Arama sonuçlarınız

1. defender onur

sonunda deprem sonrası benimde defenderım oldu,

Ynt: sonunda deprem sonrası benimde defenderım oldu, trabzonda hangi ustaya götüreceksiniz

2. defender onur

Land Rover Defender 110 satın alınır.!

Ynt: Land Rover Defender 110 satın alınır.! benim tıfendır
  3. defender onur

Land Rover Defender 110 satın alınır.!

Ynt: Land Rover Defender 110 satın alınır.! benim aracımda satılıktır 1990 düz dizel 05367201460 resimleri eklicem

4. defender onur

90 lık mı 110 luk mu

Ynt: 90 lık mı 110 luk mu BANA KALIR SA 110 LUK GENİŞ OLMASI AVANTAJ AMA ARAZİ ŞARTLARINA GÖRE 110 YERE DAHA İYİ TUTUNUYOR ŞAHSİ GÖRÜŞÜM VE DENEMELERİM
  5. defender onur

düz dizellerde yakıt sarfiyatı ne kadar

Ynt: düz dizellerde yakıt sarfiyatı ne kadar ŞEHİR İÇİ 35 40 KURUŞ RAMPAYA VURDUMMU 50,60 KURUŞ YAKIYO BENİM Kİ AMA SÜRÜŞE GÖRE ÇOK FARK EDİYOR

6. defender onur

Satılık Defenderler....

Ynt: Satılık Defenderler.... BENİM ARACIMDA SATILIKTIR

7. defender onur

Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ?

Ynt: Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ? ONUR SAMANCI 1990 DEFENDER DİZEL TRABZON
  8. defender onur

motor neden kendi kendine gaz veriyor

Ynt: motor neden kendi kendine gaz veriyor kimiside motorun durumundan kaynaklandığını söylüyorlar
  9. defender onur

motor neden kendi kendine gaz veriyor

Ynt: motor neden kendi kendine gaz veriyor enjektörlerinde işeme oldğu için kendi kendine gaz vermeye başlıyor bende aynı sorunla uğraşıyorum ;) ??? :o

10. defender onur

Land Rover Defender

Ynt: Land Rover Defender trabzon büyük sanayide sultan usta var o

11. defender onur

Land Rover Defender

Ynt: Land Rover Defender aynı sorunla bende karşı karşıyayım tabzon da defender lardan anlayan tek bir usta var aynı vites arların debriyajdan ayağımı çektiğim an lak lak lak diye bises geliyodu ustaya gösterdim saft istavroz ların da boş luk var dedi yaptırdım 1 ay geçti gene başladı usta bu...
  12. defender onur

satlık defender 2.5 d 110

1990 land rover defender 2.5 d 110 orjinal hidrolik direksiyonlu modelidir. kaporta yürüyen ve şanzımanda hiç bir problem yok tur. sadece motor yağ yakıyor başka sorunu yoktur.2011.11.11 ayına kadar muayenelidir boç yoktur vinç ,çeki demiri telsiz,sisi farlarıyla beraber fiyata dahil olmak üzere...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,050
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri