Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 90 lık mı 110 luk mu
BANA KALIR SA 110 LUK GENİŞ OLMASI AVANTAJ AMA ARAZİ ŞARTLARINA GÖRE 110 YERE DAHA İYİ TUTUNUYOR ŞAHSİ GÖRÜŞÜM VE DENEMELERİM
Ynt: motor neden kendi kendine gaz veriyor
enjektörlerinde işeme oldğu için kendi kendine gaz vermeye başlıyor bende aynı sorunla uğraşıyorum ;) ??? :o
Ynt: Land Rover Defender
aynı sorunla bende karşı karşıyayım tabzon da defender lardan anlayan tek bir usta var aynı vites arların debriyajdan ayağımı çektiğim an lak lak lak diye bises geliyodu ustaya gösterdim saft istavroz ların da boş luk var dedi yaptırdım 1 ay geçti gene başladı usta bu...
1990 land rover defender 2.5 d 110 orjinal hidrolik direksiyonlu modelidir. kaporta yürüyen ve şanzımanda hiç bir problem yok tur. sadece motor yağ yakıyor başka sorunu yoktur.2011.11.11 ayına kadar muayenelidir boç yoktur vinç ,çeki demiri telsiz,sisi farlarıyla beraber fiyata dahil olmak üzere...