Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Motorsiklet ile Kamp için Çadır ve Çanta Önerileriniz?
Selimpusat önerilerin için teşekkürler.
Sinan'ın söylediğine gelince Ohzman'ın dediği gibi bana da mantıksız geliyordu 80 LT bir çantayı motora takıp gezmek. Ama nihayetinde motordan ineceğimiz zamanlarda olacak. Gezemek görmek...
Yine kafam karıştı. Aslında dome tipi çadırlar görsel açıdan iyi duruyor. Daha ayakları yere sağlam basan izlenimi veriyor. Ama bu çadırın özellikleri itibariyle alma konusunda netleşmek üzereydim. Peki başka yorumu olan var mı bu...
Ynt: Yardım ve Önerilerinizi bekliyorum.
Arkadaşlar konu buradan devam ediyor. Yorumlarınızı bekliyorum.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=73872.0
Bu arada şöyle bir öneri var ;
http://www.outdoor.com.tr/product.php?id_product=1026
Bu çadır fiyat ve özellikler açısından gayet mantıklı gözüküyor. Aynı çadır everestoutdoors.com'da 147 TL . Bu çadır sanki ihtiyacımızı karşılayacak...
Şimdi durum şu ;
Arkadaşım askerde şu an . Döner dönmez İstanbul'da bir gece kaldıktan sonra tura başlıyoruz. Çantayı arkadaşım için alıyorum çünkü kendisi yurtdışına da ara ara çıkan ve kampçılık faaliyetlerine ilgisi olan biri. Yani...
Arkadaşlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Verdiğini modelleri inlemeye başladım. Anlaşılan Deuter marka çantalara yoğunlaşmalıyım. Siencepeople ' ın verdiği modelleri de inceleyeceğim ve sanırım seçmek üzere yeteri kadar...
Evet Ohzman nakit almayı düşünüyorum. Avcılarda ki And Outdoor'a gittim. Çanta olarak çok seçenekleri yoktu. İgloo adında 75+10 lt bir çanta önerdiler. 170 TL civarında. Ama çantadan emindeğilim. Zaten yapılanma sürecindelermiş. Çadır...
Öncelikle teşekkürler Ohzman ,
İsmini verdiğin çantayı internetten inceledim. Gerçekten harika bir çantaya benziyor. Fakat sanırım bu biraz fiyatlı. Yani max 300-350 TL olmalı. max 300 TL olması tercihimizdir.
Verdiğin çadıra baktım...
Ynt: Yardım ve Önerilerinizi bekliyorum.
Asiksk çok teşekkür ederim cevabın için öncelikle. Yazdığın liste işimize yarayacaktır kesinlikle.
Ama mesela çanta için direk şu şu şudur abi diye seçenek verebilecek biri var mı ?
Çadır konusunda da şu decathlon'un sitesine bakıyorum. Kafama yatan...
Merhaba,
Biz 2 arkadaş olarak 17 Mayıs'da 2 ayrı motorsikletle Ege ve Akdeniz turu yapmak istiyoruz. Turun genelinde çadırda kalmak istiyoruz. Ekipmanlarla ilgili yardımlarınıza ve önerilerinize ihtiyacım var.
* Tam profesyonel 1 adet outdoor çanta almak istiyoruz. 60- 75 lt civarında. İyi...
Merhaba,
Biz 2 arkadaş olarak 17 Mayıs'da 2 ayrı motorsikletle Ege ve Akdeniz turu yapmak istiyoruz. Turun genelinde çadırda kalmak istiyoruz. Ekipmanlarla ilgili yardımlarınıza ve önerilerinize ihtiyacım var.
* Tam profesyonel 1 adet outdoor çanta almak istiyoruz. 60- 75 lt civarında. İyi...