinde kumandası sizde olmak kaydıyla aracın bir kaplan kesildiğini görseniz inan hiç böyle önyargılı konuşmazdınız. Örneğin Vinçe 1800$ (3000TL) yazmışsınız...
  9. ardaelektronik

Ynt: Grand Vitara İçin On - Off Diff Lock ? Ürünler İlk Partide Sınırlı Sayıda Geldi. Gerçekten Acele eden kazanır. Hüseyin Arda (282-263 54 54 - 532-284 08 00)

10. ardaelektronik

Ynt: Grand Vitara İçin On - Off Diff Lock ? Suzuki JLX Arb Airlocker=1080$ CKSA12 ARB HAVALI DİFERANSİYEL KİLİT KOMPRESÖRÜ=170$ İşçilik=300$ Not:Ön diferansiyelede ARB takıldığında bir kompresör ikisinide çalıştırıyor.

11. ardaelektronik

Ynt: Grand Vitara İçin On - Off Diff Lock ? Yakında video,da yayınlayacağım.
  12. ardaelektronik

Ynt: Grand Vitara İçin On - Off Diff Lock ? GrandVitara ARB Airlocker Ön-Arka Kilit Fotolar

13. ardaelektronik

Ynt: Grand Vitara İçin On - Off Diff Lock ? Evet Arkadaşlar. Arb Aırlocker montajımız başarılı bir şekilde uygulandı. Zamansızlıktan siteye yazamadım. Grandvitara kaplan gibi oldu. Fotoları paylaşıyorum. Hüseyin Arda
  14. ardaelektronik

Türkiye Off-Road Şampiyonası 1.Yarış ; Gezimiz (1 Mart 2009)

Ynt: Türkiye Off-Road Şampiyonası 1.Yarış ; Gezimiz (1 Mart 2009) www.trakoff.org Tekirdağ-Çorlu ekip arkadaşlarımız tüm yarışçılara ve organizasyonda emeği geçenlere teşekkür eder.
  15. ardaelektronik

Ynt: Türkiye Off-Road Şampiyonası 1.Yarış ; Gezimiz (1 Mart 2009) www.trakoff.org ARB AIRLOCKER montajı yapılır.

16. ardaelektronik

Ynt: Türkiye Off-Road Şampiyonası 1.Yarış ; Gezimiz (1 Mart 2009) Biz amatörleride izleyin www.trakoff.org
  17. ardaelektronik

Ynt: Türkiye Off-Road Şampiyonası 1.Yarış ; Gezimiz (1 Mart 2009) fotolar...
  18. ardaelektronik

Ynt: Türkiye Off-Road Şampiyonası 1.Yarış ; Gezimiz (1 Mart 2009) fotolar

19. ardaelektronik

Ynt: Türkiye Off-Road Şampiyonası 1.Yarış ; Gezimiz (1 Mart 2009) Devam
  20. ardaelektronik

Ynt: Türkiye Off-Road Şampiyonası 1.Yarış ; Gezimiz (1 Mart 2009) www.trakoff.org klubümüzden 5-6 araç ile yarışı izledik. İşte bazı kareler.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,834
Kayıtlı Üye Sayımız
166,938
Kaydolan Son Üyemiz
sasaasso

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR